De achtertuin mooi inrichten! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
4140
post-template-default,single,single-post,postid-4140,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De achtertuin mooi inrichten!

De achtertuin mooi inrichten!

De achtertuin mooi inrichten!

We hebben dit jaar al een paar weken prachtig weer gehad. Dat we een weer-dipje hebben gehad, heeft ons niet weerhouden om onze tuin vast zonneklaar te maken! En hoe! Ik ben erg blij met het resultaat en kan niet wachten op alle heerlijke middagen in de zon, buiten eten, barbequen en tuinfeestjes die we geregeld vieren in de warme maanden.. En komende weken gaat het steeds beter weer worden, dus dat wordt genieten geblazen!

Ik wil jullie een mooi hoekje in onze tuin laten zien, dat ik omgetoverd heb!

hartman

Wauw!! Worden jullie daar ook al zo blij van?

Onze nieuwe loungeset

Het belangrijkste item dat hier staat is natuurlijk onze nieuwe loungeset ‘Oliver‘ van Hartman🖤 Fantastisch comfortabel door het diepe zitvlak! Verkrijgbaar in antraciet (op de site aangeduid als ‘black’) en lichtgrijs. Wij hebben de donkere gekozen omdat de set dan zelf een beetje weg valt tegen de schutting, maar de oh zó gezellige decoratieve kussens en style-items er júist lekker op opvallen! Bovendien lijkt ons deze donkere kleur voor buiten ook wel praktisch met twee kleine kinderen…

loungeset

loungeset1

zomer

tuin styling

Groot of klein huishouden?

Voor iedereen is er van deze set naar eigen wens een geschikte maat samen te stellen.. Set Oliver bestaat namelijk uit losse modules. Zo kun je zelf bepalen hoe groot jullie knusse buitenhoek mag worden en welke vorm het best past in jouw tuin, of (dak)terras of balkon!

We willen hem in de toekomst graag onder een nog te bouwen afdak plaatsen, dus hij staat voorlopig gewoon buiten in weer en wind.. Gelukkig is dat helemaal geen probleem en hoeven we het ook niet continu van buiten naar binnen en vice versa te slepen vanwege de zon of regen! Dat komt door de stof die gebruikt is om de set en de heerlijk zittende kussens te bekleden, dat is een echte buitenstof: solution dyed acryllic. Dat houdt in dat ze ademend maar schimmelbestendig is, lichtbestendig, water en vuilafstotend is en door dit alles dus heel makkelijk schoon te maken!

achtertuin interieur

tuinset

water

Duurzaamheid en garantie

Het trouwens heel fijn dat je als particulier gewoon 5 jaar garantie krijgt van Hartman. De duurzaamheid van een product is vaak goed af te lezen aan de garantie en dus het vertrouwen dat de producent in het product heeft!

De decoratieve kussens van Hartman zijn te vinden via deze link hartman kussens . Déze kussens zijn half polyester, half katoen, wat ze óók bestendig maakt tegen weer en vuil.

tuintafel

Een onverwoestbaar duo, Oliver & Tim

Verder is er in combinatie met loungeset ‘Oliver’ gekozen voor loungetafel ‘Tim’ -ook van Hartman! ‘Tim’ is geheel vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met een zwarte coating, daardoor is ie licht van gewicht en dus handig gemakkelijk te verplaatsen. Omdat hij zwart is, kun je hem niet alleen met ‘Oliver’ combineren, maar eventueel ook met vele andere loungesets.
Alleen zeg nou zelf; 🖤Oliver en Tim🖤 is een onverwoestbaar duo!

Wij kunnen in de zomer volop genieten, zo kom maar door met al die zonuren 😉

Liefs Jellina ❤

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m hartman.

4 Reactie's

Geef een reactie