Een appartement inrichten in Alicante, Spanje! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5750
post-template-default,single,single-post,postid-5750,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een appartement inrichten in Alicante, Spanje!

Een appartement inrichten in Alicante, Spanje!

Een appartement inrichten in Alicante, Spanje!

Wow, lees ik dat goed? Een uitnodiging in de mail met de vraag of ik naar Spanje wilde komen om een appartement in te richten! Toen ik op een zondag dit berichtje kreeg van Daphne om naar Spanje te komen was ik mega enthousiast, en vooral ook nieuwsgierig naar wat voor appartement ik dan mocht gaan inrichten?! 

livingroom

Op naar Amsterdam

Samen met Andrea @andrea_groot sliep ik zondagavond in Amsterdam omdat we maandag heel vroeg in de ochtend gingen vliegen. Zo rond 6.20 konden we inchecken en rond 6.50 ging onze vlucht naar Alicante. Er waren nog 6 interieurgekkie’s die ook mee gingen, heel gezellig zaten we met zijn allen in het vliegtuig! De vlucht duurde maar 2,5 uur en rond 10 uur haalde Daphne ons van het vliegveld, samen met Sharon.

Andreaenik

Bellahouse appartementen

Daphne woont en werkt in Spanje en runt samen met haar geliefde een bedrijf dat huizenprojecten ontwikkelt onder de naam Bellahouse.es. Sinds kort zijn ze een YouTube kanaal begonnen onder de naam Costa del Daphne  net als hun Instagram account. Ze post alles over hun projecten, en daarnaast krijgen wij ook een kijkje in het dagelijks leven van Daphne en haar gezin. En Sharon van fotostudiozandvoort gaat deze 3 dagen veel filmpjes maken van deze super toffe trip en edit alle vlogs van Daphne @costadeldaphnee.

Eenmaal aangekomen, mochten we eerst een hele gave villa bekijken dat ook door Bellahouse was ontworpen en gebouwd. Het uitzicht was amazing en het fijne Spanje-gevoel was helemaal aanwezig. Het zonnetje scheen heerlijk, het was zo rond de 22 graden. We gingen hier heerlijk brunchen en we konden even bijkomen van de reis.

bellahouse

bellahouse1

bellahouse2

bedroom

Spanje

Edificio Valentina

Voor een van de projecten genaamd ‘Edificio Valentina’ had Daphne het idee om 7 interior-lovers met leuke interieur kanalen uit te nodigen om een appartement in te richten/af te stylen! Naast mij gingen ook Andre Groot,  Yvonne Kwakkel, Klaas Hogeweg, Mariëlle Wielheesen,  Elisah Jacobs en Tatjana Foekema een appartement inrichten.

Haco meubelwinkel

Daphne vertelt; wij hebben naast het bouwbedrijf ook Haco winkels hier in Spanje, dus de grote meubels worden vooraf al besteld en in de appartementen geplaatst. Vervolgens is het aan jullie waar welke meubels komen te staan! Tafeltjes en deco mochten we allemaal zelf uitzoeken in de winkel! En als we een andere bank of tafel wilden, konden we dit onderling regelen. Wat een super toffe uitdaging in Spanje!!

palm

Verdeling van de appartementen

Nadat we alle appartementen hadden bezichtigd en alle appartementen verdeeld waren door Daphne gingen we de eerste filmpjes nog met Daphne en Sharon opnemen, even wat shots maken over de appartementen. Daarna was het tijd om te gaan eten!

Een heerlijk drankje, Gin Tonic!

Wat een geweldig welkom! We zagen een kampvuur, er lagen heerlijke plaids waar we onder konden zitten en met een winter BBQ, top drankjes Gin Tonic of wijn konden we volop genieten en even bijkomen van de eerste dag!

Na de BBQ was het tijd om naar bed te gaan. Natuurlijk nog even nakletsen over de super leuke dag, met veel indrukken. We sliepen heerlijk in stijl in Casa La Vuelta bed&breakfast!

restaurant

bbq

sinaasappelboom

bedandbreakfast

lucht

Dag twee, shoppen en inrichten

Dag twee werd een drukke dag! Tijdens het ontbijt kon je merken dat iedereen onwijs veel zin had om te shoppen, maar dat het stiekem ook wel spannend was! Waren er meubels in ‘onze’ stijl? Welk kleurenpalet zal ik kiezen? Wat voor accessoires zouden er zijn? Enz…! Echt super leuk 🙂

Shoppen bij Haco

Even opfrissen en op naar Haco, de interieurwinkel in Spanje! Een super fijn welkom, met een Cava wijntje. Wij ‘ alle interieurlovers’ stonden natuurlijk te popelen om te gaan shoppen. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Alles mogen uitzoeken in een interieurshop waar je je appartement mee wilt inrichten dat is echt super fijn!!

Daphne vertelde nog even de regeltjes en na een 1,2,3 go valse start ( want met stickertjes die je op de items mocht plakken zodat ze naar jouw appartement gingen) moesten we toch een take 2 shot doen! Ik starte bloedfanatiek want ik had mijn oog laten vallen op een Urban Jungle schilderij dat ik heel graag wilde hebben en dus was voor mij een 1,2 en go eerder aan de orde, maar dat was iets te snel waardoor die take even over gedaan moest worden. Maar de tweede take ging goed, en ik had op heel veel toffe spullen een sticker geplakt waaronder mijn favo item het urban jungle schilderij!  Met alle toffe spullen kon ik een begin maken met het inrichten van mijn appartement, yes!!!!!

Spullen verzamelen in de winkel

Het was bij Haco allemaal super goed geregeld! Want we mochten onze spullen met stickers op één plek verzamelen in de winkel en dan werd het door winkelpersoneel vervoerd naar ons appartement! Mijn interieuritems waren geweldig! Planten, een mooie bruine bank, grijze en bruine stoelen, veel toffe accessoires, kussens, lampen en nog veel meer. Gelukkig was het zo, dat als je nog spullen te kort kwam we die altijd nog op konden halen. Dus eerst met deze spullen wilde ik een begin maken en daarna kijken wat er nog ontbrak. Het voelde goed, de kleuren matchten goed bij elkaar, veel stoere en industriële spullen waarin ik echt mijn stijl kan laten zien en de planten. Ik wilde heel graag een appartement inrichten met planten, fijn!

Lunchen met een heerlijke rijsttafel

Eerst op naar de lunch, we kregen een heerlijke rijsttafel geserveerd en konden alle indrukken van de ochtend even op ons in laten werken. Natuurlijk ook mega veel zin om met inrichten te beginnen, maar eerst even goed eten!

spain

Het inrichten en stylen kan beginnen

Nadat alle spullen waren bezorgd had ik in mijn appartement al een muziekje opgezet en kon het stylen beginnen! Heel fijn, wat een tof gevoel, kom maar op! De bruine bank en de stoelen stonden al, nu de rest nog! De muur was al groen en wat allemaal opgehangen moest worden gebeurde woensdag dus dat kon op de goede plek gelegd worden, zodat de goeie klussers van de Haco deze voor ons op gingen hangen!

De muur in de slaapkamer is ‘Ash Grey’ geworden

De muur in de slaapkamer is Ash Grey ‘grijs’ geverfd door schilders waarbij verf is gebruikt van de Vestingh Paintandcraft! Alle andere spullen goed neergezet en gestyled! Doordat ik een penthouse mocht inrichten had ik wel nog gevoel dat er nog wat spullen bij konden maar dat ging ik woensdag nog shoppen bij de Haco.

Voor nu was het eerst zo goed als klaar voor vandaag! Iedereen was bloedfanatiek en energiek, dat was zo leuk om te zien. Ik ben bij alle appartementen binnen gewandeld, zo leuk om te zien hoe iedereen een eigen stijl heeft en de appartementen inricht.

grijs

slaapkamer

plant

Na een fanatiek dagje lekker uit eten!

Na een super leuke, fanatieke dag gingen we uit eten, naar mijn idee in het beste restaurant van Spanje ‘El Portal’ !!! We hebben echt onwijs lekker gegeten en gedronken, wat een feest!!!

De laatste dag, afstylen en fotografie!

Rustig wakker worden en heerlijk ontbijten! We zijn zo verwend met alle ontbijtjes, lunches, en diners echt heel fijn;)

Vandaag mocht ik nog de laatste spullen halen die ik nodig had om de tweede slaapkamer in te richten en ik zocht nog een grote stoel en wat andere accessoires! Allemaal goed gelukt gelukkig. Na het uitladen van alle spullen heb ik alles afgestyled en alle foto’s geschoten! Mega happy met het resultaat!!  Sharon gaat van alle appartementen nog filmshots schieten en dan worden er toffe before en after foto’s en films gemaakt! Die willen jullie vast allemaal wel volgen 🙂

Hieronder deel ik mijn BEFORE & AFTER foto’s van mijn gestyled appartement!! Had ik al gezegd dat ik super blij ben met het eindresultaat?! Laat je mij weten wat je er van vindt?? 

BEFORE

before

before1

before2

before4

before5

AFTER

plants

interieur

spiegel

outdoor

stoel

bank

deco

keuken

mooi

keukeninspiratie

green

buiten

zon

buiten1

yellow

deco

geelbed

deco1

slaapkamer2

slaapkamer2a

Interesse ?

Zou jij ‘mijn’ appartement willen kopen?? Dat kan!!De prijs van dit appartement is € 219500,- euro. Inclusief keukenapparatuur, was/droogmachine, een berging, een parkeerplaats, airconditioning, en is volledig gemeubileerd en afgestyled! What you see is what you get! Het appartement is P3-16 en heeft 90 m2 binnen met een terras van 52 m2 dus in totaal 142 m2. Het gebouw is uitgerust met een lift en een gemeenschappelij dakterras met een zwembad buitenkeuken met bbq, sauna, sanitair en outdoor fitness machines! Te gek toch 😉

zwembad

douche

GIVE-AWAY;

Zoooo tof! Want ik heb mijn kamer mogen stylen met een heel tof vintage vloerkleed van ByBoo en deze mag ik weggeven aan 1 van mijn volgers, jullie dus!!! Als je nu denkt die vind ik echt heel tof, dan vinden we het leuk als je mee gaat doen met onze GIVE-AWAY op mijn account 😉

Wat moet je doen om te winnen???

* Volg @costadeldaphnee en mij @jellinadetmar
* Reageer onder mijn post op Instagram met een leuke reactie,
* Tag twee vrienden die ook wel zo’n kleed willen winnen,

vloerkleed

kamer

Good luck, en super leuk dat jullie mijn blog hebben gelezen,
Liefs Jellina

¡Amueblando un apartamento en Alicante, España!

Wow, ¿estoy leyendo eso bien? ¡Una invitación por correo preguntando si quería venir a España para amueblar un apartamento! ¡Cuando recibí este mensaje de Daphne un domingo para venir a España, estaba muy entusiasmada y especialmente curiosa por saber cual apartamento se me pertenecia amueblar por mi?

A Amsterdam

Junto con Andrea @andrea_groot dormí en Amsterdam el domingo por la noche porque íbamos a volar muy temprano en la mañana del lunes. Alrededor de las 6.20 pudimos registrarnos y alrededor de las 6.50 nuestro vuelo fue a Alicante. Hubo otros 6 loquitos de interiores que también fueron, ¡todos fuimos en el avión y lo pasamos muy bien! El vuelo duró solo 2.5 horas y alrededor de las 10 en punto Daphne nos recogió del aeropuerto, junto con Sharon.

Apartamentos Bellahouse

Daphne vive y trabaja en España y dirige junto con su amante un empresa que desarrolla proyectos de vivienda bajo el nombre de Bellahouse.es. Recientemente comenzaron un canal de YouTube con el nombre de Costa del Daphne al igual que su cuenta de Instagram. Ella publica todo sobre sus proyectos, y también podemos echar un vistazo a la vida de Daphne y su familia. Y Sharon de fotostudiozandvoort va a hacer muchos videos de este viaje genial durante estos 3 días y editará todos los vlogs de Daphne @costadeldaphnee.

Una vez que llegamos se nos permitió ver una gran villa que también fue diseñada y construida por Bellahouse. La vista era increíble y el gran sentimiento de España estaba completamente presente. El sol brillaba, rondaba los 22 grados. Tuvimos un almuerzo delicioso aquí y pudimos recuperarnos del viaje.

Edificio Valentina

Para uno de los proyectos llamados “Edificio Valentina”, Daphne tuvo la idea de invitar a 7 amantes del interior con bonitos canales interiores para amueblar / diseñar un apartamento. Además aparte de mí también Andrea Groot, Yvonne Kwakkel, Klaas Hogeweg, Mariëlle Wielheesen, Larissa Enderink, Elisah Jacobs y Tatjana Foekema iban a amueblar un apartamento.

Tienda de muebles Haco

Daphne dijo; Además de la empresa constructora, también tenemos tiendas HACO aquí en España, por lo que los muebles grandes ya se ordenan por adelantado y se colocan en los apartamentos. ¡Entonces depende de ti dónde estarán los muebles! ¡Todos podríamos ordenar las mesas y decorarnos en la tienda! Y si quisiéramos un sofá o una mesa diferente, podríamos arreglar esto entre nosotros. ¡Qué desafío súper genial!

Distribución de los apartamentos.

Después de haber visto todos los apartamentos y los apartamentos divididos por Daphne, comenzamos a grabar los primeros videos con Daphne y Sharon, haciendo algunas tomas sobre los apartamentos. Entonces llegó el momento de comer!

¡Una bebida deliciosa, Gin Tonic!

¡Qué maravillosa bienvenida! Vimos una fogata, habían hermosas mantas donde podíamos sentarnos debajo y con una barbacoa de invierno, las mejores bebidas, Gin Tonic o vino, ¡podríamos disfrutar y recuperarnos del primer día!

Después de la barbacoa era hora de irse a la cama. Por supuesto, teníamos que hablar sobre el día súper divertido, con muchas impresiones. ¡Dormimos maravillosamente con estilo en el bed & breakfast Casa La Vuelta!

Día dos, compras y muebles

¡El segundo día se convirtió en un día ocupado! Durante el desayuno, se podía notar que todos estabamos ansiosos para ir de compras, ¡pero también estabamos muy emocionados ¿Habran muebles en “nuestro” estilo? ¿Qué paleta de colores debo elegir? ¿Qué tipo de accesorios habran en la tienda? Etc …! Pero realmente super agradable 🙂

Comprar en Haco

¡Primero nos preparámos y después para Haco, la tienda de interiores en España! Una bienvenida súper agradable, con un vino de cava. Nosotros “todos los amantes del interior” estábamos naturalmente ansiosos por ir de compras. Me sentí como una niña en una tienda de golosinas. ¡Se puede pedir de todo en esta tienda de interiores ademas también puedes amueblar tu apartamento entero que es realmente genial!

Daphne explicó brevemente las reglas y después del un 1.2.3 Comenzamos con falso comienzo (porque con pegatinas que podrías pegar en los artículos para que fueran a tu apartamento) ¡aún teníamos que hacer una toma 2! Comencé fanática porque en una pintura de Urban Jungle que quería mucho y me había llamado la atención, estaba hablando de un 1.2 y Go antes, pero eso fue un poco demasiado rápido, por lo que la toma tuvo que repetirse. Pero la segunda toma salió bien, ¡y puse una pegatina en muchas cosas geniales, incluido mi artículo favorito, la pintura de la Urban Jungle ! ¡Con todas las cosas geniales que podría comenzar a diseñar mi apartamento, un gran sí!

Recolectar cosas en la tienda

¡Todo estuvo súper bien organizado en Haco! ¡Porque se nos permitió recoger nuestras cosas con las pegatinas en un lugar de la tienda y luego el personal de la tienda nos transportó a nuestro departamento! ¡Mis artículos interiores fueron geniales! Plantas, un bonito sofá marrón, sillas grises y marrones, muchos accesorios geniales, cojines, lámparas y mucho más. Afortunadamente, era cierto que si a uno de nosotros nos faltaban cosas, siempre podríamos recogerlas. Así que primero quería comenzar con estas cosas y luego ver lo que faltaba. Todo sentía bien, los colores combinaban bien, muchas cosas duras e industriales en las que realmente puedo mostrar mi estilo y las plantas. Tenía muchas ganas de decorar el apartamento con plantas, ¡genial!

Almuerzo con una deliciosa mesa de arroz

Primero almorzar, nos sirvieron una deliciosa mesa de arroz y pudimos responder a todas las impresiones de esta mañana. Por supuesto muy feliz de comenzar a diseñar, pero primero una buena comida!

El diseño y el estilo pueden comenzar

Después de todo lo que se había entregado, ¡ya había configurado algo de música en mi apartamento y el estilo podía comenzar! Muy bien, ¡qué gran sensación vamos! El sofá marrón y las sillas ya estaban allí, ¡ahora el resto! La pared ya estaba verde y todo lo que tenía que colgar sucedió el miércoles para que pudiera colocarse en el lugar correcto, ¡para que las buenas manitas del Haco nos lo colgaran!

La pared de la habitación se ha convertido en gris ceniza

¡La pared de la habitación es gris ceniza “gris” pintada por pintores con pintura del Vestingh Paintandcraft! ¡Todas las demás cosas están bien colocadas y con estilo! Como se me permitió amueblar un ático, todavía tenía la sensación de que se podrían agregar algunas cosas, pero el miércoles fui de compras al Haco.

Por ahora, ¡De primera vista estaba casi lista para hoy! Todos eran fanáticos y enérgicos, eso era muy agradable de ver. Entré a mirar a todos los apartamentos, muy agradable ver cómo cada uno tiene su propio estilo y como amueblan los apartamentos.

Después de un día fanático, ¡comi afuera!

Después de un día muy divertido y fanático, salimos a comer, después mi idea, ¡el mejor restaurante de España! El portal !!! Realmente hemos comido y bebido delicicioso, ¡qué fiesta!

¡El último día, estilisar y fotografía!

¡Me desperté en silencio y disfrute de un delicioso desayuno! Estamos muy mimados con todos los desayunos, almuerzos y cenas realmente muy agradables;)

¡Hoy conseguí las últimas cosas que necesitaba para amueblar el segundo dormitorio y estaba buscando una silla grande y algunos otros accesorios! Todo bien, por suerte. ¡Después de descargar todas mis cosas, terminé todo y tomé todas las fotos! ¡Tan feliz con el resultado! ¡Sharon va a tomar fotos de todos los apartamentos y luego hará fotos y películas geniales antes y después! Probablemente quieras seguirnos a todos 🙂

¡A continuación comparto mis fotos ANTES Y DESPUÉS de mi elegante apartamento! ¿¡¿Mencioné que estoy super feliz con el resultado final ??? !!!! ¿Me harás saber lo que piensas?

Interes?

¿Te gustaría comprar este apartamento? ¡Esto es posible! El precio de este apartamento es €219.500 . Incluido electrodomésticos de cocina, lavadora / secadora, un trastero, una plaza de aparcamiento, aire acondicionado, y está completamente amueblado y decorado. ¡Lo que ves es lo que obtienes! El apartamento es P3-16 y tiene 90 m2 el interior tiene una terraza de 52 m2, por lo que un total de 142 m2. El edificio está equipado con un ascensor y una terraza comunitaria en la azotea con una piscina al aire libre con barbacoa, sauna, instalaciones sanitarias y máquinas de ejercicios al aire libre. Genial de todos modos 😉

Vertaald door: Janina Bueno @jb_styling_interieur !
Traducido por: Janina Bueno @jb_styling_interieur !

10 Reactie's
 • Het jaar 2020! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 09:12h, 31 december Beantwoorden

  […] van de zon! Het was een hele mooie & bijzondere ervaring. Alles hierover lees je in de blog die ik er over […]

 • Wendy cuperus (Wendy.family.newhome)
  Geplaatst op 19:13h, 05 februari Beantwoorden

  Wat is het prachtig geworden Jellina! Echt geweldig! En je urban jungle schilderij is idd echt te gek. 😍

 • Diny Proeskie
  Geplaatst op 22:46h, 03 februari Beantwoorden

  Wauw wat heb je dit geweldig gedaan, een echte “Jellina” penthouse.
  Als ik de staatsloterij win dan koop ik het…….
  Was leuk om je te volgen op deze inspiratie-reis naar Spanje, muchos besos 😘

 • Mona Koerts-groenhout
  Geplaatst op 18:42h, 03 februari Beantwoorden

  Wat een fijne sfeer heb je dit appartement gegeven. Het ziet er zo stijlvol en gezellig uit !
  Je hebt dit weer top gedaan 👌🏽..

  Groetjes Mona Koerts-groenhout

 • Ilonka
  Geplaatst op 17:27h, 03 februari Beantwoorden

  Jellina wat mooi gedaan prachtige foto’s ook
  Trots op.

 • Mevrouw Monstera
  Geplaatst op 12:06h, 03 februari Beantwoorden

  Wat is het gaaf geworden! 😍 Zo leuk om jullie avonturen te volgen in Spanje!

 • Jenneke
  Geplaatst op 09:13h, 03 februari Beantwoorden

  Echt fantastisch geworden! Gaaf hoe de eettafel doorloopt van binnen naar buiten! En ohhh, die stoel… 🧡🧡.

 • Mindy Schroor
  Geplaatst op 09:08h, 03 februari Beantwoorden

  Wauw Jellina wat is het mooi geworden!! Het was super leuk om jullie te kunnen volgen bij dit avontuur. Jouw valse start was geweldig😉😆
  Top gedaan!!😘

 • Deense zomer
  Geplaatst op 08:11h, 03 februari Beantwoorden

  Ik volgde je vorige week met veel plezier en interesse in Spanje! Wat tof om nu het resultaat te zien. Een duidelijke Jellina handtekening, maar geen kopie van je eigen huis. Dat vind ik knap! Mooi gedaan! X Linda

 • Andrea de Groot
  Geplaatst op 08:08h, 03 februari Beantwoorden

  Wat heb je het geweldig ingericht!! Echt zo mooi geworden! En het was een feestje met jou daar in Spanje 😊 X

Geef een reactie