Het winnen van een slaapkamer make-over! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5354
post-template-default,single,single-post,postid-5354,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het winnen van een slaapkamer make-over!

Het winnen van een slaapkamer make-over!

Een leuke blog van Mona, zei won de Give-Away i.s.m Michiel de Zeeuw!

Zo leuk, ik heb vorige week mijn blog geschreven over de winactie die ik op mijn Instagram account had, het geven van online interieur advies, en het stylen van een ruimte in huis. In deze blog vertel ik over mijn Instagram avontuur en over een super toffe 200K winactie i.s.m Michiel de Zeeuw. Samen met Michiel ging ik een interieur advies weggeven aan een van mijn volgers en ging ik bij de winnares ‘Mona’ een slaapkamer inrichten. In deze blog verteld Mona hoe zij dit leuke avontuur ervaren heeft, lezen jullie mee ?

Wie is Mona en wat doet zij?

Ik ben Mona, 51 jaar en ik woon samen met mijn man in Assen. Ik ben werkzaam als zelfstandig gastouder en ik vang inmiddels al elf jaren de kinderen op in ons huis. Sinds 19 mei 2018 ben ik actief geworden op Instagram. Mijn man had een mooie houten tafel en twee banken voor buiten gemaakt en die foto postte ik omdat ik onwijs blij en trots was. Daar kreeg ik leuke reacties op. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig geweest om van ons huis een gezellig thuis te maken, misschien omdat dit ook mijn werkplek is. Ook kwam ik er achter dat het fotograferen daarvan wel als ontspanning werkt. Dat is dan een leuke combinatie voor een interieur account op Instagram dacht ik. Tijd om elke dag te posten is er niet altijd, er is ook nog werk en een gezellig en druk gezin met onze zoon (26) en zijn vriendin en onze dochter (22) en haar vriend die allemaal nog regelmatig thuis zijn en dat vind ik heerlijk.

Ik was me er ook nooit van bewust hoe positief en gezellig de meeste interieur liefhebbers zijn, inmiddels weet ik dat je sommige veel beter leert kennen en ik heb al een aantal lieverds mogen ontmoeten. Super leuk hoe er zo vriendschappen ontstaan via Instagram. Zo volg ik al een hele tijd met veel plezier Jellina Detmar. Ik hou van haar manier van stylen, het industriële  gecombineerd met veel stoer hout en prachtige planten die ze eigenlijk ook als accessoires gebruikt, het groen kleurt er ook mooi bij en geeft zoveel sfeer.

GIVE AWAY van Jellina Detmar en Michiel de Zeeuw !!!!

0p 3 juli deelde Jellina een filmpje op haar feed en in haar story van haar en Michiel. Ze deden een Give Away om de 200.000 volgers die Jellina toen had behaald te vieren. Inmiddels zijn het er al 228.000 en dat vind ik echt wel een hele prestatie.

Een volger kon een online interieur en stylingadvies winnen van Jellina en Michiel. Daarbij horen ook allemaal interieur items van deelnemende bedrijven waar Jellina een samenwerking mee heeft. Nou en dat zijn wel hele toffe bedrijven vind ik. Je kon een foto of video delen met de ruimte die je graag zou willen restylen, en een foto van haar account die jou inspireert en ook de stijl die jou aanspreekt met de vermelding van #JellinaenMichiel

Leuk, ik ga meedoen 🙂

Wauwww hoe te gek zou dat zijn als ik dit zou winnen, maar ja ik win toch nooit iets dacht ik. Wel hoorde ik mijn vader die vroeger altijd zei: als je het niet probeert ,dan win je echt nooit iets!

Ik had de hele maand juli om mee te doen, in augustus zouden ze de winnaar bekend maken. Tja de ruimte waar nodig iets moest gebeuren wist ik wel, maar daar moest dan ook een foto van gemaakt worden die gedeeld moest worden op insta. De huiskamer en onze tuin daar ben ik al heel blij mee met hoe het er nu uitziet, dus ik zou voor onze slaapkamer op de zolderverdieping gaan. Die had wel wat aandacht nodig.

Mijn slaapkamer kan wel een interieuradvies gebruiken!

Dus op 30 juli postte ik de foto’s, ik had nog twee dagen om mee te doen. Ik zette erbij dat ik zo graag een fijne slaapkamer zou willen hebben om te kunnen ontspannen na de drukte van de dag en waar ik mijzelf op z’n tijd kan terug trekken in een fijne sfeer van stoer, industrieel, basic en veel planten. Er gingen ook verschillende mogelijkheden door mijn gedachten voor de inrichting en styling waar ik wel hun hulp bij kon gebruiken, dus daar had ik ook gelijk maar naar gevraagd. Het enige wat ik nu nog kon doen was afwachten!

slaapkamer

mona

Lees ik dat goed, heb ik gewonnen?

Op 3 september 2019 ging de laatste week van mijn vakantie ging in. Tijdens de vakantie hadden wij een veranda gebouwd waardoor ik minder actief was op Instagram. Ik was net wakker en wilde eens op Insta gaan kijken ‘er zou wel veel gebeurd zijn de afgelopen dagen’ dacht ik. Ik opende Instagram en las alleen maar felicitatie berichten en ik vroeg me af wat er aan de hand was. Toen ik het opende zag ik tot mijn verbazing dat ik (die anders nooit iets wint) de winnaar was van de 200K giveaway van Jellina Detmar @jellinadetmar in samenwerking met Michiel de Zeeuw @michieldezeeuw.

Ik heb gewonnen!

Wauw dit was wel super tof, een online interieur advies winnen en ook nog eens hele toffe items van de bedrijven die dit mede mogelijk maakten. De adrenaline gierde door mijn lijf en zei tegen Hendrik: “ik heb gewonnen!”. Hendrik die nog lag te slapen schrok wakker en vroeg wat heb je gewonnen ? waarop ik antwoorde de make-over voor onze slaapkamer! Ik stapte uit bed en stond te springen, zo blij als een kind was ik.

Aan de slag

De dagen die volgden hadden Jellina en ik veel contact. Ze hadden natuurlijk wel wat informatie nodig zoals de maten van de zolderverdieping en de m² van de wanden. Met die informatie konden Jellina en Michiel aan de slag met het interieur advies. De verf werd besteld en zou bezorgd worden zodat wij ook aan de slag konden, zoals we hadden afgesproken met Jellina. Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig naar de kleuren die voor ons waren uit gekozen. Toen 20 september twee dozen werden bezorgd met de verf heb ik ze heel snel open gemaakt, maar toen kon ik natuurlijk nog niet zien welke kleuren het waren. Ik moest dus nog geduld hebben totdat Hendrik thuis kwam. Onze dochter had het wel even gefilmd voor in mijn story.

De dagen daarna is Hendrik begonnen met het verven en sauzen van de zolderverdieping, Jellina had doorgegeven welke kleur waar moest komen en ik was gelijk al helemaal weg van de donkere kleur Hero’s Time van Vesting paint and craft (vesting.nl). die kleur kwam voor op de wand en op de garderobe kast. Op het kozijn kwam een mooie matte zwarte verf, waardoor er veel meer diepte kwam in de dakkapel en verder werd de hele ruimte wit. Dit was de basis voor onze nieuwe kamer.

plant

bedroom

Wat een enthousiasme

Inmiddels was Jellina al druk bezig om mooie items te verzamelen die in hun stylingsplan zouden passen. Zij werd steeds enthousiaster waardoor ik ook steeds enthousiaster werd wanneer we elkaar weer hadden gesproken. De spanning bouwde mooi op, want ik had nog steeds geen flauw idee wat ze gingen doen, maar was natuurlijk heel benieuwd en voelde me echt wel een geluksvogel, omdat ze ook maar items bleef regelen. Zo super lief vind ik dat!

Het gevolg was wel dat de dozen zich bij haar thuis opstapelden. Daar moesten we wel om lachen toen we elkaar zagen bij De Handelsfabriek, waar ze aanwezig was om interieur en stylingsadvies te geven. Daar hadden we nog zitten brainstormen over een room divider voor in onze keuken. Hendrik had nog aangeboden dat hij de spullen wel kon komen ophalen, omdat het waarschijnlijk niet in de auto van Jellina zou passen, maar dat was volgens haar niet nodig.

De schetsen van het online interieur en stylingadvies waren inmiddels klaar en ik kreeg een stukje van een plaatje van onder het raam doorgestuurd. De vraag was of ik dat wel mooi vond ? Het zag er hartstikke leuk uit dus mijn antwoord daarop was JA! Er moest een bankje komen die daar kon staan. Gelukkig had Hendrik al twee mooie houten bankjes gemaakt waarvan één al boven stond en die heeft hij wit geverfd.

In de derde week van oktober werden er drie pakketten van Steigerhoutpassie (steigerhoutpassie.nl) bij mij thuis bezorgd, omdat het anders echt niet ging passen in de auto van Jellina. Poeh, ik was zo nieuwsgierig maar ik mocht natuurlijk niks open maken. Op zolder in een hoek van onze slaapkamer zette Hendrik de dozen neer met het kledingrek er voor zodat ik niet zou gaan kijken. Na overleg met Jellina hebben we toch maar besloten de rest van de dozen met de interieur items van al de deelnemende bedrijven ook alvast bij mij neer te zetten, want dat ging ook nooit in haar auto passen in één ritje. Ik moest wel beloven dat ik echt niet zou kijken, dat zou ook niet kunnen want Hendrik had alles heel goed dicht geplakt. De spanning liep steeds meer op, als ik naar de dozen keek op onze kamer vroeg ik me af wat er toch allemaal in zou zitten. Ook al werd mijn geduld op de proef gesteld, ik had het er heel graag voor over want des te groter zou de verrassing zijn op de dag van de make-over. Zouden jullie ook zoveel geduld hebben ?

krukje

slaapkamer

Er kwamen steeds meer pakketjes bij mij thuis

Begin november zou er een pakket bezorgd worden of ik dan ook thuis zou zijn, ik werk aan huis dus dat was geen probleem. De bel ging en ik deed open… ik hoorde een man hallo zeggen maar ik kon hem niet zien want er stond een enorme grote doos waar enorme bladeren bovenuit staken. Toen ik de man ook groette keek hij om het hoekje van de doos en moest lachen, hij hoorde waarschijnlijk hoe verbaasd ik was. Ik vroeg of hij de plant ook binnen wilde zette en dat was geen probleem. Mijn zoon kwam er ook aan en tilde de plant naar de huiskamer, waar ik inmiddels al super blij stond te doen. Lees hyperactief, hij moest lachen om mijn reactie. Hij heeft de plant ook maar gelijk naar boven getild want daar zou die toch komen te staan. De prachtige Strelitzia Nicola met zijn grote bladeren was gestuurd door Chicplants (chicplants.com) wat was ik hier al blij mee. Het wachten was nu nog op één pakket, want ze had weer een item geregeld. Twee dagen later was het zover, alle items waren binnen en Jellina en ik konden een datum prikken voor de make-over. Wauw nu zou het bijna gaan gebeuren!

planten

Vandaag is de dag, de make-over van onze slaapkamer

Gisteren nog weer even gecheckt bij Jellina of de tijd dat ze morgen bij mij komt nog klopt. We hebben er alle twee onwijs veel zin in en vinden het ook wel spannend. Zij vindt het spannend of ik het wel mooi ga vinden en ik omdat Jellina bij mij thuis gaat komen.

Het is woensdag 20 November en ik heb de kinderen die vandaag zouden komen in de opvang al ruim op tijd afgezegd en ik heb zin in vandaag. Ik heb wel kriebels in mijn buik natuurlijk want ik ben heel benieuwd wat Jellina er van gaat maken. Michiel de Zeeuw kan er vandaag jammer genoeg niet bij zijn, maar met hun gezamenlijke plan gaat het Jellina zeker lukken. De bel gaat.. ik doe open en daar staan Jellina en mijn kleine vriendinnetje Melin. Ik ben blij om ze te zien en nodig ze uit om binnen te komen. Het voelt gelijk goed en na een knuffel nemen we eerst lekker een kop koffie met wat lekkers erbij, want het is tenslotte ook een feestje voor haar 200K volgers en dat ik deze ongelofelijke prijs gewonnen heb. Dat moeten we natuurlijk vieren. Na gezellig gekletst te hebben, voelt Melin zich ook al op haar gemak en zit lekker te kleuren om een masker te maken.

Dan is het tijd voor actie en gaan we naar boven zodat Jellina de zolder in het echt kan zien met de nieuwe kleuren. Daarna ga ik weer naar beneden en Jellina blijft boven met Hendrik die haar gaat helpen met de nodige klusjes. Ik ben beneden met Melin en ik hoor de boor aardig te keer gaan en denk ‘oké er worden dus spullen opgehangen, maar wat?’ tja ik zal gewoon geduld moeten hebben. Na een tijdje komt onze dochter Channah ook thuis en die gaat ook naar boven en blijft ook lekker boven. Melin en ik hebben het gezellig beneden en ik heb daardoor wat afleiding, ze heeft namelijk genoeg te vertellen. Dan is het tijd om te lunchen en Channah gaat voor ons allemaal lekkere belegde broodjes halen. Als ze terug is gaan we gezellig met elkaar eten. Daarna gaat Jellina weer boven verder met de styling en Hendrik en Channah ruimen in tussentijd alle lege dozen op.

makeover

slapen

De make-over is klaar!

Dan is het zover Jellina roept mij: “Mona kom je kijken naar je nieuwe kamer?” nou dat hoeft ze geen tweede keer te vragen en ik antwoord: “Ja hoor” en ik loop snel de trappen op en mijn hartslag verhoogt doordat ik zo benieuwd ben naar het resultaat. Oké ook een beetje omdat ik twee trappen snel op ren, maar daar hebben we het nu maar niet over. Ik ben boven en kijk onze slaapkamer in, wat ik dan zie is zo prachtig en sfeervol, het voelt gelijk goed. Wat heeft ze mooie kleuren gebruikt en wat een fijne sfeer.

Er gaat van alles door mijn hoofd, van wat ik allemaal zie en het enige wat ik kan uitbrengen is ‘wauwww wat moooiiii !!’ ik blijf van verbazing staan en Jellina zegt loop maar even die kant op dan kan iedereen even meekijken wat we hier omgetoverd hebben. ‘Ooh ja’ schiet er door mijn gedachten Jellina is dit aan het filmen voor haar story op instagram. Ik loop naar de mooie gallerywall met posters in mooie lijsten van Posterstore (posterstore.nl) het zijn mooie afbeeldingen van het blad van planten, bomen, een mooie quote en een leeuw met een krachtige uitstraling. Iemand die mij wat beter kent weet dat dit echt bij mij past. Er staan zulke stoere nachtkastjes van hout en ook een mooie houten wandplank die in stoere stalen beugels hangt van Steigerhoutpassie en ook nog een hele toffe houten kruk van hun.

bed

kaars

Wat ben ik een geluksvogel!

Het ruikt ook zo lekker en nu zie ik ook waarom want er staat een diffuser van Geurwolkje (geurwolkje.nl) in een mooie houtkleur. Ik herken ook meteen het mooie dekbedovertrek van Van Morgen (vanmorgen.com) het is de kleur ‘Honey Loves You’ wat een co-creatie is van Jellina met hen. Wat een mooie warme kleur en het kleurt zo mooi met de kleur op de wand. Op het bed liggen ook de toffe kussens van Volt Studio (Volt Studio) waar ik al een hele tijd fan van ben en ook nog het stoere plaid met X tekens in het zwart met wit. wauw wat mooi allemaal, maar dit was nog maar één kant van mijn slaapkamer wat een geluksvogel ben ik toch!

Bij het voeteneind staan naast de kruk van robuust hout, ook nog zulke mooie manden van Yoshiko (yoshikohome.com) daar word ik ook echt heel blij van, dit zijn ook echte sfeermakers en er staan nog veel meer bij het nachtkastje aan de linkerkant.

Jellina vraagt dan wat ik van de Stelitzia Nicolai vind waarop ik antwoord: “Ja daar ben ik echt verliefd op! die vind ik echt zo mooi”. Door deze grote plant van  Chicplants krijgt de ruimte een sfeer waardoor het lijkt alsof ik in een tropisch resort ben, in combinatie met de andere planten en manden. Dan valt mijn oog op twee kolibries die rechts van de strelitzia aan de donkere wand hangen. Ze zijn van geometrische vormen en hout gemaakt en ook hangt er een hele toffe stoere lamp van zwart hout waarvan het model is afgeleid van een klassieke kroonluchter. Wat de keuze van materiaal dan kan doen , deze zijn van Fabryk Design (Fabrykdesign.nl).

Op het nachtkastje staat ook een mooi Muuto tafellampje het lijkt op een peertje die gepresenteerd wordt op een plateau met een draaiknop waarmee de lamp te dimmen is en het is ook de aan en uit knop, wat een design. Daar hou ik van want zo kan je zelf de sfeer bepalen op een eenvoudige manier.

Dit lampje en nog een mooie stevige restore mand van vilt zijn van het merk Muuto en komen van Fundesign (fundesign.nl). Dit Deense design merk kende ik nog niet maar Jellina vertelde het mij. Zo leer je nog eens wat! Onder het raam in het dakkapel heeft Jellina een mogelijkheid gemaakt om te kunnen zitten, zo leuk dat het nu kan. De radiator is op een hele mooie manier weg gewerkt, er zit een ombouw op van Sentimo (Sentimo.nl) die er heel strak uitziet, echt heel mooi! Nu kunnen er kussens tegen aan gelegd worden en ziet het er tof uit. Op de vloer ligt ook nog een heel mooi schapenvacht die is van Vacht Van Vilt (vachtvanvilt.nl) dit is een vacht zonder leer die met de hand gevilt is, heel diervriendelijk dus en ik hou van vachtjes.

waauw

mooi

Super blij met het resultaat

Wat een mooie interieur items bij elkaar op onze slaapkamer, wat een fijne sfeer. Ik ben echt SUPER BLIJ met dit resultaat vertel ik tegen Jellina en we geven elkaar lachend een knuffel en ik bedank haar. Ik kan jullie verklappen dat heel veel van deze items op mijn verlanglijstje stonden en nu heb ik het geluk dat ik ze gekregen heb. Ik lijk wel jarig!

En tot slot nog even interieurfoto’s maken

Jellina ging foto’s maken van het resultaat van haar mooie styling van onze slaapkamer, als je dan ziet met hoeveel routine ze dit doet en met een paar veranderingen lijkt het weer gelijk heel anders. Ik dacht bij mezelf ‘zo kan het dus ook, het hoeft niet zo perfect te liggen voor op de foto’. Als het maar in een soort balans ligt in het plaatje. In vrij korte tijd worden er heel wat plaatjes geschoten. Dat vond ik ook heel leuk om te zien. Later toen we weer beneden waren hebben we nog nagepraat. Het was voor Jellina en Melin tijd om richting huis te rijden om bij zwemles te kijken van Déjan.

Happy meeeeee!

Na een knuffel en een dikke dankjewel zwaaiden Hendrik en ik hen uit. Ik ben weer naar boven gelopen om gewoon even weer te kijken naar onze mooie kamer en alles van dit avontuur even te laten bezinken, van het begin tot en met de dag van de make-over!

bed

afstylen

Onze eigen hotelkamer!

We zijn nu twee weken verder en we genieten zo van de fijne, gezellige sfeer op onze kamer en alle mooie items waar alles mee gestyled is. Het voelt als een vakantie verblijf in een tropisch resort waar ik kan ontspannen na een drukke dag en even kan opladen. Dat Jellina en Michiel dit samen hebben kunnen bereiken met deze interieur en stylingadvies is wel heel bijzonder. Ze hebben het echt super gedaan samen. En alles bij elkaar, is het ook de stijl waar Hendrik en ik van houden. Ik kan zeggen dat deze wens van mij is uitgekomen voor mijn droomslaapkamer.

Ik hoop dat ik jullie tijdens het lezen een beetje heb kunnen meenemen in dit avontuur en hoe wij dit samen met Jellina hebben beleefd en ervaren.

slaapkamers

Liefs,

Mona Koerts-Groenhout

19 Reactie's
 • Gonnie van Aerle-Migchels
  Geplaatst op 07:46h, 16 juni Beantwoorden

  Eind dit jaar gaan wij een huis bouwen. Ik was naar leuke slaapkamer ideeen aan het zoeken op Pinterest. En zo kwam ik uit bij deze slaapkamer van Jellina Detmar. Wat PRACHTIG!!
  Ik heb echt nog nooit zo’n mooie slaapkamer gezien! Complimenten voor dit ontwerp. Wat een geluksvogel die Mona!
  Ik vind het fijn dat de website’s erbij staan en heb meteen al wat spullen besteld, want deze kamer probeer ik na te maken!
  En ik ga Jellina volgen voor meer leuke ideeën.

  • Mona Koerts-Groenhout
   Geplaatst op 07:25h, 05 augustus Beantwoorden

   Wat leuk om dit te lezen Gonnie, is jouw slaapkamer inmiddels ook al klaar ?
   Ik ben benieuwd!

   Groetjes Mona.

   • Gonnie
    Geplaatst op 19:32h, 29 november Beantwoorden

    Hoi Mona,
    Ik zie nu pas jouw reactie, beetje laat, haha.
    Wij zijn begonnen met bouwen, dus de slaapkamer is nog niet klaar. Ik heb wel al veel spulletjes gekocht, zoals dezelfde posters en de 2 houten kolibries.

    Groetjes,
    Gonnie

 • Erna Smits
  Geplaatst op 00:23h, 14 december Beantwoorden

  Hoi Mona
  Wat een belevenis is dat geweest elke keer dat er een pakket binnenkomt en dan jezelf kunnen bedwingen, knap hoor.
  Ook knap van Jellina en Michiel dat zij jullie smaken zo hebben vertaald naar wat nu jullie prachtige slaapkamer is geworden en jij hebt het op een leuke manier beschreven.
  Veel plezier van je mooie slaapkamer wat nu echt ook een fijne plek is om je even terug te trekken.
  Liefs Erna

  • Mona Koerts-groenhout
   Geplaatst op 08:57h, 14 december Beantwoorden

   Hey Erna,

   Thanks voor jouw leuke reactie !
   Het was ook heel tof om dit hele proces mee te mogen maken.
   Een heel fijn weekend voor jou.

   Liefs Mona.

 • Naomi
  Geplaatst op 13:58h, 13 december Beantwoorden

  Super leuk geschreven Mona!! Het is ook echt zo prachtig geworden! En wat had je een leuke tijd met al die verassingen voor je slaapkamer die elke keer bezorgd werden!! Dat hebben Jellina en Michiel erg tof gedaan!!! Echt super!

  • Mona Koerts-groenhout
   Geplaatst op 09:10h, 14 december Beantwoorden

   Hallo Naomi,

   Dankjewel voor jouw leuke reactie!
   Het was zeker een hele leuke periode dit hele proces. Het resultaat is ook gelijk een hele mooie herinnering waar we elke dag van genieten.

   Liefs Mona.

 • Jennifer
  Geplaatst op 11:49h, 13 december Beantwoorden

  Wauw Mona, wat een leuk verhaal om te lezen, en wat is het mooi geworden zeg!! Snap dat je super blij bent. Geniet van deze mooie kamer!!

  Liefs,
  Jennifer

  • Mona Koerts-groenhout
   Geplaatst op 09:13h, 14 december Beantwoorden

   Hey Jennifer,

   Wat leuk dat je het ook gelezen hebt !
   We genieten elke dag van deze mooie slaapkamer.
   Een fijn weekend voor jou.

   Liefs Mona.

 • Ellen
  Geplaatst op 21:32h, 10 december Beantwoorden

  Wow Mona wat goed geschreven! En het is zó mooi geworden. Je had die prijs ook echt verdiend xxx Ellen

  • Mona Koerts-Groenhout
   Geplaatst op 22:21h, 10 december Beantwoorden

   Hoi Ellen,

   Dankjewel voor het compliment en ook super lief dat je dat zegt.
   Liefs Mona.

 • Onique ‘t Hart
  Geplaatst op 21:25h, 10 december Beantwoorden

  Super leuk om te lezen! Ik was denk ik net zo nieuwsgierig als jij toen ik hoorde dat je gewonnen had. Het overtreft echt alle verwachtingen!! Onwijs gezellig en chique ben echt jaloers!! 😃

  • Mona Koerts -Groenhout
   Geplaatst op 22:29h, 10 december Beantwoorden

   Hey Monique,

   Thanksss! .. super leuk om te horen 😄
   Ja wat een heerlijk sfeertje hè.
   Als je weer in Assen bent kom je maar gezellig langs !

   Liefs Mona.

 • Renate paans
  Geplaatst op 09:53h, 10 december Beantwoorden

  In 1 woord WAUW, wat geweldig mooi zeg en ook helemaal mijn smaak, wat een bofkont ben je Mona, echt heel tof, goed gedaan ook Jellina, heel veel plezier ermee lieverd 💋

  • Mona Koerts -Groenhout
   Geplaatst op 11:04h, 10 december Beantwoorden

   Hallo Renate,

   Wat een leuke reactie van jou, ik voel me zeker een bofkont.

   Liefs Mona.

 • Jacky @huisnummer_33
  Geplaatst op 08:20h, 10 december Beantwoorden

  Wauw wat is het ontzettend mooi geworden zeg! Om jaloers op te worden 😉
  Tof om te lezen ook!

  • Mona Koerts-Groenhout
   Geplaatst op 09:39h, 10 december Beantwoorden

   Thanks Jacky,
   Ik ben ook onwijs blij met het resultaat !

   Groetjes Mona.

 • Rebecca
  Geplaatst op 08:01h, 10 december Beantwoorden

  Hoi lieve Mona,

  Wat heb je dat ontzettend leuk en mooi geschreven 👍 mag je vaker doen hoor!!
  En een waanzinnige slaapkamer is dat geworden, super. Dank je dat je ons hebt meegenomen in deze make over, top.

  Mooie dag lieverd, groetjes
  Beccie

  • Mona Koerts-Groenhout
   Geplaatst op 09:43h, 10 december Beantwoorden

   Dankjewel Rebecca,

   Echt heel lief deze reactie, ik vond het ook heel leuk om te schrijven..
   We zijn ook nog heel blij met onze droomslaapkamer!

   Liefs Mona.

Geef een reactie