Genieten van onze eetkamerset! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
3963
post-template-default,single,single-post,postid-3963,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Genieten van onze eetkamerset!

Genieten van onze eetkamerset!

Styling in de keuken

Het is al weer een paar weken geleden dat ik een blog schreef over de verandering in onze keuken met onze nieuwe eetkamerset. We hebben nu een mooi poosje kunnen wennen en ik wil graag met jullie delen dat het echt heel erg goed bevalt!

De eetkamerset

De eetkamerset van Fundesign ‘ Muuto‘  staat prachtig in onze keuken. De tafel ‘Muuto 70/70‘ heeft een stoere witte U poot. En het blad dat op de tafel zit, is een strak houten blad van eiken fineer, echt heel gaaf en praktisch! De stoelen van Muuto, de Muuto Fiber Swivel stoel zit heerlijk! Het is een mooie witte stoel met armleuning en 4 pootjes onder de zitting.

bruine lampen

Stoelkussens

Twee weken geleden poste ik een DIY op mijn website van Trijntje @wolletjebol. Ze had voor mij ontzettend leuke handgemaakte zittinkjes gemaakt van katoen die onze prachtige fiber-swivel kuipstoeltjes van Muuto mogen sieren. Het zit heerlijk en het geeft een hele leuke uitstraling!

Verschillende styling 

Verder zet ik regelmatig iets anders op of bij de muuto-oak tafel: Ik heb verschillende wat hogere stoelen, (zoals een vintage industriële tekenstoel) die dienst kunnen doen als kleuterstoel voor onze zoon en ik ben lekker aan het experimenteren met placemats, planten etc. Ik vind het heel leuk om de tafel telkens net iets anders te dekken en in te delen.. We zijn inmiddels helemaal gewend aan de nieuwe setting en het is heel fijn dat het zo praktisch is in gebruik, we hadden dit wel al eerder kunnen doen!

lamp

eten

lampen

kitchen

wonen

Gezellig en huiselijk

Ik hou van de frisse uitstraling die de set geeft, lekker strak, maar door het hout toch ook heel gezellig en huiselijk. De website van de webwinkel waar er de set vandaan hebben: fundesign is heel inspirerend voor als je van onze stijl houdt, maar sowieso zijn er voor ieder interieur wel mooie items te vinden op deze site. Neem vooral een keer een kijkje, je zult precies begrijpen wat ik bedoel! 🖤

interieur

Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren 😉

Liefs Jellina

 

Deze blog is tot stand gekomen i.s.m Fundesign.

1Reactie
  • Thea Elzinga
    Geplaatst op 12:00h, 15 mei Beantwoorden

    Prachtige stoelen! En wat heb je het weer mooi gestyled 😍 Ik vroeg me alleen af of de stoelen makkelijk te schuiven zijn, vanwege de poot. De lampen boven de tafel zijn trouwens ook prachtig!🖤💫

Geef een reactie