Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed!
11264
post-template-default,single,single-post,postid-11264,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent tijd voor een frisse wind door je interieur! De tijd van de voorjaarsschoonmaak komt er weer aan! Het mooie weer begint eindelijk te komen en dat is precies goed om alles even lekker buiten te luchten! Je vloerkleed lekker even buiten hangen en misschien wel verwisselen voor een zomer-exemplaar. Ik hou zelf erg van wat donkere warme kleuren in de herfst/winter en een lichte kleur vloerkleed in de lente en zomer. Een kleine verandering, maar tegelijk een groot verschil in je interieur. Het verwisselen van een paar interieur-items zorgt voor een hele andere en nieuwe look en geeft je interieur een fijne boost!

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed!

Een vloerkleed voor elke kamer

Niet alleen de woonkamer is de perfecte plek voor een vloerkleed, maar ook zijn er hele mooie vloerkleden voor een baby of kinderkamer en zelfs voor buiten! Bij het inrichten van een kinderkamer is het belangrijk dat je kind daar tot rust kan komen, maar is het ook leuk om met een bepaald thema of kleurenplallet te werken. De keuze voor een vloerkleed is ontzettend groot bij Tapeso. Een vloerkleed in de vorm van een vos of pandabeer, een voetbalveld of een eenhoorn, het is er allemaal. Ontzettend fijn om op te spelen of lekker op te liggen en een boek te lezen door het zachte materiaal.

Een buitenkleed is natuurlijk ook niet meer weg te denken. Het geeft je tuin zoveel meer sfeer en vaak ook kleur, door een kleed op je tuintegels te leggen. De buitenkleden zijn makkelijk schoon te maken met wat water en kunnen dus de hele zomer blijven liggen!

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed!

wollen vloerkleed

Een vloerkleed van wol

Wol is een ontzettend veelzijdig natuurproduct. Niet gek dus dat we de laatste jaren steeds meer producten van wol voorbij zien komen. Wollen sokken zijn ontzettend populair, maar ook beddengoed van wol wordt steeds populairder. Helemaal logisch ook als je bedenkt dat wol een ademend product is, wat betekend dat het in de zomer koel blijft en warm in de winter. Bij tapeso hebben ze ook prachtige vloerkleden van vloerkleed wol. Het fijne aan wol is dat het vuil afstotend is. Doordat wol van nature iets wat vettig is, dringen vlekken niet snel door. Dat is toch wel een heel groot pluspunt vind ik! Of je nu voor een mooi rond kleed, een vierkant of rechthoek gaat, een kleed is vaak het middelpunt van je zithoek. Het verbindt alle meubelstukken met elkaar en zorgt voor een geheel.

Creëer sfeer en stijl in je interieur met een prachtig vloerkleed!

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Liefs Jellina

Meer blogs,

Comfortabel en stijlvol wonen

Top tips voor een warme en uitnodigende halinrichting

Creëer creatieve customisatie in jouw huis

1Reactie

Geef een reactie