Een stoere jongenskamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
471
post-template-default,single,single-post,postid-471,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een stoere jongenskamer!

Een stoere jongenskamer!

Een stoere jongenskamer!

Een stoere jongenskamer, lees je mee! Tsja waar begin je? Een kamer omtoveren van een babykamer naar een stoere jongenskamer!

Gestyled met houten items

Bij binnenkomst hebben we déjan zijn naam op de deur van oud sloophout. Deze houten letters heeft jan zelf uitgezaagd. Deze letters hebben wij van google daarna uitgeprint, overgetrokken en op hout uitgezaagd.

De kinderkamer heeft niet heel veel ruimte, er zit nogal een scheef dak op ons huis dus dat betekend dat we aan één zijde een grote scheve wand hebben. We moeten dus een beetje creatief met onze ruimte omgaan.

De tussenwand in de slaapkamers is van underlayment hout gemaakt, want ik wou graag veel spulletjes bevestigen op de wand. En door niet al teveel geld uit te geven aan een nieuwe wand zou ik het ook niet zonde vinden om gaten in de wand te maken.

Een stoere jongenskamer

Een stoere jongenskamer

Zelf een bed gemaakt van hout

Als eerste is jan dus begonnen met de tussenwand er in te zetten en daarna hebben wij van hetzelfde hout Déjan zijn bed gemaakt.
Hiervoor sliep hij in een bedstee. Wij wonen in een oud huis dus een bedstee is bijna een must. Maar toen ik in verwachting raakte van Melin moesten wij van 1 grote kamer twee kleine kinderkamers maken. De bedstee ging eruit en er is een mooi nieuw houten bed voor terug gekomen. Wat we erg handig vinden is dat we onder het bed twee grote lades hebben gemaakt voor al het beddengoed, en eventueel speelgoed of kleding.

Zelf een bureau maken van hout

Een mooi groot bed is het geworden zoals je ziet. We hebben voor en achter wat extra ruimte gelaten zodat je het ook makkelijk kan opmaken. Déjan kan hier heerlijk slapen met al zijn knuffels. Onder de lades zijn wielen gemaakt zodat je makkelijk de lades in en uit kan trekken.

Op de slaapkamer staat nog een lockerkast een bureautje en een grote dekenkist. Het bureau hebben wij ook zelf gemaakt, er zitten open vakken in en daarin kunnen we de bakken van de ikea kwijt met speelgoed. Ook staat er een grote houten bak onder waarin speelgoed kan.

Aangezien we veel hout over hebben gehouden van de wand heeft jan daar een vliegtuig van gemaakt, een fototoestel, bergen en een groeiladder. Ook een ophangplank met leertjes hebben we ervan gemaakt en deze bevestigd aan die wand. Op het vliegtuig kunnen we mooi dino’s zetten of boekjes net als op de wandplank.

Als je nog informatie wilt over mijn groeiladder kun je die teruglezen op mijn andere blog, daar heb ik ook een DIY over geschreven.

https://www.instagram.com/jellinadetmar/

kinderkamer een stoere jongenskamer 

een stoere jongenskamer

Een stoere jongenskamer

Ik hoop dat ik jullie een leuke stoere jongenskamer heb kunnen laten zien. En dat je vanuit de foto’s ook geïnspireerd bent geraakt, of leuke ideeën hebt opgedaan!

Wil je meer inspirerende DIY lezen, klik op deze link! Of check eens mijn borden op Pinterest @jellinadetmar en ik deel inspirerende foto’s op mijn Instagram account @jellinadetmar.

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs Jellina

2 Reactie's

Geef een reactie