Tuin inspiratie ! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6559
post-template-default,single,single-post,postid-6559,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tuin inspiratie !

Tuin inspiratie !

Tuin inspiratie, een nieuwe achtertuin!

Yeahhh nieuwe tuin inspiratie van onze tuin online ! Wat hebben we al veel mooie dagen gehad! En wat is er nou lekkerder dan genieten in je eigen tuin, vooral nu de zon zich steeds vaker laat zien? Daar hoort natuurlijk ook een goede zitplek bij om heerlijk een boek te lezen, of (op gepaste afstand) samen te zijn met je vrienden!

tuin inspiratie

Het ontwerp

Een nieuwe tuin, een nieuw ontwerp. Wij hebben een paar weken nagedacht over de aanpak van de achtertuin. We wilden graag een gezellige, sfeervolle tuin, met een vijver voor de kinderen. Het is niet een heel grote oppervlakte, maar een leuke, knusse plek om zeker wat moois van de maken. Ik had al een paar ideeën in mijn hoofd, plukte wat mooie tuin inspiratie van pinterest; maakte een paar schetsen en mijn ontwerp stond op papier!

tuin inspiratie vijver

Leuk een nieuw project, de achtertuin

Deze plek was eerst een opslagplaats voor rommel. Er stonden dozen, stenen en nog allemaal andere dingen die wel weg konden. Dus opruimen en beginnen bij het begin. We hebben eerst schuttingen geplaatst en planten geplant. De schuttingen zijn zwart geverfd en we hebben nog houten palen geplaatst om een speels effect te creëren. Toen de basis stond, konden we de tuin gaan inrichten!

Een heerlijke tuin waar we lekker een wijntje drinken

Ik wilde graag een tuin met een chillplek, maar ook een plek waar we een drankje kunnen drinken. Een bartafel in de tuin leek mij heel tof. De Sophie Yasmani Bartafel van Hartman heeft een moderne uitstraling en staat prachtig in iedere tuin. Toch heerlijk en ideaal om op die manier te genieten van de zwoele zomeravondjes. Aan deze bartafel kunnen we lekker een koffie of een wijntje drinken, een hapje eten, gezellig kletsen of een spelletje doen. Gecombineerd met toffe bijpassende barstoelen Sophie barstoel van Hartman staat deze set echt heel gaaf in onze tuin. Ik weet zeker dat we hier veel plezier aan zullen beleven!

tuininspiratie

tuin inspiratie blog

tuin

Fijn gevoel

Echt, wat een heel fijn gevoel dat onze achtertuin nu af is, en zo mooi geworden is. Een sfeervolle plek bij de vijver, en een coole barset waar we heerlijk aan kunnen genieten deze zomer met familie en vrienden! Zouden jullie ook zo fijn willen zitten? Ik mag namelijk iets heel tofs weg gaan geven, alle info hierover vind je hieronder!

Op naar een te gekke zomer! Cheers!!!🥂🍻🍹🍷🧉

tuininspo

WINACTIE 🙌🙌🙌

Yeahhh..!!!!! Op mijn Instagram account heb ik 250.000 volgers 🍾 en om dit te vieren heb ik i.s.m @hartman.international een hele toffe WINACTIE online op mijn Instagram account !!!!

Wil jij ook genieten van Hartman Sophie stoelen? Ik mag er namelijk 6 fantastische stoelen weggeven. Bekijk op sophie.hartman.nl welke 6 jij graag zou willen winnen, en je mag je eigen favoriete kleur uitzoeken!

 Hoe maak je kans op deze toffe prijs 🙏🏻

1. Volg @hartman.international op Instagram,

2. Schrijf je in op mijn Nieuwsbrief !

 

Wil je meedoen voor een EXTRA KANSEN;

3. Tag al je vrienden onder mijn nieuwe post die ook graag een kans maken (Tip: tag al je vrienden in losse berichtjes)

4. Of deel een foto in je story’s( tag ons dan in je story’s)

Heel veel succes, wij maken maandag 25 mei de winnaar bekend, duimen maar 🤞

Liefs Jellina 

Deze blog is geschreven i.s.m Hartman!
Wil je meer inspirerende blogs lezen? Check dan even deze link 🙂

11 Reactie's
 • Jordy
  Geplaatst op 06:57h, 12 november Beantwoorden

  Ik geloof in God en dit is wat ik geloof:

  “Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

  JOHANNES 3:16 SV-RJ”

  https://bible.com/bible/165/jhn.3.16.SV-RJ

  Verduidelijking:

  God houdt van mensen. Maar wij mensen hebben een probleem: we doen verkeerde dingen. Mensen die verkeerde dingen doen behoren straf te krijgen, maar God wil de mensen niet straffen, Hij wil ze juist vergeven. Daarom stuurde Hij Zijn Zoon Jezus Christus naar de wereld. Jezus Christus betaalde voor de zonden van de mensen met Zijn leven, door de straf te ondergaan die wij allemaal verdient hebben op basis van onze zonden: de doodstraf. Hij stierf aan het kruis, werd begraven en op de derde dag werd Hij opgewekt uit de dood. 

  Als je je bekeert (je “omkeert”, je ongeloof in God en je zondige levenswandel achter je laat) en gelooft dat Jezus voor jouw zonden is gestorven, heb je eeuwig leven en ga je niet verloren.

 • Van van Ee
  Geplaatst op 14:20h, 06 maart Beantwoorden

  Wat een leuke blog met mooie foto’s! Ik ben van plan om binnenkort een luxe tuinkamer te laten maken en dit is precies de stijl waar ik naar op zoek ben! Helemaal geïnspireerd :). – Felix

 • C.Borneman
  Geplaatst op 17:17h, 28 juli Beantwoorden

  Mooie rustige pergola Geeft beslotenheid moderne zwarte uitvoering.

 • Ingrid
  Geplaatst op 16:34h, 27 maart Beantwoorden

  Hai Jellina! Ik bekijk voor het eerst je blogs….ik ben helemaal weg van jullie pergola met raster! En zou zoiets graag ook in onze tuin willen plaatsen.
  Hebben jullie deze zelf gemaakt? (Wij zijn niet zo heel handig met klussen)…. Echt heel gaaf geworden jullie tuin!

 • Overkapping in de tuin - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 13:31h, 26 september Beantwoorden

  […] voorjaar hebben wij een start gemaakt om onze achtertuin. Voorheen was dit onze oprit en nu hebben we dit omgetoverd tot een prachtige sfeervolle tuin met […]

 • Vier de zomer in eigen tuin - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 09:03h, 03 juni Beantwoorden

  […] Vier de zomer in eigen tuin dat is mijn motto dit jaar! Wat hebben we volop genoten afgelopen pinksterweekend, en jullie? Het was heerlijk weer! En bovendien, wij hadden  onze tuin net een make-over gegeven. (De blog die ik daarover schreef vind je hier)  […]

 • Erna Smits
  Geplaatst op 00:17h, 19 mei Beantwoorden

  Prachtige plek hebben jullie gecreëerd in jullie tuin Jellina daar kunnen jullie heerlijk genieten van een drankje en een hapje.
  Leuk te lezen hoe jullie het aangepakt hebben. 😘👍

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 22:14h, 19 mei Beantwoorden

   Wat super lief! Bedankt dat jij mijn blog gelezen hebt, en super leuk even een reactie achter laat dankjewel! Liefs Jellina

  • Jozefien
   Geplaatst op 19:27h, 29 april Beantwoorden

   Hey Jellina, super mooie pergola! Zou ik je mogen vragen wat de dikte van je palen en balken zijn? Ik vind deze combinatie van groottes namelijk heel erg geslaagd…

 • Anneke De jong
  Geplaatst op 08:03h, 15 mei Beantwoorden

  Super mooie stoelen lijkt me! Nog nooit zulke hippe stoelen gehad. Wat is Hartman hip geworden de laatste jaren! Mag ik mijn voorkeur opgeven als ik de winnares blijk te zijn of moet dat nu al ergens?

  Groetjes Anneke de Jong

  • Jellina Detmar
   Geplaatst op 22:14h, 19 mei Beantwoorden

   Ja wat gaaf he! Ze zijn mega hip vind ik ook! Nee dat hoeft pas als blijkt dat je gewonnen hebt! We willen je alvast heel veel succes wensen en leuk dat je meedoet! Gr Jellina

Geef een reactie