Een industriële slaapkamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
343
post-template-default,single,single-post,postid-343,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een industriële slaapkamer!

Een industriële slaapkamer!

Een industriële slaapkamer!

Een industriële slaapkamer! De belangrijkste aspecten van een slaapkamer in industriële stijl zijn natuurlijke materialen en een onafgewerkte stoere look. Een bakstenen muur, een onbehandelde betonnen vloer, zichtbare snoeren en leidingen en meubels van hout en metaal passen helemaal in deze stijl! de sfeer kan je maken met mooi beddengoed, leuke accessoires of denk aan mooie planten!

Eerst hebben we de keuken en voorkamer opgeknapt, daarna onze slaapkamer

Sinds we vanaf maart in deze boerderij wonen hebben we eerst de keuken en voorkamer verbouwd en opgeknapt. Daarna zijn we verder gegaan in de achterkamer en tussendoor kwam ineens het plan voor de slaapkamer voorbij!

Een industriële slaapkamer!

Hergebruiken van materialen

Toen we de vloer van de achterkamer eruit gingen halen vonden we het zonde om het weg te gaan gooien.
Dus bedachten we om de vloer op de kop in de slaapkamer te gaan leggen en te gaan hergebruiken.
Daarna hebben we hem helemaal in de grijze verf gezet en nu hebben we een prachtige oude look gecreëerd en nu past het mooi in onze slaapkamer.

We houden van oude balken

Voordat we de vloer gingen verven hebben we het gipsplafond eruit gehaald en zoals we al dachten kwamen daar hele toffe houten balken voor terug! Die hebben we geschuurd en geverft!

Aan de klus!

Dus aan de klus, balken schuren, schoonmaken en de kleur bepalen die we erop gingen verven. We dachten aan een oude kleur maar kozen uiteindelijk toch voor wit. Het plafond hadden we in eerste instantie wel in een oude kleur geverfd ( een beetje blauw/groene kleur) maar dat was helemaal niet zoals we het verwacht hadden! Dus terug naar de witte kleur en ja, dat was prachtig en hoe we het voor ogen hadden. Yes!

Betonlook muur!

Is alles in de slaapkamer netjes weggewerkt achter glad stucwerk? Bij ons kwam een oude betonlook muur terug en die vinden we geweldig! Dit geeft onze slaapkamer een stoere look! Dit is voor ons pure schoonheid!

Inspiratie van pinterest

Op Pinterest had ik al vele foto’s gepind waar een bed op pallets ligt, dit vonden we heel erg leuk en wilden we graag nabootsen.
Doordat we in een hele grote verbouwing zitten, hebben we natuurlijk pallets in overvloed, dus dat was geen probleem. We hadden nog een hele toffe oude kast staan die qua kleur goed past in de nieuwe slaapkamer dus ook die kwam erin. En, ben je nog op zoek naar een tof bed ” bedden binnen 24 uur geleverd ” klik op de link voor een overzicht!

Een industriële slaapkamer!

Zo leuk het inrichten kon beginnen

Toen de pallets op de grond lagen was het inrichten zo gedaan! En toen alles op z’n plek stond dacht ik wauw, onze stoere, industriële slaapkamer was een feit! En mocht je je afvragen wat die fiets daar doet.., we slapen beneden en de fiets past mooi in het plaatje 😉

Een industriële slaapkamer!

Een industriële slaapkamer!

Naast je bed, is de kledingkast dé blikvanger in de slaapkamer. Met een industriële slaapkamerkast ben je al een heel eind op weg in het creëren van de gewenste look. Ook een leuk effect kan je creëren als je een deel van je kleding aan buizen hangt die aan het plafond of aan de muur zijn bevestigd. Vind jij onze slaapkamer ook industrieel en heb je inspiratie opgedaan? Bedankt voor het lezen van m’n blog. Ik hoop dat je ervan genoten hebt!

Liefs, Jellina

Ben je op zoek naar meer leuke inspirerende blog, via deze link lees je gezellig verder!

13 Reactie's

Geef een reactie