Een stoere look creëren met een bijzettafeltje! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
388
post-template-default,single,single-post,postid-388,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een stoere look creëren met een bijzettafeltje!

Een stoere look creëren met een bijzettafeltje!

Hoe tof is het om een stoere look te creëren in je interieur met een bijzettafeltje. Tegenwoordig maken de salontafeltjes plaats voor hele leuke bijzettafeltjes. Je hebt ze in alle vormen en maten en je kunt ze makkelijk met elkaar combineren.

Ik schrijf mijn blog over de Come here bijzettafel van Woud in de kleur zwart. Het tafeltje is een design item en is in verschillende kleuren leverbaar. Doordat één van de drie pootjes door het tafelblad heen steekt vormt het een praktisch handvat. Dit maakt de tafel tot een design item. Ook als je helemaal niks op dit tafeltje zet dan komt het alsnog goed tot zijn recht.

Ook zeker leuk is dit tafeltje te gebruiken in je slaapkamer. Voor een speels effect kun je hem stylen in combinatie met andere bijzettafeltjes. Kies uit wat je zelf leuk vindt en wat het beste bij je eigen woonstijl past.

Bij mij thuis heb ik het Woud tafeltje op drie verschillende manieren gestyled. Het is een makkelijk item om hem van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Dus neem ik hem mee naar al onze knusse hoekjes in huis waarin ik hem functioneel kan gebruiken.

Ik houd van knusse hoekjes die gezelligheid uitstralen. Een fijn plekje waar je een boek kunt gaan lezen of even online bent op je laptop/telefoon.

De raildeur waar een foto op zit van onze reis door Costa Rica geeft een fijne herinnering van onze vakantie. De planten zorgen hier voor warmte en het tafeltje zou op deze foto niet mogen ontbreken. Zo heb ik mijn speaker bij de hand en met een lekker bakje koffie merk ik dat zo’n tafeltje een ‘must’ item in onze knusse hoek is!

Als ik daarna tv wil gaan kijken, merk ik dat ik het tafeltje van Woud makkelijk meeneem naar deze ruimte. Ook in deze ruimte staat het tafeltje erg stoer en past het bij mijn andere items. Nu staat mijn koffie op het tafeltje en mijn telefoon, maar een leuke kaars of vaasje met een bloem past er toch ook goed bij!

Het laatste hoekje is iets drukker gestyled en ook hier zorgen onze planten weer voor de gezellige warme sfeer! Het tafeltje komt hier duidelijk naar voren en met de zwarte stoel vind ik dit een hele goede match! Zwart tinten in je interieur kunnen soms hard overkomen, maar als je het geheel in kleuren rustiger houdt krijgt het juist een stoere uitstraling.

Met aandacht voor functionaliteit en oog voor detail is het bijzettafeltje Come here van Woud wat mij betreft een ‘must’ item in ons interieur!

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m https://www.vesta.nl/stoere-look-creeren-bijzettafeltje/

3 Reactie's
 • interieur ontwerper
  Geplaatst op 14:54h, 06 augustus Beantwoorden

  Fantastisch artikel, zeer informatief.

 • Lieve
  Geplaatst op 09:54h, 05 maart Beantwoorden

  Die stoel…op de eerste foto echt super gaaf. Ik vind deze kleur combinaties ook zo mooi. Ik zit er ook aan te denken om onze salontafel gewoon te verruilen voor handige bijzettafeltjes alleen mijn man is het er nog niet zo mee eens.. Die houdt namelijk meer van een robuuste salontafel of een betonlook….

 • Nancy van der Sanden
  Geplaatst op 20:24h, 30 oktober Beantwoorden

  Ik ben fan! Wat een mooi sfeervol huis 😍

Geef een reactie