Winter styling in onze overkapping! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
8031
post-template-default,single,single-post,postid-8031,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Winter styling in onze overkapping!

Winter styling in onze overkapping!

Winter styling in onze overkapping!

Winter styling in onze overkapping!  De temperatuur is erg wisselend deze dagen. Er zitten hele mooie zonnige dagen bij, maar ook zeker regenachtige en dan is het in de avond heel vroeg donker. Dit weekend was het prachtig weer, tijd om onze overkapping in de winter styling te zetten.

Winter styling in onze overkapping!

Sfeer en warmte

In September is onze overkapping van Jan de Boer Tuinhuizen geplaatst. Toen was het nog heerlijk weer buiten, we zaten volop in de mooie zomerse dagen. We hebben onze overkapping geschilderd en mooi ingericht. We genieten volop van deze nieuwe ruimte!

Nu we in een ander seizoen zitten, is het tijd voor een andere styling! Belangrijk om warme kleuren toe te passen, sfeer en warmte. In de lente kiezen we voor lichte kleuren, pasteltinten en frisse kleuren. Nu in de winter mag dat wat naar het donkere kleuren pallet gaan, okergeel, grijs, bruin, groen of taupe. Denk aan aardetinten!

Ik heb eerst alle spullen even uit de overkapping gehaald en daarna de plaids, vachten en mooie kussens er weer in! Ook kaarsen en leuke sfeerverlichting helpen natuurlijk ook om het interieur gezelliger te maken. Een leuke tip is; steek eens een geurkaars aan! Dit creëert ook een winters gevoel, een lekker winterbriesje of kaneel, heerlijk toch

Een mooi vloerkleed en een paar vachten vind ik echt een must have voor dit winters interieur! Gooi ze over de stoelen en banken heen. Lekker om hier te zitten in de overkapping met je voeten in een vachtje, een plaid over je heen en heerlijke warmte van de sfeerhaard. Het staat heel gezellig en geeft een knus gevoel!

Winter styling in onze overkapping! blog

Winter styling in onze overkapping! blog.

verlichting

Voeg leuke decoratie toe

Als je alle vachten, plaid en verlichting hebt gestyled kan je ook gebruik maken van leuke decoratie. Denk aan plantjes, vaasjes, leuke houten onderzetters, koffie mokjes en wat leuks aan de wand. Deze decoratie zorgt voor een knussere en warmere interieurlook. Denk ook eens aan hout! Een stapel robuuste houtblokken in een mooie houder naast de haard doet het ook goed voor dat ultieme winterse gevoel. Wij hebben in onze overkapping een heerlijke gashaard, natuurlijk voor warmte maar ook voor sfeer!

winters interieur

stylen overkapping

sfeerhaard in de overkapping

Dus de tips voor een winterse interieur make-over, 

Candlelight, breng wat licht in de donkere dagen van het jaar, doe lekker veel kaarsen aan! Gebruik warme kleuren. Het ultieme cosy winter interieur créer je met warme kleuren, denk eens aan okergeel. Zachte stoffen, maak je interieur aaibaar, mooie vachten, en kussentjes en plaids, denk aan zachte stoffen. Sfeerverlichting, met een haardvuur of gezellige verlichting. Geuren, denk aan een geurwolkje, of geurkaarsen!

winterse styling

Winter styling in onze overkapping!

Nu ik onze overkapping interieur winterproof heb gemaakt, wil ik dit het liefst zo lang mogelijk zo houden, wat een heerlijk sfeertje! Kortom we genieten er volop van! Ik ben ook echt fan ben van de zomer, maar de winter heeft toch ook zo zijn charme. Op naar een gezellig kampvuurtje, wijntje en marshmallows, echt volop genieten.

Liefs Jellina

2 Reactie's
  • Annita Bats
    Geplaatst op 19:11h, 15 januari Beantwoorden

    Ik vind de salontafel geweldig, waar is die te koop?

  • Ourlifeatno5
    Geplaatst op 21:45h, 01 december Beantwoorden

    Prachtig plaatje en wat een sfeer.. Erg mooi Jellina

Geef een reactie