Vier de zomer in eigen tuin - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6709
post-template-default,single,single-post,postid-6709,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vier de zomer in eigen tuin

Vier de zomer in eigen tuin

Vier de zomer in eigen tuin

Vier de zomer in eigen tuin dat is mijn motto dit jaar! Wat hebben we volop genoten afgelopen pinksterweekend, en jullie? Het was heerlijk weer! En bovendien, wij hadden  onze tuin net een make-over gegeven. (De blog die ik daarover schreef vind je hier!

Als je de sierkussens met de lendenkussens matcht krijg je een leuk speels effect!

Naast nieuwe tuinstoelen van Hartman, hebben we ook prachtige kussensets van Hartman. In onze tuin kan ik ze overal goed stylen! Tip; Als je de sierkussens met de lendenkussens matcht krijg je een leuk speels effect! Hartman heeft gekozen voor 4 thema’s, hieronder lees je er meer over! Alle thema’s zo zijn samengesteld dat alle kleuren binnen het thema goed met elkaar te matchen zijn.
vier de zomer

Lees verder en maak kans op zo’n prachtige set sierkussens!

Zo tof! Ik mag hier een set naar keuze van weg geven!  Onderaan deze blog vertel ik je hoe je kans maakt op deze fantastische duurzame prijs! Te gek toch, lees je mee?
vier de zomer in eigen tuin
tuinideeen
hartman

Je tuin mooi stylen met sierkussens

Wauw, wat kunnen mooie kussens een verschil maken! Het ziet er gelijk gezellig en uitnodigend uit, knusse plekjes om lekker te zitten.. De kussens van Hartman zijn ingedeeld op thema, dat is handig, inspirerend en je weet zéker dat de kussens mooi op elkaar afgestemd zijn. Je kunt kiezen uit het thema:
Tropical Green
Tropical Green
Summer Black

summer black

Sophisticated Blue  

Blue
Yellow Stone
yellow stone

Prachtige kussens van het thema Yellow Stone

Aangezien ik zelf deze zomer ook veel in mijn eigen tuin zit, heb ik prachtige kussens uitgezocht van het thema Yellow Stone. Het donkere grijs past mooi bij alle items die we al hebben en geel vind ik gezellig staan. Het geeft precies het ‘gouden randje’ dat alles zonnig maakt.

blog vier de zomer in eigen tuin

blog vier de zomer in huis

sierkussen

Deze sierkussens zijn functioneel

De gekozen stoffen door Hartman zijn erg sterk en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. De kussens kunnen de invloed van de felle zon goed verdragen en verkleuren niet. Wil je tuinkussens optimaal houden? Berg ze dan op in een donkere en droge omgeving!

Vier de zomer in eigen tuin!.

tuininspiratie

tuin

Onze tuin is prachtig geworden

Heerlijk dat alles samen zo’n mooi geheel is geworden! We hebben ook veel plezier van onze Loungeset van Hartman ‘Oliver’. Via deze link lees je daar alles over! Deze loungeset is namelijk ademend maar schimmelbestendig, lichtbestendig, water en vuilafstotend en door dit alles dus heel makkelijk schoon te maken!! Ik ben heel tevreden over hoe de tuin geworden is en de kussens van Hartman zijn daarbij een super toffe finishing touch!!

INSTAGRAM WINACTIE 🙌🙌🙌

Vier de zomer in eigen tuin!

Vier jij ook de zomer in eigen tuin? Super leuk als je mee gaat doen met onze winactie!  Vrolijk jouw tuin op met hartman tuinkussens.

 Ik mag namelijk  1 thema kussensset naar keuze weggeven. Bekijk op tuinkussens.hartman.nl welke set jij graag zou willen winnen, en je mag je eigen favoriete thema uitzoeken!

 Hoe maak je kans op deze toffe prijs 🙏🏻

1. Volg @hartman.international op Instagram en mij @jellinadetmar

2. Schrijf je in op mijn Nieuwsbrief ! (Of ben je al ingeschreven?)

THAT’S IT! Succes en duimen maar 🤞

 

Liefs Jellina 

7 Reactie's
 • Anja Scheij
  Geplaatst op 12:03h, 23 juni Beantwoorden

  Wat een gave actie!
  Ik doe graag mee en ga voor de Yellow Stone kussens. Die zouden zo mooi hier passen!

 • Reina Algra
  Geplaatst op 19:16h, 08 juni Beantwoorden

  Prachtig! Ik vind de kussens geweldig, maar ook de manier waarop jij ze stijlt. Jij zorgt hier bij ons in huis altijd voor inspiratie en nieuwe ideeën 😘

 • Tjitske Terpstra
  Geplaatst op 15:35h, 04 juni Beantwoorden

  Ik vind ze allemaal heel erg leuk en ik ben gek op kussens in mijn tuin voor mij zou de gele kussens heel mooi staan 😊 voor op mijn tuinset

 • Carla de Haas
  Geplaatst op 21:14h, 03 juni Beantwoorden

  Prachtig zeg! De yellow is echt prachtig, knalt er heerlijk uit.

 • Joséomavan4
  Geplaatst op 21:11h, 03 juni Beantwoorden

  Wat een leuke winaktie, ik doe graag mee!

 • Jacqueline Schilperoort
  Geplaatst op 20:01h, 03 juni Beantwoorden

  Wat een mooie kussens, die wil ik wel winnen om mijn tuin gezellig te maken!
  De groene en gele vind ik allebei mooi😍

Geef een reactie