Dé uitwisbare agenda, bambook
9595
post-template-default,single,single-post,postid-9595,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Dé uitwisbare agenda, bambook

Dé uitwisbare agenda, bambook

Dé uitwisbare agenda, Bambook

Dé uitwisbare agenda, Bambook! Familie afspraken, werk gerelateerde afspraken, afspraken voor sport, voor de kinderen, we hebben toch allemaal weken waarin we een enorm drukke planning hebben en het lastig is om goed overzicht houden. En wat is er nu fijner om deze afspraken gestructureerd in een agenda te zetten waarbij je afspraken die zijn geweest, kan wissen. Of taken die zijn afgerond uit je agenda kan halen, zodat je overzichtelijk blijft werken en dus je agenda overzichtelijk blijft. Deze agenda is voor mij een uitkomst, lees je mee?

Dé uitwisbare agenda, bambook

Gestructureerd werken

Zelf werk ik als fysiotherapeut, heb ik een eigen bedrijf als content creator, een gezin met 2 kinderen en sporten we allemaal veel. Onze kinderen zitten op zwemles, voetbal, gymnastiek en freerunning. Ik sport zelf veel en alle activiteiten die de kinderen hebben ten aanzien van feestjes, sporten, school betekenen elke week een drukke planning. Zelf heb ik dan ook altijd een agenda bij de hand om alles in op te schrijven, overzicht te houden maar vooral ook om te voorkomen dat ik geen afspraken vergeet.

Het fijne van mijn nieuwe agenda van Bambook is dan ook dat ik nu in mijn agenda alles goed kan plannen. Maar ook als afspraken worden afgezegd of worden gewijzigd zijn mijn afspraken volledig uitwisbaar en kan ik ze opnieuw overzichtelijk in mijn agenda plannen zonder te hoeven krassen! Met de uitwisbare agenda van Bambook heb ik de controle en bewaar ik het overzicht. Ik hoef nu niet meer te krassen in mijn agenda want ik wis eenvoudig mijn gewijzigde afspraken en deel zo alles weer opnieuw in! Dit geeft mij een ontzettend geordend en rustig gevoel. Herken jij dit?

Of je nu een gestructureerde planner bent, een druk bezet leven hebt? Het is echt fijn dat je in je agenda genoeg ruimte en overzicht houdt in je planning. Deze agenda is echt perfect voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor. De agenda heeft veel bladzijden waardoor je een ruime planning kan opzetten, wel voor 1 jaar. Doordat de agenda uitwisbaar is kun je hem maand na maand, jaar na jaar opnieuw gebruiken.

Dé uitwisbare agenda, bambook

Dé uitwisbare agenda, bambook

Dé uitwisbare agenda, bambook

Meerdere functionele items

Wist je dat ze bij Bambook niet alleen agenda’s in het assortiment hebben? Ze hebben nog meer handige items, waaronder  een Notepad, Classic notitieboek, Deskbook, een Do-Book, Flip-ever en Sticky Notes.

De Deskbook is ideaal om overzicht te behouden in al je taken. Ontworpen met genoeg schrijfruimte en een uniek formaat dat precies voor je toetsenbord past. Het Deskbook heeft 2 pagina’s met een to-do list.

Het Do-Book is de A5 hardcover variant gericht op productiviteit. De inhoud is een combinatie van (uitwisbare) maandplanners, weekplanners en weekfocus. Daarnaast heb je ook nog to do lijstjes en standaard aantekeningen pagina’s.

De Flip-ever is de volgende stap naar een papierloos kantoor. De Flip-ever is gemaakt van kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Doordat de zeven vellen eindeloos herbruikbaar zijn, is het milieuvriendelijk, kostenbesparend, AVG-proof én het scheelt een hoop afval op kantoor.

De Sticky Notes zijn herschrijfbare memo’s met een magnetische achterkant. Hierdoor zijn de Sticky Notes ideaal om te gebruiken in combinatie met onze magnetische Stick-On en Flip-Ever vellen. Alle aantekeningen die je op de Bambook Sticky Notes maakt, zijn weer uitwisbaar en eindeloos herbruikbaar.

Daarnaast hebben ze ook vele accessoires. Bij de agenda maak ik gebruik van de cleaning kit. Hier zit een van eco katoen gemaakte etui bij. Een hervulbare spray om al je teksten uit te wissen met een schoonmaak doekje. En er zit een ponsje bij voor de hardnekkige vlekken. Ze hebben in verschillende kleuren stiften, die kan je natuurlijk weer meenemen in je etui!

Workspace

Bambook app

Je agenda,  notitieboek, deskbook, of Do-Book, alle producten kun je zelf synchroniseren met de Bambook app. Zo bewaar je al je notities en belangrijkste afspraken. De app herkent het zwarte frame en legt de pagina of het oppervlak vast. Het is ideaal om in de app nog even alles te bewaren voordat je in je agenda alles gaat wissen, een soort back-up!

Voor elk verkocht product plant Bambook een boom

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en daar draait het om bij Bambook. Doordat de agenda uitwisbaar is kun je hem maand na maand, jaar na jaar opnieuw gebruiken. Hoe vaker je jouw Bambook gebruikt hoe meer papier je bespaart.
Bambook heeft eengroot assortiment uitwisbare notitieboeken en een officetak met producten om te zorgen voor een papierloos kantoor. Eindeloos afspraken, To-Do taken, planningen opnieuw beschrijven in je agenda en uit kunnen wissen is toch ideaal. Bambook wil ontbossing door papier voor eenmalig gebruikt stoppen en jij kunt hier aan bijdragen. Bambook plant namelijk één boom per verkocht product op Madagaskar. Bomen zijn essentieel, als de grootste planten ter wereld voorzien ze ons van zuurstof, slaan ze koolstof op, stabiliseren ze de bodem en geven ze leven aan de wilde dieren in de wereld.!. Alle informatie over waarom bomen belangrijk zijn voor het milieu kun je lezen link!

Werkplek styling

agenda

Andere voordelen van de uitwisbare agenda, Bambook

De Bambook agenda kent dus heel veel voordelen! Het is erg overzichtelijk, geen gekras meer en hierdoor blijf je een goede planning houden. Dit zorgt toch echt voor een hoop rust. De agenda zelf is echt heel stevig. De hardcover Bambook krijg je niet snel kapot. Het werkt erg prettig dat je je agenda bladzijden volledig kan omslaan en geen vouwen krijgt in je agenda. Door middel van het handige elastiek dat om de agenda heen zit hou je alles goed bij elkaar. Ik stop er altijd nog wel wat bij in, zoals een bonnetje van de winkel, of een kaart en door het elastiek blijft alles op zijn plek!

De gratis pen die je bij je Bambook krijgt kun je ook bevestigen aan je agenda, zo verlies je deze niet want dit is DE pen die je bij je Bambook moet gebruiken! Er zit ook een ‘ gummetje’ op om teksten te wissen!

Dé uitwisbare agenda, bambook

bambook

wis agenda

Dé uitwisbare agenda, bambook

Ik ben echt enthousiast en gebruik mijn Bambook met onwijs veel plezier. Ik vind uitgummen, wissen zoveel fijner dan iets doorstrepen en ik ben van een chaos naar een rust en overzichtelijke planning gegaan! Mijn Bambook kan jaren mee en dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor mijn portemonnee!

Liefs Jellina

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Bambook. PS: Wil je ook overzichtelijk werken en niet meer krassen in je agenda? Gebruik dan mijn kortingscode ‘jellinadetmar10’!

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blog al gelezen?  Stijl een houten bankje in huis!

P.s. Wil je niets missen?  .  .  .

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en ik hou je op de hoogte van de nieuwste blogs en ontwikkelingen.

Geen reactie's

Geef een reactie