Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5533
post-template-default,single,single-post,postid-5533,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog!

Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog!

Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog!

 

Een nieuw jaar, 2019! Yeahhhh een heel nieuw jaar voor de boeg! Ik ben altijd benieuwd naar wat zo’n jaar mij zal brengen. En wat wij als gezin in 2019 gaan doen 🙂 We worden een jaartje ouder maar wat gaan we samen beleven? Welke leuke dingen komen er op ons pad? Wat gaan we allemaal in huis doen? En wat gaan we met de verbouwing afkrijgen en wat zal er tegen zitten? Zal mijn Instagram account zich door ontwikkelen en wat ga ik verder allemaal doen met het oog op het social media gebeuren? 
2019

 

Instagram en meer!
Dit jaar mag ik bijna met 170.000 volgers starten op mijn Instagram account. Heb ik meer dan 2000 bezoekers elke dag op mijn blog www.jellinadetmar.nl. Ga ik een begin maken met mijn Pinterest account jellinadetmar en ga ik leuke nieuwe workshops geven! Ons huis staat weer volop in de verbouwing en gaan we als gezin een vakantie avontuur aan!! We gaan samen met onze kindjes naar Thailand!

 

Planning!
Als eerste weet ik dat de badkamer boven in onze planning staat dit jaar! Er moeten nieuwe ramen in het dak komen. Alles moet worden geïsoleerd en de ruimte moet worden ingedeeld. Leidingen, stroom, stucwerk alles moet gedaan worden om dit jaar de badkamer boven af te kunnen krijgen 😉 Doordat Jan zijn voet in September 2018 gebroken heeft, gaan we ook even werk uit handen geven! Onze toffe reis naar Thailand staat centraal, een goede voorbereiding is het halve werk, en gaan we mooie herinneringen maken!

 

Social media!
Op social media gebied ga ik mij verder verdiepen in mijn Pinterest account. Van mijn vriendin Muk van Lil hoor ik dat Pinterest het bereik naar je blog omhoog kan halen dus dan is dat zeker de moeite waard om eens te gaan kijken hoe Pinterest precies werkt. Ik snapte eerst nog niet zoveel van Pinterest maar ik kreeg het snel onder de knie! Zelfs in mijn eerste jaar op dit medium ben ik door Pinterest gevraagd om mee te doen aan een proef. Ik mocht op mijn account verhaalpins pinnen en die werden dan ook door Pinterest meegenomen in hun overzicht, hoe tof! Zelfs hebben ze aan het eind van de proef een top 10 gemaakt van de beste verhaalpins en daar stonden 4 van mijn Pins in, Super toch!!  En had ik op Pinterest 4miljoen views, en trok mijn blog ineens 7000 bezoekers per maand meer.

 

Januari

Een terugblik van Januari: Op 9 Januari kwam eigen huis en tuin filmen. Er werden leuke filmpjes opgenomen van ons huis, die later op Instagram via @eigenhuisentuin zouden worden gedeeld. Michiel de Zeeuw en ik deden een soort ‘interview’ en hij stelde daarin vragen over onze woonkamer en slaapkamer. Dit werd in April online gedeeld, zowel op Eigen huis en tuin hun Instagram en Website!

 

Ook ben ik in januari op een event geweest in Bleiswijk. Samen met Muk hebben we een gezellige dag gehad, ook heb ik gezellig geklets met leuke andere Instagrammeiden die ik heb ontmoet. Het is voor mij altijd een heel eind rijden aangezien ik vanuit Friesland door heel NL moet rijden, maar het is dan ook vaak de moeite waard en super gezellig met Muk. Je bouwt toch wat op met heel veel mensen die je op Instagram leert kennen, en het is dan ook super leuk om die mensen in het echt te mogen ontmoeten!

 

Op 26 Januari heb ik een fotografie workshop bij Muk gevolgd. Muk is interieurfotograaf, dus ik kan van haar heel veel leren! Fotograferen is een vak apart, iedereen kan een foto maken met zijn camera of telefoon, maar een goede en pakkende foto maken is vaak een ander verhaal. Ik wilde meer uit mijn fotocamera halen waardoor ik een 1 op 1 workshop wilde gaan volgen. Mijn blog hierover staat online op mijn website, en ook heeft Muk een blog geschreven over haar workshops.
mooi

Februari

We maken een start met onze badkamer boven. Ferolux Nostalgische dakramen hebben eerst twee dakramen geplaatst. Een in onze ‘nieuwe’ badkamer boven en een in onze zolderverdieping. In deze blog kun je hier alles over lezen. Het is onwijs mooi geworden!

 

Daarna zijn we een paar maanden bezig geweest met de opbouw van de badkamer. Elektriciteit en leidingen aanleggen, plafond plaatsen. We maakten in Februari een begin en in de daaropvolgende maanden zijn we daar druk mee! Door een hele mooie samenwerking met SK Tegelsanitair in Surhuisterveen hadden we aan de hand van een 3D schets een hele goed indruk gekregen van onze badkamer. Rond Oktober konden we tegels leggen, de meubels plaatsten en wordt de badkamer steeds meer één geheel.  Hopelijk kunnen we het einde van dit jaar veel plezier aan onze nieuw badkamer beleven.

 

In februari ben ik begonnen met gastblogs op mijn website te plaatsen. Super leuk om andere meiden een kans te geven om een blog te schrijven. Er is zoveel inspiratie en ik vind het leuk dat ik dat op mijn website mag delen! Andrea de Groot heeft de eerste gastblog geschreven en in totaal zijn er dit jaar 16 gastsblogs gedeeld. Hopelijk komen er nog veel meer bij in 2020, bedankt meiden voor alle inspiratie!

 

Wow, 1 miljoen views op Pinterest! Ja hoor, hoe tof is dat. Mijn social media kanaal Pinterest trekt ook echt al veel bezoekers naar mijn blog en Instagram. Dagelijks re-pinnen mensen mijn foto’s, en bezoeken ze mijn blogs om inspiratie op te doen. Ik vind dit zo onwijs leuk, dat ik ook hierin mijn Pinterest uitbreid met nieuwe borden, en dagelijks actieve pins deel naar mijn website toe!
moswand

Maart

In Maart zijn we heerlijk een Weekendje naar Bosbries geweest. Even ertussenuit in een mooi huisje van Cocoonhuisjes! Echt relaxed en super leuk met onze kindjes.

 

Ook kreeg ik in Maart een hele leuke mail van Wonen&Co. Dit is een jaarlijkse woonbeurs in Groningen. Jan en ik gaan daar echt elk jaar heen! Nu werd ik gevraagd of ik daar een stijlkamer wilde inrichten, hoe tof is dat! In mijn blog lees je alles over mijn slaapkamer die ik daar stijlde en je leest ook dat op mijn Stijlkamer Wonen&Co de meeste stemmen vielen. Wat een super leuke ervaring was dat toch! Ik kreeg zoveel leuke reacties daarop. Mensen herkenden mijn stijl en hadden op mijn kamer gestemd, echt heel tof!

 

Mijn Pinterest account haalde 2 miljoen views. En ik kreeg steeds meer bereik naar mijn blog! Het is echt heel fijn dat als ik blogs schrijf ze ook zoveel gelezen worden. En dat ik berichtjes krijg dat mensen door mijn blogs geïnspireerd worden. Dat geeft heel veel voldoening!

 

Vorig jaar mocht ik in samenwerking met Van Morgen een dekbed ontwerpen! Op 16 Maart had Van Morgen een event in Amsterdam georganiseerd en daar mocht ik host bij zijn! Mijn dekbed ‘HoneyLovesYou’ werd gepresenteerd en gefotografeerd. Er kwamen veel leuke Instagrammeiden en we hebben een hele leuke dag gehad! Mijn blog hierover staat via deze link online! Dit was een hele speciale dag voor mij 🖤
slaapkamer

April

Deze maand was mijn dekbedovertrek die ik in co-creatie met Van Morgen heb mogen ontwerpen online verkrijgbaar! Op mijn bed thuis kon ik er al een tijdje onder slapen! Ik hoop dat er veel meer mensen een heerlijke nacht gaan hebben onder dit prachtige item! Ik ben er super trots op en blij dat ik deze kans heb gekregen!

 

Yes, mijn Pinterest account gaat naar 3 miljoen views. Ik ben dan ook druk aan het pinnen en veel mooie foto’s aan het maken om in mijn Pinterest borden up te loaden! Op mijn Instagram account heb ik al 195.000 volgers. Echt heel spannend, zoveel en bijnaaaaaa 200.000 jeetje wie had dit ooit verwacht!

 

Ik vertelde, in de maand Januari dat ik met Michiel de Zeeuw hele toffe filmpjes heb opgenomen! Deze maand kwamen al die leuke filmpjes online. Ik vond het super spannend want ik had ze zelf ook nog niet gezien. Maar die filmpjes zijn zo onwijs leuk geworden! Ik heb echt zoveel leuke reacties hierop mogen ontvangen, van mensen in mijn omgeving, mensen van Instagram en familie, echt heel tof! Check deze link als je ze eens terug wilt zien!
gaaf

Mei

Mijn hoofd zit vol met ideeën, Instagram, mijn blog, Pinterest het gaat zo lekker en ik heb ideeën volop! En op de achtergrond van mijn Instagram account ben ik veel bezig met andere toffe dingen! Het mooie weer is weer in Nederland, de zomer komt eraan Yeaah!! Yes we kunnen weer buiten foto’s maken! Met veel nieuwe producten kan ik mijn tuin weer stylen en inrichten!

 

Ik ben deze maand gevraagd om in de jury te zitten voor de binnenkijkersaward van Home Deco. Dat voelt echt als een hele eer! Iedereen die mee wilde doen, kond foto’s uploaden van hun interieur en in 5 verschillende categorieën mocht je meedoen: slaapkamer, woonkamer, keuken, tuin&balkon, en een overall winnaar. En ik mocht de foto’s beoordelen met nog een paar andere juryleden. Er vielen toffe prijzen te winnen, en er kwamen veel inzendingen binnen! Via deze link kun je de winnaars terug vinden!
room

Juni

Yes, zomer!! Leuke nieuwe blogs online en genieten van het weer! Deze maand heb ik samen met Wendy en Muk een Workshop gegeven bij Wendy in haar prachtige tuin! Het was super mooi weer en ik deed het gedeelte Instagram en styling! Het was echt een onwijs leuke, leerzame dag met allemaal fanatieke meiden die graag meer wilden leren over fotografie, styling, interieur en nog veel meer! Ik merk bij mezelf dat ik dit geweldig vind om te doen, en ik ben echt erover aan het nadenken om meer te gaan doen met het geven van workshops. Wendy heeft een leuke blog geschreven over onze topdag, lees maar mee 🙂

 
Inmiddels weten jullie wel dat wij groot fan zijn van brickwalls. In ons huis hebben we verschillende ‘echte’, oude muren, en stenen muren die we zelf hebben aangebracht. In de keuken hebben we een stenen muur gemaakt. En in onze nieuwe slaapkamer op de bovenverdieping hebben we een oude stenen muur behouden die al in ons huis aanwezig was, ook de badkamer heeft een stenen muur bij de wasbak gekregen. We vinden die muren echt zo gaaf en past het zo goed in ons huis, dat we wel een grote stenen muur wilden hebben in onze woonkamer! Dus in Juni is die wand geplaatst. We zijn er nog steeds onwijs blij mee, wauuww een nieuw aangebrachte muur met oude stenen in onze woonkamer! Check mijn foto’s!!

cozy

Wow, op Instagram 200.000 volgers

Ooit begon ik met het aanmaken van een Instagram account, startte mijn blog en nu.. Schrijf ik, 12 Juni een stukje dat ik 200k volgers op Instagram heb!! Net als iedereen met een Instagram account over woning en inrichting, ben ik begonnen met foto’s te delen van ons huis; het begin was al heel erg leuk. De complimentjes die ik kreeg, al het enthousiasme van de volgers die vertelden dat ze geïnspireerd werden door mijn foto’s, en vooral mijn eigen plezier in inrichten en stylen kon ik nu echt laten zien.
Dit alles en nog zo veel mijlpalen meer is allemaal door insta op mijn pad gekomen, ik kan niet anders dan dankbaar zijn!! Zoveel leuke volgers, vriendinnen, bedrijven die vertrouwen geven en samen willen werken met mij. Het zijn er veel, en iedereen is even belangrijk, bij deze ook een grote dank naar alle bedrijven en alle leuke samenwerkingen!♡ Alles waarbij jullie mij kunnen volgen via mijn Instagram en Website is nog lang niet af, dus ik ga lekker door met leuke inspirerende blogs, posts, story’s, DIY posten. Mijn 200K volgers blog lees je via deze link!

 

Ook deel ik DIY op mijn Instagram en mijn blog. Alle DIY’s kun je lezen onder dit kopje op mijn website. In Juni heb ik een hele toffe DIY gemaakt met steigerbuis.
planten keuken

Juli

Ik wilde heel graag de mijlpaal van 200.000 volgers vieren. Samen met Michiel de Zeeuw heb ik een leuke winactie gehouden in Juli op mijn Instagram account.
 
Wij wilden een online interieuradvies gaan weggeven aan een volger die een ruimte in huis opnieuw wilde inrichten. En daarbij kon je toffe interieur items winnen van bedrijven met wie ik een leuke samenwerking heb! Voor de make-over kon je een ruimte in je huis aangeven, het mocht een slaapkamer zijn, een keuken of een andere ruimte in huis waar je geen raad mee wist, en daar graag advies over wilde  van ons.
 
In de maand Augustus zouden we een winnaar bekend maken! Dus Juli stond voor mij in het teken van het organiseren van deze winactie. Ik ging leuke bedrijven benaderen om mee samen te werken. Er gingen een aantal mails de deur uit, met als het gevolgd dat veel bedrijven super enthousiast waren en mee wilden werken. Alles over mijn winactie en het resultaat kun je via mijn blog lezen! Ik ben zelf super enthousiast met het online interieur advies en de uitwerking ervan!

Vier miljoen views op mijn Pinterest account

 
Deze maand ging mijn Pinterest account naar 4 miljoen views. De combinatie Instagram, Pinterest en een eigen website is mega druk maar wel een hele goede combinatie! Alles wat op mijn Instagram account komt te staan qua posts, pin ik ook door naar mijn Pinterest borden. En alle foto’s die op mijn blog verschijnen, post ik ook door op mijn Pinterest borden en op mijn Instagram account. Zo word alles met elkaar gelinkt en krijg je veel bereik door middel van meer inzet. Het geeft een fijn gevoel dat ik blog’s schrijf die mensen inspireren, dat ik foto’s maak voor inspiratie en dat ik dit doe met ongelooflijk veel plezier, en dan is het leuk als er ook mensen om te hoek komen kijken!

bedroom

Augustus

Onze Augustus maand staat in het teken van Familie time, in Thailand !!! We hebben een prachtige reis geboekt en de kinderen hadden er ontzettend veel zin in! Thailand was in een woord geweldig!! We hebben zo genoten van elkaar, en van het land. Het reizen ging heel goed. Het relaxen ging heel goed. Familie time is natuurlijk het beste wat er is!!
 
En in Augustus is Melin 3 jaar geworden! Melin wordt groot, ze is echt een meisje, meisje! Ze houdt van verkleden, make-up en loopt het liefst de hele dag in een rokje of een jurkje, ik ben echt heel trots op haar.
thailand

September

Met de Thalys op naar Parijs! Deze maand was ik uitgenodigd om naar de interieur beurs Maison&Objet te gaan in Parijs, wauw! Maison&Objet, als je gek bent van interieur en design, dan is dit toch wel een beurs die je eens moet gaan bezoeken! Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun mooiste collecties, en ik mocht erheen! Het was echt heel tof! Na twee dagen inspiratie hebben opgedaan op de beurs, heb ik ook nog mooie hoogtepunten van Parijs mogen zien. De Notre Dame, Musée de Louvre en de Sacré Coeur, het was echt te gek!
 

Begin September was ook de VT-wonen beurs !! Zoals altijd kijk je daar je ogen uit! Samen met Jan, hebben we afgesproken met Wendy en Muk en hebben we een hele leuke beurs gehad! Yes, en zeker nieuwe inspiratie opgedaan voor nieuwe DIY’s in huis 😉

 

Ik bedacht een leuk nieuw blog onderwerp, Wist U Datjes. Dit is een blog die over van alles gaat! Ik deel leuke “wist u datjes” die over Instagram gaan, mooie keukens, of een mooie tuin en lekker positieve complimentjes, nieuwe ideetjes, of gewoon leuke items die we als interieur liefhebbers niet mogen missen. Ik heb nu twee van deze blogs gedeeld maar wil het volgend jaar weer gaan oppakken, dus er komen zeker nieuwe Wist U Datjes online 🙂
boerderijen

Oktober

Deze maand heeft Jan de moswand in onze badkamer afgemaakt! Het was natuurlijk wel even een grote klus om deze wand te maken maar het eindresultaat is geweldig mooi geworden! We hebben hem in de douche gekregen. De badkamer wordt steeds meer af! Hopelijk kunnen we het einde van dit jaar veel plezier aan onze nieuwe badkamer beleven.

 

In Oktober heb ik bij de Handelsfabriek, bij het Hunting For Vintage event, interieur advies gegeven. “Hunting for vintage” is een super leuk evenement voor het hele gezin. In een grote fabriekshal kun je unieke vondsten uit Europa en Azië kopen. Denk aan vintage, industrieel design, retro, brocante en andere authentieke items. Voor twee dagen tovert De Handelsfabriek hun pakhuis om tot een kleinschalig festival. Met leuke, inspirerend, ingerichte interieurhoekjes, lekker eten van diverse foodtrucks, een heerlijke bierproeverij en leuke activiteiten voor iedereen.  Het waren twee super leuke dagen. En ik heb veel mensen mogen voorzien van interieuradvies, een hele leuke ervaring!
badkamer

November

Yeahhhhh, het is November! Ik ging deze maand bij Mona, de winnares van mijn Winactie samen met Michiel, haar slaapkamer inrichten! Ons online- interieur advies was klaar, en kon ik nu gaan uitvoeren! Dit was ook wel een van de hoogtepunten voor mij in 2019! Ik ben mega trots op het resultaat en ook Mona is super blij met haar nieuw ingerichte slaapkamer. In mijn blog lees je alles over deze belevenis, en zie je de slaapkamer Before en After !!!!
 
Er stond een super leuk event in Rotterdam op de planning. Samen met Andrea en Wendy ging ik hierheen. We hadden een super leuke dag, vol inspiratie en gezelligheid! Ik kan niet altijd naar events omdat ze vaak ver weg zijn, maar met zijn drieën maakte deze reis dat helemaal goed, zo leuk was het!

vachtje

December

De laatste maand! Jeetje, was vliegt de tijd zeg! December staat altijd in het teken van Feest! Kerst en oud en nieuw!
 
Ook is Déjan deze maand alweer 6 jaar geworden! Hij doet het goed op school. Zit op zwemles en op voetbal en heeft energie tot en met. Déjan is super lief en ik ben echt heel trots op hem!
 
December is altijd een drukke maand! Wat het belangrijkste is van December is genieten! Trots en blij kijk ik terug op een heel fijn, inspirerend en geweldig jaar! Onze kindjes zijn een jaartje ouder geworden, onze reis naar Thailand was een hele bijzondere reis, waar ik heel veel aan terug denk! Zoveel leuke dingen gedaan, leuke mensen mogen ontmoeten, mooie samenwerkingen gedaan en ons huis wordt echt ons Droomhuis!

keukenstyling

Wat zou 2020 met zich mee brengen?

We zijn nu al begonnen met de beneden badkamer, ook ideeën over de bovenste verdieping liggen er al. Onze verbouwing zit nog niet in de eindfase, we gaan enthousiast door, maar we zijn ook al een heel eind!

Onze verbouwingen kun je allemaal volgen via mijn Instagram pagina @jellinadetmar, ik maak filmpjes van onze verbouwingen en deel deze online in mijn story’s. Zo kunnen jullie alles van begin tot het eindresultaat volgen 🙂
Ik heb heel veel zin om in het nieuwe jaar ook deze leuke ontwikkelingen met jullie te gaan delen, op mijn Instagram pagina en natuurlijk ook op mijn blog! ik zit vol nieuwe ideeën. en ik weet al wel dat ons huis in Februari op TV gaat komen, ik hou jullie op de hoogte, spannend !!
Met ” AMAZING IK KAN HET NIET GELOVEN ” veel volgers +234.000 mag ik december afsluiten en het nieuwe jaar ingaan, wauwww echt zooo ontzettend gaaf!

 

Bedankt,

 

Ik wil jullie ook bedanken voor het afgelopen jaar, want zonder jullie zou ik dit allemaal niet bereikt hebben!
En zou het op instagram veel minder gezellig zijn, ik waardeer elke reactie, elk lief en enthousiast bericht dat jullie bij mijn foto’s plaatsen en ook persoonlijk willen delen, dank daarvoor!
Ook alle bedrijven waarmee ik een samenwerking heb mogen doen wil ik enorm bedanken voor het vertrouwen!
En natuurlijk zonder Jan was dit helemaal niet gelukt, maar dat weet hij. Dat ik hem enorm dankbaar ben!
2020
Ik wens iedereen veel liefde, een gelukkig en gezond nieuwjaar! PURA VIDA 
Liefs Jellina

3 Reactie's
 • Mona Koerts-groenhout
  Geplaatst op 10:28h, 04 januari Beantwoorden

  Wauw wat een geweldig jaar , en wat heb je er hard voor gewerkt jellina om dit allemaal te bereiken.
  Ik ben ook zo blij dat ik een stukje van dit jaar samen met jou heb mogen beleven voor de make-over van onze slaapkamer waar we nog elke dag van genieten.

  Liefs Mona.

 • Wilma Vd Berg
  Geplaatst op 22:41h, 03 januari Beantwoorden

  Toppertje

 • Wilma huisjeboompjeboys
  Geplaatst op 14:48h, 31 december Beantwoorden

  Wat een overzicht! Iets waar je ontzettend trots op mag zijn! Ben benieuwd wat je in het nieuwe jaar allemaal gaat doen en wens jullie een heel mooi en gezond nieuw jaar!

Geef een reactie