Een groeiladder op de babykamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
449
post-template-default,single,single-post,postid-449,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een groeiladder op de babykamer!

Een groeiladder op de babykamer!

Een groeiladder op de babykamer!

Een groeiladder op de babykamer, dit is een leuke DIY! Soms zie je als je een huis gekocht hebt allemaal streepjes op de muur staan. Hoe leuk is dat… om de groei van je kindje bij te houden, streepjes zetten op de muur en kijken hoeveel je kindje groeit.

Een groeiladder op de babykamer!

Dan is het een goed idee om een groeiladder te maken voor op de baby/kinderkamer. Ik vind het ontzettend leuk om te zien hoeveel mijn zoontje groeit. Om hem tegen de groeiladder aan te zetten en te meten, zelf vind hij het ook reuze interessant.

Ik heb de groei van mijn zoontje bijgehouden. Ik wou niet alleen een streepje op de muur zetten, ook vond ik het leuk om het gewicht erbij te zetten en de datum van het moment dat ik gemeten had.

Begin gelijk bij de geboorte met meten

Elke keer als vriendinnen van mij op onze kinderkamers komen zeggen ze, oohh had ik dat ook maar gedaan. Eigenlijk in de tijd terug gaan kan niet dus je moet er gelijk mee beginnen. Het is leuk als je het eerste streepje zet van de geboortelengte daarna bijvoorbeeld na drie maand weer meten en dan zo verder te gaan. In het eerste jaar groeien de kinderen erg snel in lengte en gewicht, dus meten maar!

DIY

Op mijn zoontje zijn slaapkamer heb ik een houten plank wit geverfd. Daarop heb ik streepjes gezet van zijn lengte en daarbij kaartjes gemaakt met handlettering van de lengte in cm, gewicht en de datum.Een groeiladder op de babykamer

Bij mijn dochtertje heeft mijn man een houten veer uit gezaagd en daarbij ga ik hetzelfde toepassen. Een streepje bij de lengte en dan kaartjes maken van lengte in cm, het gewicht en de datum.

Een groeiladder op de babykamer

Zelf aan de slag

Vind je dit een super leuke DIY, Ik zou zeggen… aan de slag ermee, succes! Ik ben benieuwd, laat het me weten in de comments!

Wil je meer inspirerende DIY lezen, klik op deze link! Of check eens mijn borden op Pinterest @jellinadetmar.

2 Reactie's

Geef een reactie