De stoere slaapkamer van Déjan! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
1141
post-template-default,single,single-post,postid-1141,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan! Een eigen kinderkamer, een fijne plek om te spelen met vriendjes! Wij hebben drie slaapkamers op de begaande grond en daar slapen we nu ook. In de toekomst ligt het idee dat we op de boven verdieping drie slaapkamers maken en dan daar gaan slapen. Dit kan nog een paar maanden tot een jaar duren, deze planning hebben we nu nog niet klaar liggen, in deze blog laat ik jullie Dejan zijn slaapmaker zien, lees je mee

De kinderkamers beneden

Voorlopig blijven we dus beneden slapen en hadden we het idee om de kamers van de kinderen wel op te knappen en mooi te maken. Onze slaapkamer hebben we al onder handen genomen, via deze link kun je die hier bekijken!
De achterliggende gedachte was wel dat we er niet heel veel geld in wilden steken omdat het niet een blijvend kamertje is maar een tussen oplossing.

De stoere slaapkamer van Déjan, before

Altijd leuk om te zien hoe het kamertje er voor de verbouwing uit zag! Dit zijn foto’s van hoe de ruimte eruit zag voor de verbouwing.

De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan!

En toen begonnen we met klussen

Eerst hebben we het behang verwijderd en de lambrisering weggehaald. Hieronder zat eigenlijk prachtig stucwerk en daar hoefden we niet lang over na te denken dat hielden we zo. Het wordt een jongenskamer dus wij vonden dat dit wel een stoer accent gaf! We hebben daar een primer laag overheen gedaan zodat er niet meer stof en andere brokstukjes af kunnen komen. Het plafond hebben we laten zitten maar op de vloer hebben we een nieuwe laminaatvloer gelegd, in een grijze kleur.

De stoere slaapkamer van Déjan! De stoere slaapkamer van Déjan! De stoere slaapkamer van Déjan!

DIY kinderbed

Het bed hebben we zelf gemaakt. In ons vorige huis sliep Déjan al in dit bed, het is gemaakt van underlayment platen en onder het bed zijn twee lades gemaakt waar veel opbergruimte in zit. Ook van underlayment hebben we de opstaande plaat gemaakt met vakken waarin Déjan al zijn dino’s kan zetten, auto’s of andere dingentjes.

 De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan!

Leuke spulletjes op de kinderkamer

Er staat nog een stoere lockerkast op zijn kamer, een dekenkist en hij heeft een zitje met een toffe magneetposter. Het bureau hebben we van MDF-platen gemaakt met veel vakken erin waar speelgoedbakken in kunnen.

De stoere slaapkamer van Déjan!

 

Lekker spelen op eigen kamer

Verder heeft Déjan veel speelgoed en dat ligt en staat eigenlijk overal en nergens in de kamer. Maar fijn om te zien hoe Déjan op zijn kamertje kan spelen en daar gaat het om!

De stoere slaapkamer van Déjan!

De stoere slaapkamer van Déjan!

Leuk dat jullie Déjan zijn stoere slaapkamer hebben bewonderd. Als jullie bij ons thuis zouden zijn, zou hij zeggen ‘wil je mijn slaapkamer ook kijken’ en dan zou hij je zeker even een rondleiding geven en mag je vast ook met zijn speelgoed spelen ☺

Liefs Jellina

Ben je nieuwsgierig waar sommige spulletjes vandaag komen? Hieronder vind je een paar links waar je de website vind van deze items!

Magneetposter van Groovy magnets. De grote D ledletter is van Blackflags. De lockerkast is van de formido en de dekenkist hebben we op marktplaats gevonden. Verduisterende vouwgordijnen zijn van InsideBlinds. Speelgoedbakken van de Ikea, en het krukje waar Déjan zijn naam op staat is van Krukwerk.

Meer inspiratie vind je op mijn Instagram account @jellinadetmar en mijn Pinterest account @jellinadetmar, leuk als je die accounts ook gaat volgen 😉

 

16 Reactie's

Geef een reactie