Haal de natuur in huis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6868
post-template-default,single,single-post,postid-6868,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis

Haal de natuur in huis, ontzettend blij wordt ik als het mooi weer is! Dat de zonnestralen heerlijk in de ochtend door je slaapkamer raam schijnen en overdag door je woonkamer! Dat zijn toch de eerste geluk momenten van de dag! En als ik dan ons ‘urban jungle huis’ zo in de ochtend binnen wandel dan kan mijn geluk helemaal niet meer op! Ons huis is een oase van groen! Veel planten, heel veel planten! Ik ben gek op de natuur, het liefst zou ik buiten willen wonen!

plantenwand in huis

Ons huis is groener dan groen 

Mijn naam is Jellina Detmar en ik ben een trotse moeder van twee kinderen. Wij, mijn man Jan en ik verbouwen onze woonboerderij volledig naar onze eigen stijl en smaak. Ons paradijsje is een urban jungle, een woonboerderij die barst van heel veel mooie planten! Ons huis is groener dan groen, en ik ben er echt super gelukkig!

Inspiratie door reizen en avonturen

In elke hoek van ons huis zie je een urban jungle. Mijn man en ik zijn altijd enorm geïnspireerd door onze reizen en avonturen. Ons interieur is geïnspireerd door onze tijd in Costa Rica, Thailand en Bali. Ons motto is dan ook haal de natuur in huis. Mag ik jullie meenemen in deze blog over onze urban jungle inspiratie?

Natuurlijke aardetinten combineren met de mooiste planten

Wij kiezen voor primaire kleuren in huis, de natuurlijke aardetinten gecombineerd met mooie texturen. Een stoere bakstenen muur kan je goed combineren met planten. De aardse uitstraling van de bakstenenmuur kan je goed combineren met de groene kleur van de planten en als je er wat sfeerlicht aan toevoegt heb je het gevoel dat je, je in een heerlijke warme, sfeervolle en gezellige omgeving bevindt!  Haal de natuur in huis met meubelstukken die bij deze look passen! De items die je in huis haalt, mogen echt iets uitstralen.

Haal de natuur in huis

Planten en interieur

Wij hebben een levende plantenmuur in de keuken,  en we hebben wij een super gave douche gemaakt waarin een prachtige moswand zit. Zo douchen wij in de natuur en is dit is echt een hemelse ruimte in ons huis geworden. Overal in ons huis staan monstera planten, strelizia, pannenkoek plantjes en nog veel meer! Ik combineer planten met mijn favoriete natuurlijke materialen zoals staal, steen, houtsoorten, en riet of jute. De natuur in huis: daarmee breng je je interieur echt tot leven.

planten

moswand

kitchen inspo with plants

Decoratief, maar ook goed voor je gezondheid

Planten hebben niet alleen een grote invloed op je geestelijk welzijn en gezondheid, het zijn ook geweldige interieur items die decoratief echt je ruimte kunnen transformeren. Mijn favoriete ochtenden worden doorgebracht met de zorg voor mijn urban jungle, en dat terwijl het zonlicht door de ramen schijnt, heerlijk ontspannen toch!

haal de natuur in huis blog

Haal de natuur in huis

Liefde voor de natuur

Overal in huis zorg ik voor een stukje sfeer, gezelligheid en vooral huiselijkheid. Graag wil ik jullie meenemen in mijn liefde voor de natuur. Deze liefde wil ik combineren met verschillende interieur stylen, ik wil jullie ideeën laten opdoen en jullie inspireren om mooie interieur items en ruimtes karakter te geven.

bathroom coating

Ben je geïnspireerd geworden?

Op mijn Instagram pagina @jellinadetmar en mijn website deel ik veel inspirerende foto’s van ons ‘urban jungle’ interieur. Ook deel ik creatieve DIY-ideeën, en deel ik live video’s. Kortom  ik laat ik jullie graag meegenieten met onze urban jungle woonstijl. Ik hoop dat ik je al met deze blog vreugde heb gebracht en je geïnspireerd hebt om je eigen jungle van vreugde te kweken! En hopelijk tot een volgende inspirerende blog!

Liefs Jellina

Heb jij deze blogs al gelezen?

 

Geen reactie's

Geef een reactie