Binnenkijken bij Desirée! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5103
post-template-default,single,single-post,postid-5103,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Desirée!

Binnenkijken bij Desirée!

Vandaag mogen wij BINNENKIJKEN bij Desirée.

Wat leuk dat we mogen binnenkijken in jouw huis.

Ik, Desirée, ben 41 jaar oud en al ruim 7 jaar getrouwd met de liefste vent, Robbie.
Wij zijn sinds 2008 samen en wonen in Vleuteneen nieuwbouwhuis rijtjeshuis uit 2007 die we helemaal eigen hebben gemaakt.  Ik woonde hier zelf al een jaartje en toen ik Robbie leerde kennen is hij bij mij ingetrokken en nooit meer weggeweest.

desirée

Samen staan we sterk

Kindjes hebben we niet, zijn daar ruim 5 jaar mee bezig geweest, alle behandingen IUI en IVF gehad,maar het bleef helaas uit. Wij besloten om samen verder te gaan en te genieten van alles, al was het wel heel erg moeilijk, nu zoveel jaar later zijn we er sterker door geworden en hebben we er vrede mee. We hadden gelukkig wel ons hondenkind Lucky,maar die moesten we in 2016 in laten slapen. Ze was inmiddels al 16,5 jaar en zo oud dat ze niet meer verder kon. Dat heeft mij heel veel verdriet gedaan, het gemis is er elke dag, wellicht dat we een nieuw hondje nemen in de toekomst.

BANK

We houden van een stoere, industrieel, boho-ibiza stijl

Ons huis is een huurwoning en heeft al veel metamorfose’s gehad, soms tot irritatie van mijn man haha.
We zijn van donker naar licht gegaan, van landelijk naar industrieel en stoer en nu hebben we thuis een mix van stoer industrieel, boho-ibiza stijl (zoals ik het noem) Ik hou onze basis nu licht en met enkele meubels maar vooral accessoires breng ik kleur en sfeer in ons huis maar de lichte tinten en muren wil ik wel houden. Ik merk dat als ons huis licht is het mij ook meer rust geeft, voel me er fijner bij.interieur

badkamer

bathroom

douche

We hebben veel mat zwart in huis, echt prachtig!

Natuurlijk hebben we geen Jan de Bouvrie huis, dat zou ik te steriel vinden. Ik durf gelukkig ook veel, ook met kleur op de muur of behang of onze eettafel stoelen. Zo heb ik onze schuifpui, de kozijnen, binnendeuren en trap mat zwart geverfd.
Mijn man was daar echt huiverig voor en was bang dat het “klein en donker” maakte, maar daar is hij op terug gekomen.
Hij vindt het geweldig! Vaak dan bepaal ik de sfeer in huis,de kleur, het behang, de indeling etc. maar de meubels zoeken we wel samen uit. Ik liet mijn man nu een kleur kiezen voor de keukenmuur..en spiced honey koos hij uit, ik heb daar een pink nudity van flexa aan toe gevoegd en de 2 kleuren naast elkaar op de muur zijn echt meer dan tof geworden.

kitchen

keuken

Mijn favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis zijn er meerdere, sowieso onze woonkamer maar ook onze slaapkamer met ons zelfgemaakte hemel en mijn werkplek/washok op zolder, die we pas nog op geknapt hebben. De tuin staat op plek 4, als de zon zich laat zien ben ik hier te vinden, we hebben daar sinds dit jaar ons eigen loungeplekje gecreëerd van pallets. Omdat ons loungeset ingezakt was zocht ik de goedkope manier om toch goed en leuk te kunnen zitten. Ook dit idee vond mijn man maar niks, totdat hij het eindresultaat zag, maar dat is vaak zo 😂

bed

deur

keukentafel

Met veel plezier maak ik mooie woonkettingen

Mijn werkplek die ik hierboven al noemde is de plek waar ik mijn woonkettingen maak. Dit doe ik met veel liefde en geduld, elke bestelling is voor mij een feestje en dat pak ik ook met veel liefde leuk in. Mijn visitekaartje is dat zeg ik altijd.
Mijn woonkettingen hangen al in veel huisjes en dat is zo tof! Best trots op mijn eigen werk.

ketting

woonketting

plant

Overal is inspiratie te vinden

Mijn inspiratie haal ik heel veel van Instagram, maar ook Pinterest is favoriet en woonprogrammas zoals VT-wonen maar ook het Blok Australië en Eigen Huis en Tuin. Het laatste item voor in huis wat ik heb aangeschaft is een plafondlamp.
Deze kochten we van het geld wat mijn vader ons naliet en daar zit ook een gedachte achter. Mijn vader overleed in Januari dit jaar en voor hij ging vroeg hij waarmee hij kon laten merken aan ons dat hij bij ons was. Dat was spelen met het licht…en ja dat heeft hij vrijwel meteen de eerste avond al gedaan toen we met ons hele gezin bij ons thuis aan tafel zaten te eten. Vandaar de nieuwe lamp, dat ik mijn vader herinner als ik hem gebruik en aanklik.

wasmachine

leuk

garden

Mijn tip is durf te doen!

Mijn tip is dat je dingen gewoon moet durven doen.
Als het fout gaat is het vaak gewoon op te lossen, zoals bv een muur met de verkeerde kleur of de vloer niet naar je zin.
Zo had ik vanaf 2007 laminaat liggen boven (beneden was al vervangen) wat mij echt stoorde, vooral betreft de kleur.
Het was echt lelijk, rood/oranje gloed, dus ik wilde in eerste instantie een nieuwe vloer.
Totdat ik op Instagram dus het idee zag om met betonverf aan de slag te gaan, dus ik kocht een emmer betonverf en ben gaan verven, op mijn knieën. Het bleek het beste idee ooit wat ik gedaan heb!
Wat een verschil was dat (te zien in mijn stories op Instagram ) en zo blij mee dat ik het gedaan..maar vooral gedurfd heb.
Mijn 2e tip, hou de inrichting van je huis zoveel mogelijk bij jezelf, er zijn tegenwoordig zoveel reeds of leuke dingen te zien op tv, Instagram en online dat je vaak mee wil in die trends maar dan later door de bomen het bos niet meer ziet.
Het wisselt zo vaak en er is zoveel te zien wat je ook nog eens leuk vindt…en ja, ook ik ben daar tegenaan gelopen.
Plus, het kost flink wat geld..wat mij brengt tot tip 3: kringlopen en Marktplaats afspeuren om dingen een 2e kans te geven.
Zo hebben wij dat met de eettafel gedaan en het resultaat is super win-win dus.

Ik hoop dat je een beetje een idee hebt over wie ik ben en wat ik doe. Dat mijn passie bij interieur ligt is wel duidelijk, ook op mijn account.

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis Desirée!

Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfoto’s van Desirée en wil je haar graag volgen?
Kijk dan online op haar Instagram account @homestylingdesign

4 Reactie's
 • Make-over een jaar later! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 21:13h, 13 oktober Beantwoorden

  […] een jaar later! Een jaar geleden had ik, Desirée (42) een binnenkijker van ons huis bij de lieve Jellina. En jeetje wat vond ik dat spannend, want poeh..een mega groot […]

 • Ilona goos
  Geplaatst op 22:23h, 11 januari Beantwoorden

  Gezellige sfeer 😍

 • Mona Koerts-groenhout
  Geplaatst op 21:36h, 25 oktober Beantwoorden

  Wat een fijne sfeer bij Desirée thuis , leuk om inspiratie op te doen !

 • Casa by Dewi
  Geplaatst op 09:16h, 25 oktober Beantwoorden

  Hele gave binnenkijker in het mooie huis van Desiree! ❤️

Geef een reactie