Een nostalgisch dakraam in onze badkamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4111
post-template-default,single,single-post,postid-4111,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een nostalgisch dakraam in onze badkamer!

Een nostalgisch dakraam in onze badkamer!

OH MY! HOW EXCITING!

De verbouwing van onze nieuwe badkamer is van start gegaan met het plaatsen van dit nostalgisch ogende dakraam van Ferolux!

boerderij

dak

Handgemaakt door een smid

We zijn altijd op zoek naar modern werkende basiselementen voor de verbouwing, maar willen wel héél graag dat het goed past in onze woonboerderij. Het dakraam dat we vonden bij Ferolux past perfect in ons huis: de vormgeving is perfect met het boogje aan de bovenkant, het is handgemaakt van staal door een smid en heeft een oude uitstraling, maar is vervaardigd met moderne technieken en heeft in het gebruik het comfort dat je vandaag de dag mag verwachten; geïsoleerd en tochtvrij, makkelijk te bedienen. De stuc-afwerking om het stalen raamframe is ook mooi strak.

ferolux

lucht

raam

Nostalgisch en een ontzettend mooi design

Door het plaatsen van het raam krijgen we nu een heel duidelijk beeld van hoe het eindresultaat straks gaat zijn, zo’n natuurlijke lichtbron is vrij bepalend voor de ruimte. Ik kan nu bijna niet wachten tot de badkamer geplaatst is en ik mijn eerste badgang kan maken!

verbouwing

badkamer

Een echte eyecatcher

We zijn heel blij dat we dit raam gevonden hebben en hopen echt dat meer mensen die een monumentaal pand of woonboerderij op mogen knappen ook even een kijkje nemen op de site van Ferolux. We weten hoe lastig het kan zijn om iets geschikts te vinden en deze ramen komen echt zó mooi tot hun recht in zo’n project! Maar ook in nieuwbouw is een raam als dit een echte eyecatcher en de moeite waard om een ruimte op in te richten!

Nu gaan we snel de badkamer afmaken, zodat ik snel meer mooie foto’s kan maken 😉

Liefs Jellina

 

Ferolux

4 Reactie's

Geef een reactie