Stijl een houten bankje in huis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9575
post-template-default,single,single-post,postid-9575,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Stijl een houten bankje in huis

Stijl een houten bankje in huis

Stijl een houten bankje in huis

Een houten bankje in huis kan je op vele plekken stijlen. Het staat prachtig in je slaapkamer bij het bed, als sidetable in de woonkamer, tegen de muur in je keuken. Ook heb ik een bankje bij het bad, hier kan ik makkelijk spullen opleggen als ik in bad ga. Lees je mee hoe ik in ons huis het bankje gebruik?

Een houten bankje in huis kan op vele plekken stijlen in huis

Een houten bankje

Houten items horen bij ons interieur. Een oude trap, houten tafel, oude houten kisten en ook de smalle oude bankjes. Het bankje sleep ik overal heen in huis. In de hal, de keuken, bij het bad en in de slaapkamer bij het bed. Ik gebruik het bankje als decoratie, maar bij het bad is het ook heel praktisch. Wij houden erg van veranderen in het interieur, maar dit bankje stijl ik bijna altijd mee. In mijn foto’s kan je zien waar ik hem allemaal neerzet en stijl in ons interieur.

Een houten bankje in huis kan op vele plekken stijlen in huis

Bankje bij je bed

Het houten bankje staat altijd prachtig in de slaapkamer. Ik vind het zo gezellig staan, ideaal om dingen op te leggen maar ook prachtig om leuke items op te stylen!

Een houten bankje in huis kan op vele plekken stijlen in huis

Een houten bankje in huis kan op vele plekken stijlen in huis

Een houten bankje in huis kan op vele plekken stijlen in huis

slaapkamer

Bankje bij je bad

Bij het bad is het bankje ook erg mooi, maar ook functioneel. Het bankje is handig om je kleren op te leggen, te gebruiken bij het aan- en uitkleden. En je kan even je telefoon erop leggen als je in bad gaat, en je handdoek! Of een lekker kaarsje die heerlijk ruikt, dat is dan ook niet gevaarlijk! Of natuurlijk een leuk plantje.

badkamer 

Gebruik hem in de woonkamer of keuken

Hoe leuk staat het bankje in de woonkamer? Bij de bank als sidetable? Of achter de bank om planten op te zetten? Of heb je visite? Dan pak je het bankje er snel even bij en zet je er wat lekkers op! Super gezellig!  Of in de keuken met een plant erop!

woonkamer

Stijl een houten bankje in huis

keuken

Stijl een houten bankje in huis

Eigenlijk kan zo’n bankje niet meer ontbreken in je interieur! Leuk dat je mijn blogpost gelezen hebt, ik hoop dat ik je heb geïnspireerd,

Liefs,
Jellina

Stijl een houten bankje in huis

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blog al gelezen? Een stalen portaal als eyecatcher! 

P.s. Wil je niets missen?  .  .  .

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot exclusieve winacties, kortingsacties en ik hou je op de hoogte van de nieuwste blogs en ontwikkelingen.

Geen reactie's

Geef een reactie