Creëer creatieve customisatie in jouw huis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
11255
post-template-default,single,single-post,postid-11255,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

Creëer creatieve customisatie in jouw huis. Je huis is veel meer dan alleen een dak boven je hoofd en de plek waar je woont. Door een stukje persoonlijkheid toe te voegen zorg je ervoor dat een huis jouw thuis wordt. Het zo fijn om je huis te vullen met elementen die jouw persoonlijkheid en stijl uitdragen. Dit kan door het toevoegen van persoonlijke foto´s, maar ook door afbeeldingen van je hobby, je sport, muziek of ander thema wat helemaal bij jou past. Creatieve customisatie is de sleutel is tot het creëren van een ruimte die echt van jou is.

foto blog

Een persoonlijk tintje

Een van de krachtigste manieren om je huis persoonlijkheid te geven, is door het toevoegen van persoonlijke foto’s. Maar wat voor foto´s zijn dan leuk in een interieur? Denk aan persoonlijke herinneringen en bijzondere gebeurtenissen. Een bruiloft, foto’s van mooie reizen die je hebt gemaakt, portret foto’s van je kinderen, een familie shoot, foto’s van natuur of een landschap waar je fijne herinneringen aan hebt. Deze foto’s dragen allemaal bij aan het creëren van een thuisgevoel. Maar hoe laat je dit dan op een mooie manier in je interieur zien? Dat kan op een heleboel verschillende manieren.

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

Bij Cusstom bieden ze verschillende manieren om jouw favoriete foto’s tot leven te brengen en ze een prominente plek te geven in je interieur.

Foto’s op canvas, een tijdloze klassieker

De meest bekende manier is denk ik wel een foto op canvas. Canvasdoeken lijken op een schilderij, zijn maar liefst 3 cm dik en ook verkrijgbaar met baklijst eromheen. Of je nu een vierkante foto, een horizontale of verticale hebt, het kan allemaal en de keuze in formaat is erg groot. Ga voor meedere kleine formaten om een mooie foto wall te creeeren of een mooi groot formaat voor een echte blikvanger.

Creatieve fotovormen, speel met kleur en vorm

Foto’s in je interieur zorgen niet alleen voor een persoonlijke sfeer, maar je kunt ook heel leuk spelen met kleur. Een groep foto’s met allemaal hetzelfde kleurenpallet zorgt ervoor dat het rustig blijft maar laat tegelijkertijd een heleboel zien. Bij Cusstom kun je al je mooie foto’s op mooie shapes laten afdrukken. vierkant, rond of hexagon. Zo maak je met meerdere foto’s een hele mooie fotomuur en het fijne aan de shapes is dat je geen gaten hoeft te boren, maar ze geleverd worden met een super handig magnetisch ophangsysteem.

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

Maak van je huis een thuis

Of je nu kiest voor canvas, fotovormen of een combinatie van beide, het belangrijkste is dat je je huis vult met de dingen die voor jou waardevol zijn. Creëer een ruimte die jouw verhaal vertelt en waar je elke dag weer blij van wordt.

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Liefs Jellina

Meer blogs,

Comfortabel en stijlvol wonen

Top tips voor een warme en uitnodigende halinrichting

Een uniek tapijt in je interieur 

Geen reactie's

Geef een reactie