Mijn stijlkamer bij de Wonen & Co beurs in Groningen! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3637
post-template-default,single,single-post,postid-3637,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mijn stijlkamer bij de Wonen & Co beurs in Groningen!

Mijn stijlkamer bij de Wonen & Co beurs in Groningen!

Al jaren kom ik op de Wonen&Co beurs in Groningen en ik ga ook regelmatig naar de woonbeurs in Amsterdam, maar niet elk jaar.
Er werd mij gevraagd of ik dit jaar op de Wonen&Co beurs in Groningen een stijlstudio wilde inrichten.
Hoe ontzettend gaaf om deze vraag te krijgen? Met heel veel enthousiasme las ik het mailtje, ik kon niet wachten om te beginnen met plannen en ideeën verzamelen!

Mijn Wonen&Co avontuur,

Op de Wonen&Co werden dit jaar drie stijlstudio’s ingericht. Daar zijn drie Instagrammers voor benaderd, waaronder ik.
Door de leuke samenwerking die al bestond met de Karwei in Groningen, mochten we alle artikelen online in het winkelmandje plaatsen en met deze artikelen onze stijlstudio gaan inrichten.
Na een avondje achter de computer te hebben gezeten, had ik al een compleet plaatje voor me, van hoe ik mijn studio wilde gaan stylen! Het was niet heel moeilijk voor mij om online alle artikelen uit te zoeken. Ik wilde graag dat mijn stijlstudio echt op mijn slaapkamer zou lijken, zoals ik hem thuis ook zou aankleden.
Nadat ik in overeenstemming met Wonen&co definitief besloten had een slaapkamer te gaan stijlen, ontdekte ik dat de Karwei Groningen online geen beddengoed en bedden heeft. Via een omweg zijn er 12 pallets en een matras besteld.
Deze materialen en alle overige door mij uitgezochte artikelen van karwei werden netjes in dozen op de locatie aangeleverd. Ik mocht zelf op dinsdag en woensdagavond mijn eigen stijlstudio gaan inrichten..
Ik heb mijn eigen groene dekbed (four leaf lover) meegenomen van ‘Vanmorgen’ omdat dat het enige was dat ik niet kon bestellen bij Karwei.
Ik schreef al eerder een leuke blog over dít dekbed en mijn eigen zelf ontworpen dekbed!
Hier vind je mijn blog over mijn HONEYLOVESYOU dekbedovertrek!

Inspiratie,

De inspiratie haalde ik vanuit mijn huis, ik wilde graag mijn eigen stijl meenemen naar deze stijlstudio.
Dus donkere kleuren, planten en een stoere look!
Ik koos voor een leuk zwart bankje, een houten plank die je met leren grepen aan de muur kunt bevestigen, accessoires zoals een kaars, een stolp, twee mooie bijpassende schilderijen en twee zwarte nachtkastjes. Natuurlijk ook wat basic potten met gezellige groene planten: voor mijn stijl heel kenmerkend!
Er kwam nog een grote zwarte kast te staan en een leuk hangrek om kleren of bijvoorbeeld een leuk plaid aan op te hangen. Heel handig als je het even niet gebruikt omdat je gaat slapen, maar de volgende dag wel bij de hand wil hebben..
Ook een lamp van de Karwei en een DIY lamp (die kun je in deze DIY blog terugvinden) Dit zijn lampen voor een gezellige sfeer in de slaapkamer!
Ik koos ook nog een koeienvel en een lekker knus ogend schapenvachtje uit voor naast het bed. Ik ging lekker aan de slag met al deze mooie spulletjes en al snel begon het op ‘onze stijl’ te lijken!

Als laatste toevoeging en ‘eyecatcher’ van de slaapkamer heb ik een groot bord zwartgeverfd en hier een houten wereldkaart op geschroefd van Wooden Amsterdam.
Zo was de slaapkamer helemaal klaar!
Zo kwam alles samen en matchte het kleurenpalet met de sfeervolle uitstraling van mijn stijlstudio..

 

Fijn dat ik mensen mag inspireren met onze stijl en interieur,

Met een heel tevreden gevoel ben ik woensdagavond naar huis gegaan. Ik hoopte natuurlijk dat veel bezoekers de stijlstudio’s van mij en mijn co-instagrammers zouden gaan bekijken, zodat mensen echt geïnspireerd konden worden door onze stijlen. Via Instagram kreeg ik al in verschillende story’s te zien dat mensen enthousiast waren en mijn stijlstudio op gingen zoeken. De Bezoekers van de beurs konden op een stijlstudio stemmen met een stem kaart en als op het eind van de dag jouw stemkaart getrokken werd, kon je een geldbedrag winnen. Heel leuk om met zo’n actie bezoekers naar de stijlstudio’s te trekken!

Op zondag, de laatste dag van de woning beurs, heb ik zelf nog een dagje de beurs bezocht.. Het was best een druk bezochte dag! Ik kwam ook nog leuke meiden tegen die ik ken via Instagram en ik ben nog bij mijn stijlstudio gefotografeerd door een journalist.. Deze foto is zaterdag geplaatst in de Leeuwarder Courant..
Want; in de krant van zaterdag las ik dat MIJN stijlstudio de meeste stemmen heeft gekregen!!!!
Wat leuk om te zien dat zoveel mensen geïnspireerd zijn door onze slaapkamer, DANK JULLIE WEL, LIEVE STEMMERS! 🖤🖤🖤

Natuurlijk wil ik ook mijn foto’s met jullie delen!

        

 

Het was echt een hele leuke ervaring om te mogen doen! Ik ga ook zeker een paar voor mijn stijlstudio gebruikte items shoppen bij de Karwei, om thuis in mijn slaapkamer terug te laten komen..

Bedankt allemaal voor het lezen van deze blog en nogmaals bedankt voor je stem op mijn stijlstudio!

Liefs Jellina ♥

 

3 Reactie's
 • Het jaar 2019, verbouwen, Instagram en mijn Blog! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 10:13h, 31 december Beantwoorden

  […] jaar heen! Nu werd ik gevraagd of ik daar een stijlkamer wilde inrichten, hoe tof is dat! In mijn blog lees je hier alles over mijn slaapkamer die ik daar stijlde en je leest ook dat op mijn Stijlkamer […]

 • Erna Smits
  Geplaatst op 21:54h, 29 maart Beantwoorden

  Hoi Jellina,
  Een heel inspirerend blog heb je geschreven had al het een en ander meegekregen via IG.
  En voor jou zo leuk om te doen echt een stuk waardering voor jou.
  En dat je gewonnen hebt was natuurlijk helemaal geweldig, dikke pluim!
  Groetjes Erna Smits

 • Petra
  Geplaatst op 08:39h, 29 maart Beantwoorden

  Wat een leuke blog! Gaaf dat je dat mocht doen zeg. En gefeliciteerd met het winnen. Dik verdiend

Geef een reactie