De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
1350
post-template-default,single,single-post,postid-1350,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze! Toen het kamertje van Déjan klaar was gingen we nadenken over de slaapkamer van Melin. Het werd een lief kamertje met een tintje roze erin. Meestal ben ik niet zo van veel kleur in huis, maar een meisjeskamer mag van mij roze zijn of er mogen leuke roze kleuren in voorkomen, lees je mee ?

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

Ze slaapt heerlijk in haar ledikantje

Melin is nu 1.5 jaar oud en slaapt nog in een ledikantje met al haar knuffels. Onder haar ledikant hebben we wielen gezet zodat het bedje makkelijk naar een andere plek verschoven kan worden.

Zelf heeft ze natuurlijk nog niet heel veel besef van haar eigen kamertje, maar ik vond het wel leuk als het een gezellig schattig meisjeskamertje werd. De slaapkamer van Melin zit recht tegenover de deur van onze woonkamer. Dus er zijn momenten dat we de deuren even open laten en dan loopt ze wel naar haar kamertje toe en kijkt ze even rond. Vaak kruipt ze eerst in haar tipitentje en meestal pakt ze alle knuffels en sleept ze mee de huiskamer in. Ook verplaatsen we het tipitentje wel naar de woonkamer en spelen de kinderen er heerlijk mee.

Dat we dezelfde houten wand gingen maken zoals op Déjan zijn slaapkamer dat wisten we al. Het voordeel van deze wand is dat ik daar van alles op kan gaan hangen of op kan plakken, heel functioneel.

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

Hippe meidenkamer

Veel spulletjes op haar kamer hebben we zelf gemaakt

Jan had voor mij van hout items gemaakt die ik leuk vond om haar kamer mee te pimpen. Zoals een houten veer, waar ik een groeiladder van heb gemaakt. Om de zoveel maanden maak ik kaartjes met handlettering en daar zet ik dan de datum op, Melins lengte en gewicht. Deze kaartjes plak ik daarna op de houten veer. Hier kun je de Do It Yourself groeiladder terugvinden.

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

DIY items

Ook hebben we houten kistjes gemaakt en tegen de muur bevestigd. Hier kan ik allemaal leuke spulletjes in en op zetten. Zoals haar geboortekaartje, fotolijstjes, lampjes enz. En er zijn nog een paar andere houten items zoals een maan, bergen een hobbelpaardje, lamp en een playgym die we zelf hebben gemaakt.

 Hippe meidenkamer! De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

Zulke leuke items

In een kinderkamer zijn zoveel leuke spulletjes te vinden, kleertjes, schoentjes, knuffels alles is toch zo schattig! Zelfs haar toffe roze laarsjes staan leuk. Ze zijn nog iets te groot dus nog een beetje groeien en dan kan ze er goed op lopen. Ook heb ik haar eerste pakje bewaard, maatje 56 heerlijk zo klein en schattig en die heb ik aan een leuk ouderwets knopje opgehangen. Als Melin in haar kamertje speelt dan haalt ze meestal al het speelgoed uit haar Tipi tentje, alle kleertjes uit de kast en alle knuffels liggen over de vloer.

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

De slaapkamer van Melin, lief met een tintje roze!

Wat een hippe en leuke kamer is het geworden he! Vind je Melin haar kamertje ook zo schattig?

Liefs,
Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn pinterest account @jellinadetmar.

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

6 Reactie's
 • Mijn woonboerderij inspiratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 11:14h, 08 mei Beantwoorden

  […] slaapkamer van Déjan kan je via deze link bekijken. En de roze babykamer van Melin kan je via deze link […]

 • Annet
  Geplaatst op 09:02h, 14 februari Beantwoorden

  Jellina wat heb je dat weer mooi gedaan! Blijft zo een inspiratie voor mij alles wat jullie doen in jullie eigen huis! Ik vind die houten muur ook echt gaaf! Een onthouder wordt dat! Leuk je blog weer te lezen!

 • Marjan
  Geplaatst op 22:54h, 13 februari Beantwoorden

  Echt heel mooi! Smaakvol! En een prachtkind! Allebei trouwens!

 • Finette
  Geplaatst op 10:15h, 13 februari Beantwoorden

  Echt ontzettend leuk zeg! Vooral die veer als groeiladder, heel origineel. Liefs Finette (van fienhome)

 • Nadine (vaNNien)
  Geplaatst op 09:52h, 13 februari Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooi kamertje 😍. Die houten wand is ook echt super!!

 • Linda
  Geplaatst op 20:26h, 12 februari Beantwoorden

  Mooi geworden Jellina 💕

Geef een reactie