Het jaar 2020! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6061
post-template-default,single,single-post,postid-6061,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Het jaar 2020!

Het jaar 2020!

Het jaar 2020!

In deze blog lees je alles over mijn ‘jaar 2020‘ Met een heel fijn, tevreden gevoel kijk ik terug op 2019.. En dan nú 2020; nieuwe uitdagingen, nieuwe ervaringen!!

Instagram is heel gezellig, heel inspirerend en vooral een van mijn grootste hobby! Ik blog heel wat af, ik heb al heel veel posts geplaatst op Instagram en al heel wat woorden gewisseld met allemaal leuke andere mensen, en vrienden. Want ook op dit platvorm vormen er vriendschappen. Soms is het heel ontspannend, maar het kan ook heel intensief zijn. Vooral als je account uitgroeit tot een groot account, dat je veel samenwerkingen aanneemt en content maakt op basis van afspraken.

Het jaar 2020

Van hobby naar een lopend bedrijf

Wat eerst maar alleen een grote hobby is, nu ineens werk wordt? Mijn Instagram account @jellinadetmar is uitgegroeid tot een eigen bedrijf, zeker iets waar ik mega trots op ben. Maar ook iets wat de laatste weken/maanden vragen oproept? Wat wil ik hiermee? Hoe ga ik dit bedrijf verder uitwerken, met welke kwaliteiten wil ik doorgroeien en welke ideeën laat ik varen. In dit nieuwe jaar wil ik voor mezelf bekijken hoe ik verder ga met mijn Instagramaccount. Mijn account groeit door, met ontzettend veel volgers! Ons huis is nog lang niet af, dus schrijven en nieuwe originele blogs posten over de verbouwingen. Maar hoe ik dit voor me zie weet ik nog niet precies maar ik wil een nieuwe weg inslaan!

Balans

Een fijn gezin, een thuis maken van ons ‘verbouw’huis, erg actief op Instagram, een eigen blog, veel pin op Pinterest, en naast dit alles een baan heb als fysiotherapeute, is allemaal wel erg veel, en er komt steeds meer bij. Belangrijk is om een balans te gaan zoeken, tussen werk, privé en hobby’s. Maar alles op zijn tijd! Dus dat komt helemaal goed. Dit jaar is ervoor om te ontdekken wat ik wil 🙂

Overzicht 2020

In Januari had ik een rustige start. Er waren een paar leuke samenwerkingen actief op mijn Instagram account en ik begon met een nieuwe rubriek op mijn blog, namelijk; Urban Jungle ideeën!

Mijn nieuwe rubriek ‘Urban Jungle ideeën’ online

Aangezien ik gek ben van planten en alles wil weten over planten dacht ik, leuk om dit ook op mijn blog te delen! Samen met andere plantenliefhebbers schrijf ik van alles over planten. Van verzorging, stekken, hoeveel licht verschillende planten nodig hebben, tot waar & in welke ruimte je planten mooi kan stylen. Ik wens jullie veel leesplezier in mijn nieuwe rubriek en misschien krijgen jullie ook wel een beetje groene vingers 💚

mooi

Andrea en ik zetten andere Instagram accounts in het zonnetje

Ook schreef ik leuke blogs samen met Andrea Groot. In deze blogs gingen Andrea en ik tien inspirerende Instagram accounts in het zonnetje zetten, accounts met minder dan 100 foto’s op hun feed, grote en kleinere accounts. Er waren zoveel leuke accounts die meededen met onze oproep op Instagram dat we hier zeker mee doorgaan, echt super leuk!

Een appartement inrichten in Spanje

Begin van de maand Januari kreeg ik een heel leuk mailtje van Daphne @costadeldaphnee in mijn inbox, met de vraag of ik een appartement in Alicante in Spanje wilde inrichten, samen met andere leuke influencers. Te gek toch! Om iets mogen doen waar ik super blij van word! En zijdelings even te genieten van de zon! Het was een hele mooie & bijzondere ervaring. Alles hierover lees je in de blog die ik er over schreef🙌

interieur

keukeninspiratie

Februari

Verbouwing

In huis hebben wij bij de keuken en de achterkamer nieuwe taatsdeuren gekregen. We zijn echt zooo blij met onze stalen taatsdeuren van @metalstuffbydennis ! De functionaliteit van deze deuren is echt super fijn! De deur kan zowel naar binnen als naar buiten open, hij sluit met een softclose en heeft nog veel meer fijne opties. Alles lees je erover in mijn blog. En het toffe is dat je zelf je ontwerp kan kiezen, alles is mogelijk! Je hebt eigen keus in vlakverdeling, hoekprofiel, kleur van het staal, wat voor soort handgreep je wil enz!

New project, beneden badkamer

Ook zijn we druk bezig met onze benedenbadkamer. Het plafond wat in de badkamer komt is van eikenhout, De muren worden gestuukt, en er komt een watervaste coating op. Al het sanitair hebben we al uitgezocht en ik kan niet wachten tot ik het in een geheel ga zien en mag inrichten. Ik denk dat we ergens rond mei of juni zullen we een heel eind zijn 😉

Een stedentrip naar Marrakesh

Deze maand had ik een stedentrip gepland met een vriendin. Wij gingen 4 dagen naar Marokko, Marrakesh! Ik zie van Marrakesh altijd de prachtigste foto’s, en het lijkt mij geweldig om daar een keer in het echt te zien hoe mooi het is. In mijn blog lees je alles over onze stedentrip, als je ook eens heen gaat deel ik leuke tips, en kan je alvast de mooie plekken ‘Must See’ van Marrakesh ontdekken! Het is zo inspirerend, al die mooie deuren, het mooie mozaïek, de kleuren, i love it!

mooi

Wie, woont, waar……ons huis op TV!

Op 24 februari kwam ons huis op TV. Wie Woont Waar, hebben jullie de uitzending gekeken? Je kan hem nog terug vinden op videoland! Wie Woont Waar is een programma waarin vier volslagen vreemden bij elkaar op bezoek gaan. Het enige wat ze van elkaar weten is naam en beroep, verder is het aan hen om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Het komt du aan op intuïtie en mensenkennis om te bepalen welke woonstijl bij welke persoonlijkheid past. En ons huis, het vijfde huis was het ‘fophuis’. Ik deed niet mee aan de uitzending, alleen ons huis deed mee, dus hier woonde geen van de deelnemers. De beelden van ons huis werden prachtig op TV uitgezonden. Het was echt een leuke uitzending! Altijd spannend hoe ze ons huis gingen neerzetten op beeld.

Onverwachts werd ik geopereerd

Onverwachts kreeg ik dinsdagavond 25-2 ineens een acute blindedarmontsteking! Met spoed in de ambulance ben ik naar het ziekenhuis in Drachten gebracht. De volgende dag 26-2 ben ik geopereerd, het ging allemaal heel snel en voordat ik het wist had ik ineens een buikoperatie gehad en moest ik hiervan thuis herstellen! De schrik zat er goed in, en ook was het wennen dat ik ineens in de rust moest. Tijd voor herstel!

Maart

Maart was een bizarre maand met het Corona virus dat ineens in de wereld kwam. Alles was ineens leeg, we kwamen niet meer in de winkels, de restaurants, de bioscopen, je kon en ging nergens heen #stayinside. Dat was het beste wat je kon doen:binnen blijven!

Momenten om lekker buiten te zitten

Maar de eerste zonnestralen waren er ook! Het moment om lekker buiten te zitten. De dagen werden weer langer, de klok ging vooruit! Ik was ineens juf voor Déjan want ook de scholen waren dicht en kinderen kregen thuisstudie! Het was wennen, maar ik zat ook nog in mijn herstelperiode na mijn blindedarm! Dus voor mij was het deze maand erg belangrijk om rustig aan te doen. Het was ook een fijne maand. Want ondanks dat ik in de ziektewet zat, had ik heel veel tijd met en voor de kinderen. Déjan was thuis, Melin hoefde niet naar school, dus ik had heel veel tijd samen met hun #liefde!

April

WOW, 250.000 volgers op Instagram

Wow, rond 12-4 haalde mijn account 250.000 volgers 🙌 Ook op mijn Facebook pagina haalde ik 1500 volgers! Op Instagram heb ik dit gevierd met een hele toffe give-away! Ik blijf het bijzonder vinden dat zoveel mensen mijn account volgen, het leuk vinden om geïnspireerd te worden door onze stijl, mijn blogs lezen en naar mijn story’s kijken, dat waardeer ik elke dag weer, zo lief, bedankt !!!

Deze maand was nog steeds een bizarre maand voor ons. Ik zat nog vol in mijn herstelperiode. Na mijn operatie eind februari was ook deze maand de corona nog actief. Het advies was nog steeds dat iedereen binnen moest blijven. Zelfs dagen zoals Koningsdag werden afgelast.

Onze fysiotherapie praktijk waar ik werk ging ook sluiten. We mochten geen behandelingen meer uitvoeren. De hele maand april ben ik thuis geweest. Puur voor mijn eigen herstel, de kinderen waren elke dag thuis en ik ging Déjan zelf lesgeven en door het corona bleven we in huis.

thee zetten

Mei

Bezig met een nieuwe achtertuin! We wilden heel graag onze achtertuin op knappen! Veel groen, met zwart en veel gezelligheid was de insteek! Het begon met het afbreken van een schutting en het opbouwen van een nieuwe schutting, en vanuit daar zijn we verder gegaan! Het is werkelijk prachtig geworden, en we zitten er met heel veel plezier! Alles over onze nieuwe achtertuin lees je in deze toffe blog met veel inspirerende foto’s.

tuin

WOW 250.000 volgers op Instagram 🙌🙌🙌

In Mei ging ik i.s.m Hartman vieren dat mijn account 250.000 volgers had behaald! Ik mocht een mooie bartafel met stoelen uitzoeken voor in onze nieuwe achtertuin en aan mijn volgers mocht ik ook een hele toffe set stoelen verloten! De voorwaarde was dat ze gingen inschrijven op mijn nieuwsbrief! Dat kan trouwens altijd! Via deze link word je lid op mijn nieuwsbrief en ontvang je leuke informatie over mijn blogs, DIY’s en winacties die ik online heb staan!

Rond 15 Mei begon ik weer met werken. Het ritme was ik wel even kwijt, en mijn conditie ook! Het was wel erg fijn om weer te werken. Er waren in Mei veel zonnige dagen waardoor we optimaal konden genieten van onze nieuwe achtertuin! Alle bomen en planten kwamen prachtig in de bloei, de tuin werd ontzettend groen en sfeervol, echt heerlijk!

Juni

In deze maand was corona nog actief. Het begon erop te lijken dat sommige dingen weer een beetje op gang kwamen in de wereld. In ieder geval ging het content maken op mijn Instagram account en mijn blog gewoon door. In deze maand waren er dagen dat het prachtig weer was. We gingen bootje varen en lekker buiten genieten van onze achtertuin.

Badkamerinspiratie

Yes, we gingen onze beneden badkamer verbouwen! Betonlook in de badkamer leek ons geweldig! Eerst moest onze oude badkamer eruit gesloopt worden. Alle gele en orange tegels gingen eruit, het bad kon eruit en er kwam een prachtige badkamer voor terug! De nieuwe badkamer kreeg een industriële stijl, met zwart en houten details, lees je mee? Ik plaatste een leuke blog over onze nieuwe badkamer beneden. Via deze link kan je hem lezen, er staan ook mooie foto’s van onze badkamer online. We zijn er echt onwijs blij mee!

bathroom coating

coating badkamer

Nieuwsbrief

Ook ging mijn eerste nieuwsbrief de deur uit, heb jij hem gekregen in je email? Je kan je inschrijven, zou ik super leuk vinden!

Juli

Heerlijk weer, bijna vakantie en druk met verbouwen. Wij hebben in Juli iets heel tofs gekregen in onze achterkamer, namelijk een Plantenwand van @mobilaneglobal . Hou jij van groen en van planten, ik wel en deze wand staat fantastisch nu hebben we toch echt een Urban Jungle huis 🙌 Super gaaf en zelfvoorzienend, ik schreef er een leuke blog over.

plantenwand voor binnen

Verbouwing

In de maand Juni en Juli zijn we druk bezig geweest op de bovenverdieping. In de kap van het dak is er isolatie geplaatst. Hebben jullie mijn story’s op Instagram? Ze staan nog wel in mijn highlights online op mijn account! De bovenverdieping wordt voor onze kinderen. Déjan en Melin krijgen beide hun slaapkamer hier, en we maken een grote speelruimte! Helemaal in de nok willen we zo’n tof hangnet maken. Als je daar dan in ligt kijk je door het beloopbaar glas zo weer de woonkamer in! Ik zie mezelf daar al helemaal liggen. In de nok komt een slaapkamer voor Déjan.

overzicht 2020

overzicht 2020

overzicht 2020

Augustus

Holiday

Heerlijk weer! Heerlijk vakantie, en even bijkomen van alles! We gingen met de kinderen een paar dagen naar Ameland. Ook hier moesten we mondkapjes ‘#corona’ op de boot dragen maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden prachtig weer! Het was heerlijk fietsweer en we zijn veel naar het strand geweest, echt genieten!

Augustus stond ik het teken van leuke dingen doen! De laatste week van onze vakantie hebben we spontaan een Caravan gekocht en gingen we de uitdaging aan om deze helemaal naar eigen smaak te gaan pimpen! Onwijs tof project en uitdaging. Met veel plezier hebben we de caravan in 1.5 week helemaal opgeknapt en mooi gemaakt! Op mijn Instagram staat bij mijn highlights alle story’s nog online van het pimpen van de caravan, je kan ze allemaal terug kijken en in mijn blog lees je hier ook over.

overzicht 2020

overzicht 2020

September 

New Project, een overkapping in onze tuin!

In deze maand was het nog steeds heerlijk weer! We konden veel buiten zitten en we gingen buiten bezig met een nieuw project! We kregen een overkapping in onze tuin! Een overkapping in de tuin is echt een meerwaarde voor je tuin en woning. Wij wonen nu drie jaar in onze woonboerderij en elk jaar proberen we onze tuin een stukje mooier te maken.

Dit jaar hebben wij in onze tuin een overkapping gekregen van Jan de Boer Tuinhuizen, en het is prachtig geworden!! Ik ben echt onwijs blij met het resultaat en in mijn blog leuke before en nog mooiere after foto’s, lees je mee? Ik deel hier nog een paar toffe foto’s!!

overkapping inspiratie

Cosivita 120

Overkapping in de tuin

Oktober 

Deze maand hebben we nog heel mooi weer gehad en kunnen genieten van onze nieuwe plek in de tuin, onze overkapping 🙌Ik heb de overkapping nog in de winterse sfeer gestyled. Leuke inspiratie en foto’s vind je terug in mijn blog!

Winter styling in onze overkapping!

Next project is onze laundryroom opknappen!

We zijn deze maand ook gestart met de verbouwing van de berging, ons washok. Aan deze ruimte hebben we nog niks aan gedaan. Op de wanden zitten nog oude tegels en aan het plafond en de vloer hebben we ook niks aan gedaan. Allemaal spullen zoals jassen, schoenen, tassen liggen er en we hebben de wasmachine en onze droger ook hier staan.

Toen we alle spullen uit deze ruimte hadden gehaald zijn we als eerste begonnen om de tegels van de muur te halen en daarna zijn het plafond en de wanden gestukt. Dit hebben we een week laten drogen en we zijn nu toe om er een nieuwe vloer in te leggen. Deze ruimte gaat straks heel mooi worden! Wil je dit project blijven volgen? Ik post story’s en foto’s op mijn Instagram account! Ik hou je op de hoogte van deze verbouwing!

Nieuwe IG account en het geven van interieur advies

Deze maand een paar toffe interieur adviezen gegeven. Zowel online als aan huis. Ik doe dit met onwijs veel plezier en ik vind het super fijn dat ik mensen een gezellig, sfeervol en persoonlijke interieur mag geven.

Voor deze nieuwe ontwikkelingen heb ik een ‘nieuw’ IG account aangemaakt! Onder @byjellina ga ik jullie rond Januari 2021 op de hoogte houden hiervan. Leuk als je dit account gaat volgen 🙂

2020

November

Verbouwingen van de bovenverdieping en de berging

We zijn druk, druk druk. Druk met de bovenverdieping en met de berging. Deze ruimtes worden echt prachtig. De bovenverdieping is bijna helemaal gestukt en daar is nu de vloer en de verwarming aan de beurt. Het wordt zo onwijs mooi, wat een fijne ruimte. Ook de berging wordt een mooie laundryroom. Met grijstinten, een houten vloer en straks een onwijs mooie op maat gemaakte inbouwkast voor de wasmachine, droger en wasspullen! Ik kan niet wachten om dit jullie te laten zien in Januari. Via mijn Instagram kun je deze verbouwingen volgen, check mijn highlight!

Nieuwe keukentafel!

Wij hebben sinds kort een stoere nieuwe tafel van @dehandelsfabriek in de keuken staan 🙌 Onze tafel is gemaakt van eikenhout, oude bielzen en ik vind hem zoooo gaaf geworden! We kunnen er makkelijk met 8 personen aan zitten.

Samen met Marjorie van @dehandelsfabriek zijn we tot dit ontwerp gekomen! En hoe tof, de tafel is helemaal handgemaakt! Aan de ene zijde heeft hij een stalen robuuste U-poot en de andere zijde loopt het blad door naar beneden! We wilden graag iets anders dan anders en dat is op deze manier zeker gelukt. Wat vinden jullie van onze nieuwe robuuste tafel en het ontwerp?!

2020

December

Een paar drukke dagen in December maar ook een paar vakantie dagen, heerlijk! Er is veel regen en kou maar de winter lijkt nog ver weg, ik ben wel benieuwd of er nog sneeuw en vorst aan zit te komen. Stiekem kijk ik daar wel naar uit, want dat geeft het wintergevoel! Kerst hebben we gezellig gevierd, het waren heerlijke relaxte dagen en nu kijken we uit naar oud & nieuw! We klussen nog wel wat in deze dagen maar de berging en de bovenste verdieping gaan we verder afmaken in het nieuwe jaar! Voor nu pakken we even een paar dagen rust!

Bedankt,

Ik wil jullie bedanken voor het afgelopen jaar. Ik waardeer elke reactie, elk lief en enthousiast bericht dat jullie bij mijn foto’s plaatsen en ook persoonlijk willen delen, dank daarvoor! Ook alle bedrijven waarmee ik een samenwerking heb mogen doen wil ik enorm bedanken voor het vertrouwen!

Er gebeurt altijd zoveel en het leven gaat veel te snel! Bedankt dat je mijn blog tot hier gelezen hebt! Super leuk dat ik jullie  via mijn IG, blog en mijn nieuwsbrief altijd op de hoogte mag brengen en houden van onze projecten en ontwikkelingen! Op naar 2021, laten we er weer wat moois van maken!!

Ik wens je fijn oud en nieuw en een mooi 2021 !  Ook volgend jaar wordt een bijzonder jaar.
Het meeste kijk ik uit naar ongedwongen met zijn allen zijn. In de kroeg, op een feestje, dansen! Mensen weer vast kunnen pakken. Weer samen met zijn allen! Ik kan niet wachten… Tot dan… doe voorzichtig, blijf gezond! Tot volgend jaar!  STAY SAFE

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2021! May all your dreams come true…

Liefs Jellina 

Geen reactie's

Geef een reactie