Wist je dat? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4712
post-template-default,single,single-post,postid-4712,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wist je dat?

Wist je dat?

Wist je dat?

Toen ik laatst in de auto zat bedacht ik mij,  wat is een leuk blog onderwerp? En toen dacht ik, tof ik ga leuke wist u datjes gaan delen. Dit kan over van alles gaan en van alles zijn! Dit kan over van alles gaan en van alles zijn! Leuke “wist u datjes” die over Instagram gaan, mooie keukens, of een mooie tuin en lekker positieve complimentjes, nieuwe ideetjes, of gewoon leuke items die we niet mogen missen, ben je benieuwd of jij ook in mijn “wist U datje” voor komt……lees maar gezellig mee?

wist-je-dat

Wist je dat?

Mijn keuken wit is met hout, maar dat ik ook helemaal gek ben van een zwarte keuken. Ik heb zelfs keukenkastjes die zwart zijn van kleur maar dat het best veel gedoe is om ze  een andere kleur te geven als ik daar zin in heb!  Ik dan op insta scrol naar de mooie zwarte keuken van Linda @deense_zomer , of naar die van Monique @huisindebocht, of Thera @myhomeofzodiac kijk! En hebben jullie de prachtige keuken van Marina gezien @veel_woongeluk ? Haar keuken is niet alleen zwart maar ook haar wandtegels zijn zo onwijs mooi!

Linda

@deense_zomer

Monique

@huisindebocht

Thera

@myhomeofzodiac

Marina

@veel_woongeluk

kitchen

@jellinadetmar

Wist je dat?

Melin (ons dochtertje) drie jaar is geworden en dat het nu wel echt tijd wordt voor een grote meidenkamer, maar wij even wachten totdat de bovenverdieping klaar is! Dat ik genoeg inspiratie alvast op kan doen op de accounts van Lotte @lotjes_kiekjes, en voor een mooie slaapkamer voor Déjan dan is Anne Marie een grote inspiratie @thehome.and.the.kid! Zoo stoer, met zwart en wit en het is een beestenboel, zo gaaf!

lotte

slaapkamer

@lotjes_kiekjes

anne

boys

@thehome.and.thekid

Wist je dat?

Dat ik een blog heb die gaat over verbouwen, interieur, DIY’s. En ik plaatst binnenkijkers en gastblogs van andere instagrammers.  Maar Michèle @industrieelchique ook echt een hele leuke blogwebsite heeft, en Andrea @andrea_groot, en Karin @binnen.bij.buitenhuis 🙂 Ook bij hen kun je hele leuke blogs lezen!

Michèle

bank

@industrieelchique

gallerywall

douche

@andrea_groot

karin

glas

@binnen.bij.buitenhuis

Wist je dat?

Wij in onze badkamer een junglewand hebben gemaakt, om het buiten gevoel te creëren, maar dat ik ook droom over een buitendouche! Een grote inspiratie is Sabine @sabine_interior_feed, ze heeft een prachtige tuin en een prachtige buitendouche, dat is toch heerlijk met zulke zomers in NL!

miswand

@jellinadetmar

regendouche

@sabine_interior_feed

Wist je dat?

Ik gek op #brickwalls ben! Maar er zijn meer Instagrammers die van zulke prachtige brickwalls in hun huis hebben! Een paar account zal ik laten zien. Karin heeft er een in haar woonkamer @karinvermeulen, net zo als Marieke @whisperingsbold en Angie @at_angies_place heeft er een in haar badkamer, Reina heeft er een in haar keuken @project_qu19 echt allemaal onwijs mooi, check deze foto’s!

brickwall

@karinvermeulen

douche

@at_angies_place

brick

@project_qu19
woonkamer
@whisperingbold

inspiratie

@jellinadetmar

Wist je dat?

Ik twijfelde of we een witte basiskleur in de tuin wilden aanbrengen of als we zouden kiezen voor een zwarte kleur? De schuttingen zwart verven, een donkere loungeset? Of kiezen we juist voor lichte kleuren? Wij gingen voor de antraciet/ zwarte kleuren, dat matcht goed met het groen van de planten en bomen, en onze tuin wordt beetje bij beetje steeds mooier! Als je zelf ook op zoek bent naar tuininspiratie dan zou ik toch even gaan kijken bij Wendy @wendy_studiozinnig, donker tinten een prachtige veranda al met al boordevol inspiratie, en check ook even Inge @ingeroosxx, prachtig vol groen, wittinten en super veel sfeer!

tuin

@wendy_studiozinnig
huis
@ingeroosxx

gardeninspo

@jellinadetmar

Wist je dat?

Ik deze wist je datjes wel heel erg leuk vond om te vertellen, en dat ik snel weer eens een paar nieuwe #wistjedatjes ga delen! Mag ik jouw account ook eens gebruiken voor mijn blog misschien dat je dan eens deze hashtag #wistjedatjes kan gaan gebruiken, dan kom ik vast eens langs 🙂

Voor nu een fijne avond, en laat je mij weten wat jij van deze blog vond?

Liefs,
Jellina

 

39 Reactie's
 • Lotte
  Geplaatst op 21:18h, 18 oktober Beantwoorden

  Ik zat lekker te pinteresten toen ik mijn foto’s tegenkwam op je blog! (Spuit 11) haha! Leuk dat je me hebt genoemd!
  Inmiddels is mijn IG veranderd in Oh la Lot 🙂
  Ik ga de andere accounts ook eens bekijken, leuk!!

  Veel liefs,

  Lot

 • Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 10:12h, 31 december Beantwoorden

  […] DIY’s in huis 😉 Ik bedacht een leuk nieuw blog onderwerp, Wist U Datjes. Dit is een blog die over alles gaat! Ik deel leuke “wist u datjes” die over Instagram gaan, mooie keukens, of […]

 • Sammie
  Geplaatst op 18:32h, 08 september Beantwoorden

  Leuk al die feitjes en alle accounts die je deelt! heb er weer een paar gezien die ik nog niet volgde 🙂

 • Yolanda
  Geplaatst op 19:29h, 06 september Beantwoorden

  Hartstikke leuk om te lezen Jellina! Misschien kun je bij mij ook nog leuke wistjedatjes vandaan halen?

 • Odilia
  Geplaatst op 14:22h, 06 september Beantwoorden

  Ooooh super leuk om te lezen Jellina!!
  Echt top🤗🥰
  Benieuwd na nog meer Wistjedatjes.
  Liefs, Odilia

 • Mona Koerts-Groenhout
  Geplaatst op 23:34h, 05 september Beantwoorden

  Hallo Jellina wat leuk om te lezen !
  Ik ga de accounts ook even bekijken voor inspiratie..

  Groetjes Mona.

 • Marjan (vindustrial_interior)
  Geplaatst op 19:56h, 05 september Beantwoorden

  Leuk! Het is een soort shout-out 2.0. Leuk met het verhaaltje er bij. Ik merk dat ik op IG vaak snel door klik met shout-outs. Nu niet, dat is de kracht van een originelere vorm.

 • Huisje_28
  Geplaatst op 14:48h, 05 september Beantwoorden

  Wat een super leuke blog!!!

 • Wonen_bij_nadia
  Geplaatst op 14:44h, 05 september Beantwoorden

  Hele leuke blog Jellina 🌸🤗
  Hopelijk kom je ook een keertje bij mij kijken 🙃😊
  Fijne dag.

 • Andrea Janssen
  Geplaatst op 11:54h, 05 september Beantwoorden

  Wat een leuk blog! Vol mooie bekende en nieuwe accounts! Superleuk! Liefs Andrea

 • M
  Geplaatst op 11:14h, 05 september Beantwoorden

  Super leuk gedaan! En lief dat je anderen ook in de schijnwerpers zet!

 • Alexandra
  Geplaatst op 10:18h, 05 september Beantwoorden

  Heel leuk om te lezen Jellina!
  Altijd leuk om zo weer nieuwe accounts te ontdekken!👌🏻

  Fijne donderdag😘

 • Living_stories
  Geplaatst op 08:07h, 05 september Beantwoorden

  Hi 🙋‍♀️. Erg leuk om te lezen en vooral met de foto’s erbij komt het helemaal tot leven 👍 een leuke wist je datje zou zijn met de leukste of mooiste woonaccessoires voor in huis ☺️👍. Succes met blijven schrijven, leuk 👌🏼

 • Sylvia stylebysyl
  Geplaatst op 07:53h, 05 september Beantwoorden

  Wat n leuke blog Jellina! Een paar kende ik nog niet dus straks even kijken! Ik lees jouw blogs altijd👍🏼 Ga zo door..X
  StyleBySyl

 • Homefreak.nl
  Geplaatst op 06:36h, 05 september Beantwoorden

  Heel erg leuk dit!! Vaker doen!!
  En wat een mooie inspiratiefotos!!

 • Kim
  Geplaatst op 22:38h, 04 september Beantwoorden

  Wat geweldig leuk om te lezen. Maar natuurlijk ook om te zien. Ga zo door!

 • Jolanda kuipers
  Geplaatst op 21:41h, 04 september Beantwoorden

  Zo gaaf weer, Jellina! Ik woon niet zo ver bij je vandaan (Metslawier) en ik zit altijd te dubben of ik niet gewoon een keertje langs ga om al dat moois in het echt te bewonderen.
  Groetjes Jolanda

 • Talitha troeder
  Geplaatst op 21:10h, 04 september Beantwoorden

  Leuk! En een paar accounts die ik al volg en zeker de andere eens ga bekijken!

 • Cora Broere
  Geplaatst op 20:41h, 04 september Beantwoorden

  Lees niet vaak een blog, maar deze is heel leuk ! Ga misschien de hashtag wel gebruiken! Fijne avond

 • Andrea de Groot
  Geplaatst op 20:36h, 04 september Beantwoorden

  Wat een leuke blog weer Jellina! Dank voor het noemen van mijn blogs 💋 Ik lees de jouwe ook altijd met veel plezier! X

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:59h, 19 september Beantwoorden

   Dankjewel Andrea voor jouw inspiratie en voor je forto’s!!

   Wat leuk, dat je de blog ook gelezen hebt!!
   Helemaal happy met al jullie leuk reacties, dankjewel!

   Liefs Jellina

 • Jacky van @huisnummer_33
  Geplaatst op 20:28h, 04 september Beantwoorden

  Wat super leuk gedaan, veel bekenden maar ook nieuwe accounts voor bij zien komen. Tof!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:59h, 19 september Beantwoorden

   Hi Jacky,

   Wat leuk, super leuk dat ik ook jouw heb mogen inspireren, en leuk dat je een berichtje achterlaat!!!

   Liefs Jellina

 • Sabine kleinjan
  Geplaatst op 19:54h, 04 september Beantwoorden

  Super leuke blog! En wat een hoop inspiratie! Kan ik wel gebruiken voor mijn nieuwe huis! Dus je mag hiermee doorgaan hoor!
  sk_homemadeliving

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:58h, 19 september Beantwoorden

   Hi Sabine,

   Leuk ik ben al bezig met een nieuwe #WISTJEDATJES 🙂
   Wat leuk, super leuk dat ik ook jouw heb mogen inspireren, wauww!
   Helemaal happy met al jullie leuk reacties, dankjewel!

   Liefs Jellina

 • Wendy
  Geplaatst op 19:31h, 04 september Beantwoorden

  Leuk, ook om ertussen te staan! En ik ken drie van deze accounts nog niet, ga straks eens even bij ze kijken! X Wendy

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:58h, 19 september Beantwoorden

   Heyyy Wendy !

   Dankjewel voor je inspiratie 🙂
   Wat leuk, super leuk dat ik ook jouw heb mogen inspireren, wauww!
   Helemaal happy met al jullie leuk reacties, dankjewel!

   Liefs Jellina

 • Natascha van Huessen
  Geplaatst op 19:22h, 04 september Beantwoorden

  Leuke blog!!! Ik heb meteen ook weer nieuwe inspiratie, thanks!

  @huisjeskijken
  Natascha

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:57h, 19 september Beantwoorden

   Hi Natascha,

   Wat leuk, super leuk dat ik ook jouw heb mogen inspireren, wauww!
   Helemaal happy met al jullie leuk reacties, dankjewel!

   Liefs Jellina

 • Jantine
  Geplaatst op 19:01h, 04 september Beantwoorden

  Wat een leuke blog vol inspiratie 😃

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:56h, 19 september Beantwoorden

   Hi Jantine,

   Wat super leuk! Dankjewel voor het lezen van mijn blog,

   Liefs Jellina

 • Diny Proeskie
  Geplaatst op 18:34h, 04 september Beantwoorden

  Super om te lezen en om de mooie foto’s te zien van al die leuke feeds, ik ga ze allemaal volgen. Thnxxx Jellina

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 10:56h, 19 september Beantwoorden

   Hi,

   Wat leuk zeg ! Super dat ik ook jouw heb mogen inspireren 🙂
   Helemaal een blij ei hier !!

   Liefs Jellina

 • Irene Burg
  Geplaatst op 18:29h, 04 september Beantwoorden

  Heel leuk Jellina, tof dat je dit doet! maar ik ken deze accounts al allemaal. Tip… misschien wat onbekendere of kleinere..
  Liefs Irene

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 18:31h, 04 september Beantwoorden

   Hi Irene,

   Dankjewel 🙂 Er staan een paar kleinere tussen, en voor mij net volgend maar tof dat jij ze allemaal al volgt 🙂
   Maar ik ga zeker door, dus ik ga er rekening mee houden!
   Liefs Jellina

 • Jolanda
  Geplaatst op 18:22h, 04 september Beantwoorden

  Superleuk geschreven Jellina!

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 18:32h, 04 september Beantwoorden

   Hi Jolanda, leuk dat je mijn blog gelezen hebt! Dankjewel en een fijne avond -X-

 • Willemijn
  Geplaatst op 17:55h, 04 september Beantwoorden

  Leuk Jellina, altijd met zoveel enthousiasme! 🔝👏🏻🙋🏻‍♀️

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 18:33h, 04 september Beantwoorden

   Hi Willemijn, Dankjewel dat je mijn blog gelezen hebt 🙂
   Ik wens je een fijne avond!

   Liefs Jellina

Geef een reactie