Stalen portaal als eyecatcher - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9498
post-template-default,single,single-post,postid-9498,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Stalen portaal als eyecatcher

Stalen portaal als eyecatcher

Stalen portaal als eyecatcher

Stalen portaal als eyecatcher. Onze bovenverdieping was echt een droom van ons. We hebben hier een ontzettende multifunctionele ruimte van gemaakt. De kinderen hebben hier allebei hun eigen kamer, we hebben een speelruimte, een zithoek, onze slaapruimte en de badkamer. Voor ons is de bovenverdieping dus veel meer dan alleen om te slapen.

Stalen portaal als eyecatcher

A dream come true! 

Een gezellige open ruimte waar we met het hele gezin gebruik van maken. Het was ontzettend leuk om jullie mee te nemen in dat hele proces, van het uitzoeken van de vloer, het plaatsen van onze heerlijke houtkachel tot het allerlaatste missende puzzelstukje, een stalen portaal! 

Stalen portaal als eyecatcher

Veiligheid

Ons stalen portaal met stalen deuren is niet alleen ontzettend mooi om te zien, maar zorgt ook voor een groot stuk veiligheid. We hebben het portaal zo laten plaatsen door De Bonte Hont dat de deuren niet gelijk bovenaan de trap zitten maar een halve meter verder, zodat je eerst je beide voeten helemaal boven neer kunt zetten voordat je naar binnen gaat. Dit leek ons zeker met de kinderen veel handiger dan de deuren gelijk bovenaan de trap en ook voor de weg terug, dus van boven naar beneden is dit veel fijner. Ook voor het spelen van de kinderen is het veel veiliger dan wanneer de ruimte open zou zijn.  

Stalen portaal als eyecatcher

stalen portaal

inspiratie

Warmte

Wij hebben natuurlijk boven ook onze houtkachel en wanneer wij veel boven zijn staat deze op de koude winterdagen de hele dag aan. Nu we de ruimte helemaal afgesloten hebben met de stalen deuren blijft alle warmte lekker boven. Dit scheelt enorm in warmteverlies, en andersom natuurlijk ook. De warmte blijft beter beneden en trekt niet helemaal door naar boven! 

livingroom

Prachtig ontwerp

Bij De Bonte Hont zijn ze gespecialiseerd in stalen deuren, taatsdeuren, stalen puien en ook tafels en kasten. Alles gemaakt naar jouw wens en smaak. Wij hebben gekozen voor zwart, maar andere kleuren zijn ook zeker mogelijk. Het zwarte knalt er bij ons echt uit en door ons eigen ontwerp voelt het als uniek. Dit stoere design past perfect in ons interieur en maakt de ruimte echt helemaal af.

stalen portaal op boven verdieping

Stalen portaal als eyecatcher

Het plaatsen van ons portaal was mooi om te zien en een ontzettend staaltje vakwerk! Wij zijn er echt ontzettend blij mee!  

Groet Jellina

 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

 

Geen reactie's

Geef een reactie