Slaapkamer make-over - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
8397
post-template-default,single,single-post,postid-8397,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Slaapkamer make-over

Slaapkamer make-over

Slaapkamer make-over

Slaapkamer make-over! We zijn toch allemaal gek op make-overs! Vandaag in mijn blog de hele toffe slaapkamer make-over van Shannen! Lezen jullie mee? En geniet vooral van de toffe before and after foto’s!

De make-over van onze bovenverdieping, of eigenlijk vooral de slaapkamer!

Hi! Mijn naam is Shannen en ik ben actief op instagram onder @huisnummer19, ik ga jullie meenemen in een blog over de laatste make-over die in ons huis heeft plaats gevonden. De make-over van onze bovenverdieping, of eigenlijk vooral de slaapkamer! 

Op onze bovenverdieping ligt vanuit de vorige bewoners een hele donkere laminaatvloer, dit is iets waar je van moet houden. Echter was dit niet echt onze smaak en werd het al snel een doorn in het oog. Maar een hele nieuwe vloer leggen, dat zagen wij niet bepaald zitten. En in principe was de vloer die erin lag prima, alleen de kleur was het gewoon niet helemaal. 

De vloer aanpakken

Na 2 jaar wilde ik er toch echt verandering in gaan brengen en ben ik opzoek gegaan naar anders opties. En zo kwam ik uit bij laminaatcoating, een coating waarmee je je laminaatvloer binnen no-time een nieuwe kleur geeft. Een  witte vloer was altijd al mijn wens, maar mijn partner vond dat iets té wit. Dus kozen we een tussenweg, het werd lichtgrijs! Al oogt dit op de foto’s wel wit, in het echt is het grijzer. 😊 

Slaapkamer make-over!

bedroom make over

Ik hou van aardetinten

Daarnaast koos ik ervoor de muur achter ons bed gelijk mee te pakken aangezien hier vlekken op zaten. Heel spannend werd het niet, want ik ben geen enorme kleurliefhebber. Het bleef grijs, alleen nu met een donkere grijze lijn als extra detail. In combinatie met de lichte vloer vormt het een mooi geheel. Een lichte basis met zwart als extra accent, gecombineerd met planten. Want bij een plantenfreak als ik, kunnen zelfs die op de slaapkamer niet ontbreken. 

Slaapkamer

Een lichte vloer is prachtig

Het is nu zo’n enorm verschil met de donkere vloer! Als ik nu boven kom oogt het een stuk lichter en ruimer door de lichte vloer. Precies wat we wilde en zochten, het is zo veel meer onze smaak en alles past mooi bij elkaar. 

Als laatste detail kwam er een nieuwe plantenbak. Ik wilde namelijk op een leuke manier planten laten terug komen in de slaapkamer, daarom koos ik voor een hangende plantenbak. En om het goed te laten matchen in het geheel koos ik voor een stalen i.c.m leer. Robuuste materialen die goed passen in een industrieel interieur. 

Zo zie je dat je met eigenlijk maar weinig middelen toch een hele andere look creëert, bij ons is het nu een rustiger ruimte geworden met lichte kleuren. Wat mooi samen komt met de rest van ons interieur.  Na 2 jaar is ook de bovenverdieping nu helemaal naar onze smaak.

bedroom

Slaapkamer bedroom

Leuk dat jullie mee hebben gelezen, ik hoop dat je veel inspiratie hebt opgedaan!

Liefs Shannen

 

Zo tof, al die make-overs! Doen jullie veel inspiratie op? Er komen nog veel meer leuke make-overs aan. Houd mijn website in de gaten 🙂 Heb je ook een make-over gedaan in je huis? Wil je deze ook graag delen met ons? Mail naar info@jellinadetmar.nl, of stuur me een berichtje via mijn Instagram account @jellinadetmar.

Lees ook de blog ‘ Een industriële slaapkamer‘ !

1Reactie

Geef een reactie