Het geven van online interieuradvies en stylen van een slaapkamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5312
post-template-default,single,single-post,postid-5312,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het geven van online interieuradvies en stylen van een slaapkamer!

Het geven van online interieuradvies en stylen van een slaapkamer!

Het geven van online interieuradvies en stylen van een slaapkamer!

Het hebben van een Instagram account, een eigen blog, maken van filmpjes of vlogs, delen van DIY’s, het delen van inspiratie kan op veel verschillende manieren. Ik weet nog dat ik mijn eerste foto plaatste op mijn Instagram account en dat ik dat best wel spannend vond! Dit was rond Augustus 2016 en rond Oktober 2017 is mijn eigen blog online gegaan en ik had nooit verwacht dat mijn account 200.000 volgers zou krijgen, maar rond Juni 2019 was dat echt zo! Zo onwijs tof, in deze blog lees je er alles over.  Ik vind het echt onwijs leuk dat er zoveel mensen zijn die mijn foto’s willen zien van ons huis, onze verbouwing willen volgen en van mijn verhalen willen genieten! Super trots ben ik hierop en ik wilde dit graag vieren!

slaapkamer

200.000 volgers op Instagram

Op 12 juni 2019 had ik 200.000 volgers op mijn Instagram account @jellinadetmar. Ik plaats nu drie jaar interieurfoto’s op mijn Instagram account met super veel plezier. Ook deel ik filmpjes en foto’s van mijn interieur en mijn persoonlijke leven in mijn story’s. En schrijf ik blogs over de verbouwing van ons huis, deel ik DIY’s en inspiratieblogs en schrijf ik blogs over verschillende interieur items.

Instagram

Michiel en ik gingen samen een Instagram filmpje opnemen

Begin van dit jaar kwam Michiel de Zeeuw een filmpje opnemen voor Eigen huis & Tuin. Dit waren fragmenten over onze woonkamer, keuken en slaapkamer. Het was zo gezellig met Michiel en de filmpjes zijn heel tof geworden, via deze link kun je ze terug kijken 🙂 Het leek mij heel leuk om met Michiel samen mijn 200.000 volgers te vieren en ook Michiel vond het een tof idee!

Jellina

bedroom

jellinaenmichiel

Online interieuradvies

Michiel en ik bedachten een leuke winactie. Wij wilden een online interieuradvies gaan weggeven aan een volger die een ruimte in huis opnieuw wilde inrichten. En daarbij konden ze toffe interieur items winnen van bedrijven met wie ik een leuke samenwerking heb! Voor de make-over kon je een ruimte in je huis aangeven, het mocht een slaapkamer zijn, een keuken of een andere ruimte in huis waar ze geen raad mee wisten, en daar graag advies over willen van ons.

#jellinaenmichiel

Op mijn Instagram account plaatste ik ons filmpje. Dat Michiel en ik samen hadden opgenomen. Via de #jellinaenmichiel konden mensen meedoen om een online interieur advies van ons te winnen. Ik kreeg leuke mailtjes binnen van volgers die foto’s van ruimtes in hun huis deelden waar ze graag interieuradvies over wilden. Ook op Instagram werden er foto’s geplaatst voor de winactie onder de #jellinaenmichiel . Rond eind Augustus hebben wij een winnaar bekend gemaakt.

200K

michiel

winactie

De winnares van ons online interieur advies is Mona

De winnares van de 200K winactie was enorm verrast, Mona Koersgroenhout @monakoertsgroenhout. Super tof! Mona deelde foto’s van haar zolderverdieping, waar haar slaapkamer is. Ze poste een foto op haar Instagram account met de vraag of wij daar een tof interieuradvies voor wilden maken. Een advies om een mooie slaapkamer te krijgen om te relaxen, een industriële stijl, gecombineerd met stoere items en veel planten!

mona

slaapkamer

monaslaapkamer

bed

Het uitwerken van het online interieuradvies

Door de foto’s die we in Augustus van Mona kregen hadden en ook alle afmetingen van haar slaapkamer konden Michiel en ik een interieur advies gaan maken. We begonnen met de indeling van de ruimte. Het bed gingen we in het midden zetten en daar omheen gingen we de ruimte opnieuw indelen. Ook de kleuren gingen we bepalen en gingen we nadenken over de materialen die we zouden gaan gebruiken. We gingen brainstormen over verlichting en het belangrijkste was, dat het een fijne ruimte zou worden met sfeer en gezelligheid.  Aan de hand van de aangeleverde plattegrond van Mona maakte Michiel de schetsen voor de indeling van de slaapkamer en zo kregen we een goede inruk van de ruimte.

Zolder 1A

Zolder 2A

Zolder 3A

Zolder 5A

Zolder 7A

Zolder 8A

Zolder 9A

Interieur advies van @michieldezeeuw

Het inrichten van de slaapkamer kan beginnen

Ik heb bedrijven gevraagd of ze interieur items aan konden bieden, zodat de slaapkamer prachtig ingericht en gestyled kon worden. Door de super leuke samenwerkingen die ik al op Instagram heb, waren er veel bedrijven die er voor open stonden om (weer) met mij samen te werken, waardoor de slaapkamer voor een heel groot gedeelte al is ingericht.

Hoe is de slaapkamer gestyled?

Muren zijn geverfd, en er is een toffe gallerywall

Om te beginnen zijn eerst de muren geverfd en het raamkozijn. De muur waar het bed tegenaan gekomen is heeft de kleur Hero’s Time gekregen van De Vestingh Paint and Craft (www.vestingh.nl), de andere muren zijn wit met het raamkozijn in zwart. De kast van de slaapkamer is ook in Hero’s Time geverfd. Van de muur achter het bed is een gallerywall gemaakt met posters van de Posterstore (www.posterstore.nl) ook staan er nog leuke lijstjes met posters op de nachtkastjes. Op de posters staat een leeuw, bomen en veel groen van planten.

bedroominspo

vacht

Geometrische houten vormen en een prachtige Strelizia plant

Om de muur af te stylen hangen er twee prachtige kolibries aan de muur, dit zijn geometrische houten vormen. Ook is in dezelfde stijl een lamp opgehangen, de FBRK lamp in een stoere zwarte kleur. Deze items zijn van Fabrykdesign (www.fabrykdesign.nl). Ook staat er in de slaapkamer een prachtige Strelitzia Nicolai van Chicplants (www.chicplants.com). Deze plant vult goed de hoogte naast het bed. Het is een mooie grote volle plant, en groen maakt op deze manier de slaapkamer heel sfeervol.

lamp

plant

Houten nachtkastjes en de styling ervan

Naast het bed staan twee stoere houten nachtkastjes van Steigerhoutpassie (www.steigerhoutpassieshop.nl). Hier kun je mooi wat opzetten en je leesboek inleggen! Ook hangt er een plank met stoere stalenplankdragers boven het bed waar wat plantjes op staan en staat er een super stoere kruk van Steigerhoutpassie bij het bed. De twee nachtkastjes heb ik gestyled met een prachtige Muuto lamp van Fundesign (www.fundesign.nl), deze lamp is ook dimbaar. Zo kun je je eigen sfeerlicht goed bepalen. Op het nachtkastje aan de andere kant van het bed staat een heerlijk geurwolkje van Geurwolkje (www.geurwolkje.nl). Dit geurwolkje kun je heerlijk vullen met allerlei geuren olieën, bv 101 nachten of eucalyptus en dan ruikt het fantastisch op je slaapkamer.

vogel

nachtkast

Het beddengoed en de match met kussens en de kleur op de muur

En hoe tof vinden jullie het beddengoed?! Dit is mijn co-creatie dekbedovertrek wat ik in samenwerking met Van Morgen (www.vanmorgen.com) heb mogen maken. Het Honey Loves You dekbedovertrek. De super mooie double faced percal katoen overtrekset geeft een prachtige sfeer aan Mona’s slaapkamer. Één zijde heeft een okergele kleur en de andere zijde is spiced honey. En ik vind dat deze kleuren echt prachtig matchen met de Hero’s Time kleur op de muur! Het bed is ook gestyled met hele stoere kussens van Volt studio (www.voltstudio.nl). Twee zwarte en een grijs kussen en deze drie heb ik voor de gewone kussens neer gelegd. En een prachtig plaid die je aan twee kanten kan stylen, een zwarte en witte kant met + tekens!

bed

styling

Een prachtig vacht en allemaal mooie manden

In de slaapkamer ligt een prachtig vacht op de vloer van Vacht Van Vilt (www.vachtvanvilt.nl). Het is een prachtige diervriendelijke schapenvacht, die met de hand gevilt is van 100% wol. Je kan hem op je bed stylen, naast je bed op de vloer, of zoals bij Mona, kan het ook op een mooi bankje liggen. Ook heb ik nog hele mooie manden mogen ontvangen van Yoshiko Homeware (www.yoshikohome.com). Ik heb een paar manden gevuld met planten, en met sommige manden mag Mona zelf bedenken wat ze erin gaat leggen, bijvoorbeeld leuke VT-wonen boeken. Deze manden kunnen we overal neerzetten, voor het bed naast het bed, ze zijn overal prachtig te stylen.

slaap

vacht

Een prachtige radiator ombouw, waardoor er een mooie hoek gecreëerd kan worden

In de slaapkamer heeft Mona onder haar ramen nog een hoek waar ze niks mee doet. Michiel heeft heel tof hier een advies getekend om een bankje hier te stylen zodat je hier een leuke zithoek kan creëren. Doordat er een radiator zit is het zichtwerk niet zo mooi! Sentimo (www.sentimo.nl) heeft deze interieuritems en maakt ze op maat. Doordat we hier een radiatorombouw hebben geplaatst is deze hoek nu prachtig! Er staat een wit bankje voor, en deze hoek kan je op allerlei manier stylen. Ik heb dat nu gedaan met de plant, wat kussens, en de mooie vacht. En ook een mooie mand van Muuto van Fundesign maakt het hoekje tot een mooi geheel! In de mand liggen nu mooie zwarte handdoeken van Van Morgen. Maar Mona kan natuurlijk hier haar eigen styling ook gaan toepassen 🙂

kachel

kachel

De laatste touch

Nu zijn er nog wel wat hoekjes wat nog niet gestyled is. Maar natuurlijk moet dat in de loop van de weken ook een beetje komen. In het advies is nog meegenomen dat het raamkozijn afgestyled wordt met mooie raamdecoratie. Hiervoor zijn zwarte houten jaloeziën een hele goede optie. Ook een stoere vlinderstoel bijvoorbeeld met een mooi rond vloerkleed zou de ruimte helemaal afmaken. Natuurlijk mag een leuk muziekje en een wijntje niet ontbreken! En zo hoop ik natuurlijk dat Mona en haar man volop kunnen genieten van hun nieuwe slaapkamer en natuurlijk heerlijk hier zullen slapen 🙂

planten

bedroominspiratie

kruk

Super blij met het eindresultaat

Ik vond het super tof dat ik Mona’s slaapkamer mocht inrichten en stylen, en ik ben heel tevreden met het resultaat! Onwijs blij ook dat er zoveel toffe bedrijven wilden samenwerken. Ik heb Mona ook gevraagd of ze een leuke blog wil schrijven over haar gevoel dus die komt binnenkort ook online! Nu ben ik natuurlijk ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Laat je het me weten in mijn comments 🙂

Liefs Jellina

11 Reactie's
 • lotte
  Geplaatst op 15:32h, 05 mei Beantwoorden

  heel erg mooi, mag ik vragen waar de papieren zak vandaan komt die om de Strelitzia nicolai zit

 • Skogen
  Geplaatst op 16:11h, 29 april Beantwoorden

  Leuk zeg! Echt een prachtige slaapkamer. Heb zelf laatst een soortgelijk effect gecreeerd, maar dan met velvet stoelen.

  Groetjes,
  Anne

 • Lisanne
  Geplaatst op 08:15h, 27 november Beantwoorden

  Dag Jellina, waar zijn de kolibries te koop? Hartelijke groet Lisanne

 • Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 10:08h, 31 december Beantwoorden

  […] enthousiast waren en mee wilden werken. Alles over mijn winactie en het resultaat kan je via mijn blog lezen! Ik ben zelf super enthousiast met het online interieur advies en de uitwerking […]

 • Eefke
  Geplaatst op 22:46h, 15 december Beantwoorden

  Heel blij ben ik voor Mona, met het winnen van de aktie en wat jullie voor haar hebben betekend.
  Je bent goed op weg een Nederlandse versie van HGTV te worden, met al je volgers en bedrijven waarmee je samenwerkt.
  Misschien een beetje hoger grijpen en kijken of je er wat van kan maken?
  Onze steun krijg je zeker!

  Groetjes,

  Eefke

 • Het winnen van een slaapkamer make-over! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 19:30h, 09 december Beantwoorden

  […] leuk, ik heb vorige week mijn blog geschreven over de winactie die ik op mijn Instagram account had, het geven van online interieur […]

 • En dan ineens win je de Give-Away, een slaapkamer make-over! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 19:28h, 09 december Beantwoorden

  […] leuk, ik heb vorige week mijn blog geschreven over de winactie die ik op mijn Instagram account had, het geven van online interieur […]

 • Tamsyn
  Geplaatst op 14:06h, 30 november Beantwoorden

  Echt heel mooi gedaan!

 • Sandra van de Sande
  Geplaatst op 10:45h, 30 november Beantwoorden

  Het is een prachtige metamorfose! Mooie kleurcombinaties en stijlvol gedecoreerd! Je kan dat echt zo goed, Jellina! 👌😘

 • Mona Koerts-groenhout
  Geplaatst op 08:47h, 30 november Beantwoorden

  Super tof geschreven Jellina !
  Bij deze nogmaals bedankt voor dit prachtige resultaat, we genieten elke dag van deze hele fijne ruimte.
  Je hebt al deze volgers zo verdient en het is jou gegund.

  Liefs Mona.

 • Mirjan
  Geplaatst op 08:42h, 30 november Beantwoorden

  Heel erg tof gedaan applause!!

Geef een reactie