Binnenkijken bij Madeleine! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
815
post-template-default,single,single-post,postid-815,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Binnenkijken bij Madeleine!

Binnenkijken bij Madeleine!

Binnenkijken bij Madeleine!

Vandaag mogen we BINNENKIJKEN in het prachtige huis van Madeleine, maar ze luistert ook naar Madie! Ze is 45 jaar, getrouwd met een geweldige, lieve Spanjaard genaamd Juan, zoals ze zelf vertelt. En hebben samen 3 puber zonen Jordy, Quinto en Elijah.

Binnenkijken bij Madeleine!

Interieur is een grote hobby

Ik woon in Hengelo en naast mijn baan als pedagogisch onderwijsmedewerker ben ik veel bezig in mijn huis. Van kinds af aan sjouwde ik al met spullen en meubeltjes in mijn kamer. Veranderen van interieur en stijl past bij mij, en is echt een hobby geworden!

Mijn gezin is het helemaal gewend dat ik met regelmaat iets verander en gelukkig vind Juan het zelf ook erg leuk! Juan is erg handig dus klussen wij er samen altijd flink op los.

Een prachtige huis

Wij wonen nu 16 jaar in een eigenkapper met een Frans balkon.Toen wij dit huis zagen waren wij op slag verliefd, en zag ik mogelijkheden wat dit huis ons kon bieden. Juan vond het wat lastiger om door het ouderwetse interieur heen te kijken, maar vertrouwde mij volledig. Binnen no time waren wij de trotse eigenaren en konden wij gaan beginnen met klussen, wat was ik blij!

Ik hou van onze schuine daken boven op de eerste verdieping en het Franse balkon. Verder hebben wij de keuken vernieuwd en gescheiden van de woonkamer door er ensuite deuren te plaatsen. Hier genieten wij nog steeds van als we gezellig gezamenlijk in de keuken eten met ondertussen 2 schoondochters erbij. Een echte wens van ons was een houtkachel. Onze houtkachel gebruiken wij regelmatig en de geur van brandend hout is heerlijk!

Binnenkijken bij Madeleine!

Binnenkijken bij Madeleine! 

In onze slaapkamer de kleur groen als basis

Onze slaapkamer is een oase van wit en groen, ons bed is echt de ‘eyecatcher’ van de kamer! Een groene boxspring stond ook op mijn wensenlijst en dat heb ik ook kunnen vinden. Gecombineerd met witte en grijs tinten is het een warm en gezellige kamer geworden.

  

Het kleinste kamertje van het huis hebben we ook op deze manier gestyled

Het toilet hebben wij ook pas aangepakt met betonstuc op de muur, tegenwoordig helemaal hip maar dat snappen wij helemaal! Wij vinden het een erg gaaf en stoer toilet geworden.

Ook de tuin hebben we mooi ingericht

De tuin is bij ons erg groen vol planten en een mooie grote boom. Afgelopen zomer hebben wij een heerlijke loungeset aangeschaft, we wilden eens iets anders dan een bijpassende tafel. De keuze om een voor een loungeset te kiezen hebben we zeker geen spijt van! We hebben deze ruimte gestyled met tafels waarin houtblokken zitten en een toffe kruk. En als je dan ook nog een kleed op de grond legt vind ik dat het geheel prachtig en compleet is! Het voordeel is ook dat dankzij een overkapping kan alles buiten blijven staan.

Een omschrijving van mijn woonstijl

Ik vind heel veel stijlen leuk en mix dat ook samen in mijn huis tot 1 geheel, een stijl van industrieel naar modern gemimed met toffe vintage items! Onze trots in onze kamer is onze groene , metalen werkkast met wel 32 bakken erin. Deze kast staat in de keuken en ik heb 2 planken vrijgemaakt om leuk te kunnen decoreren. Verder mogen planten ook echt niet ontbreken, ik weet niet wat er is gebeurd….maar tegenwoordig heb ik groene vingers! Dat had ik vroeger niet….;)

  

Inspiratiebron

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, ik neus rond op Instagram, kijk in woonbladen en ook in winkels doe ik vaak ideeën op.
Daarna thuis erover brainstormen vind ik heerlijk. Ik heb niet echt een vast adres om spullen te kopen. Het merk ByBoo vind ik gaaf, kringloopwinkels kom ik met regelmaat, en in een tuincentrum slaag ik ook weleens. Daar heb ik bijvoorbeeld onze mooie locker dressoir gekocht voor in de keuken. Verder loop ik verschillende woonboulevards af, en de Bauhaus heb ik om de hoek net als de Ikea! Mijn laatste aangeschafte item is een katrol in de keuken waar ik een plant aan heb gehangen. Zo gaaf en stoer en het past ook echt bij ons zwart wit behang van ‘de bouwvakkers van het Rockefeller Centrum ‘!

Leuke en mindere leuke plekjes in huis

Mijn favoriete plekje is wel de woonkamer.Ik kan heerlijk op de bank zitten met de houtkachel en kaarsjes aan, daar geniet ik ook echt van.Sinds kort heb ik de woonkamer ook veranderd door er een behangetje op te gooien, nieuwe salontafeltjes en een gave vloerkleed te plaatsen. Dit vloerkleed is ook een verjaardagscadeau van mijn man, en daar ben ik zo blij mee! Een plekje waar ik nog niet tevreden over ben is onze badkamer, dat is ook het volgend project wat wij gaan verbouwen. Ik verzamel nu ook mooie plaatjes van badkamers en alles wat ik leuk vind om er hopelijk volgend jaar mee aan de slag te kunnen.

Mijn tip aan jullie

Als ik een tip mee mag geven..dan is dat wel dat je zo dicht mogelijk bij jezelf moet blijven met wat jij mooi vindt voor in jouw interieur. Alle rages en woonstijlen zijn leuk maar het moet wel bij jou passen. Uiteindelijk woon jij in jouw huis en niet een ander, denk niet te gauw dat iets niet kan. Durf het gewoon 🙂 Dan heb jij jouw eigen unieke stijl, succes!

Binnenkijken bij Madeleine! Binnenkijken bij Madeleine! Binnenkijken bij Madeleine!

Binnenkijken bij Madeleine!

Bedankt dat we binnen mochten kijken in jouw prachtige huis, Madie! Ben jij ook nieuwsgierig naar meer interieurfotos van Madie en wil je haar graag blijven volgen? Kijk dan online op haar instagram account @madeleineshouse72

Meer inspiratie online,

Heb je genoten van deze binnenkijker? Wil je meer interieur inspiratie opdoen van andere huizen en inrichtingen? Vind je het leuk om meer blogs te lezen? Check dan even deze link 🙂  of lees je deze blog online? Een kijkje in onze nieuwe keuken bij Jellina Detmar

9 Reactie's
 • Karin Peters
  Geplaatst op 17:43h, 23 november Beantwoorden

  Geweldig zoals het weergegeven is. Ik volg je met plezier op IG. Ga zo door hè 😊👍

 • Manon (IG ourhome.degraaf )
  Geplaatst op 17:59h, 21 november Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkijker! Leuk ook om jouw verhaal te lezen Madeleine 😊

 • Mariëlle (IG thuizop5)
  Geplaatst op 12:40h, 21 november Beantwoorden

  Super leuk om te lezen. En wat een prachtig huis heb je Madie. En wat een mooie binnenkijker Jellina🖤

 • Riet Albers
  Geplaatst op 10:04h, 21 november Beantwoorden

  Super leuk om binnen te kijken bij Madeleine en ik volg jullie en nog vele anderen graag op i.g. De tip om dicht bij jezelf te blijven kan ik helemaal onderschrijven Madeleine👍🙋😊

 • Ireneburg7
  Geplaatst op 10:00h, 21 november Beantwoorden

  Heel leuk om te lezen en prachtige foto’s.. Ik had verwacht achter dit interieur schuilt een jaren 30 huis. Ik vind het dan knap om het zo in te richten, dat je die sfeer goed hebt kunnen benaderen, Heel knap gedaan. Goed opgeschreven Jellina!!

 • Johanneke
  Geplaatst op 08:57h, 21 november Beantwoorden

  Ik heb het huis van Madie zelf mogen bewonderen. Het is precies zo als het wordt beschreven en ziet op de foto’s. Heel mooi, een eigen stijl en verzorgd! Gaaf allemaal!

  Super geschreven Jallina!

 • Karin Woonenzostyling
  Geplaatst op 07:43h, 21 november Beantwoorden

  Super leukom het verhaal achter en Nijntje foto’s te lezen Madie! En mooi geschreven Jellina! ❤️👍

 • Madeleine
  Geplaatst op 06:53h, 21 november Beantwoorden

  Wat heb jij een prachtige binnenkijken over ons huis geschreven! Dankjewel, Jellina❤️X

 • Kimberley
  Geplaatst op 06:50h, 21 november Beantwoorden

  Heel leuk artikel dames! En een prachtig interieur Madeleine! Trouwe volger van jullie beide!!

Geef een reactie