Een TV-kast maken DIY - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
440
post-template-default,single,single-post,postid-440,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een TV-kast maken DIY

Een TV-kast maken DIY

Een TV-kast maken DIY

Een TV-kast maken, DIY. Een tv-kast of dressoir vind ik altijd een mooi meubelstuk in je voorkamer. Ik vind een televisie daarentegen niet zo’n mooie accessoire. En hoe leuk is het als je zelf een TV kast kan maken, lees je mee?

De tv is niet een eye-catcher, maar je kast kan dat wel zijn

Een tv is altijd zwart, heeft een harde kleur en is vaak groot, hij neemt veel ruimte in. Laat daarom je meubel zo mooi mogelijk naar voren komen. Omdat wij nogal eens veranderen van inrichting laat ik twee tv-kasten zien die wij in onze voorkamer hebben of hebben gehad.

Witte kast

Het eerste meubel wat je ziet is een strakke witte wand waarop je, je tv kan bevestigingen. Wij hebben hierin vakken gemaakt zodat je daar leuke spulletjes in kan doen, zowel de voorkant als aan de beide zijkanten. Het is van een MDF-plaat gemaakt, en deze hebben we wit geverfd. Ziet er mooi uit toch?

Een TV-kast maken DIY

Een TV-kast maken DIY

Een TV-kast maken DIY

Het tweede meubel is een lage kast gemaakt van betonblokken. Heel simpel eigenlijk maar wel heel mooi. Je kan naar eigen indeling de hoogte ervan bepalen en die diepte. Dit is juist zo handig, zo kun je het meubel goed aanpassen aan de maat van je tv. Ook hier komen dan mooie vakken naar voren zodat je daar ook weer leuke dingen in kan doen, zoals een aardappelkistje of houtblokken.

Een TV-kast maken, DIY

Ga jij ook aan de slag? Ik hoop dat je zo leuke ideeën op gedaan hebt en misschien vind je het een tv-meubel voor in je eigen huis. Laat je het mij weten onderaan deze blog?

Heel veel succes!

Liefs Jellina

Er staan natuurlijk nog meer leuke DIY op mijn website online, check eens deze DIY een houten bijzettafel zelf maken! Of check eens mijn borden op Pinterest @jellinadetmar en ik deel inspirerende foto’s op mijn Instagram account @jellinadetmar.

7 Reactie's

Geef een reactie