Heb jij een webshop? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
8679
post-template-default,single,single-post,postid-8679,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Heb jij een webshop?

Heb jij een webshop?

Heb jij een webshop? 

Als je je eigen webshop hebt dan ben je vast veel pakketjes aan het samenstellen, inpakken en versturen. Goed verpakken is enorm belangrijk. Je wilt je artikelen zo goed mogelijk beschermen zodat het onderweg geen deuken, krassen of andere beschadigingen oplopen. Vink Lisse heeft een enorm assortiment aan verpakkingsmateriaal en benodigdheden.

Heb jij een webshop? Een groot assortiment

Of het gaat om vouwdozen, enveloppen, tape of beschermpapier, Vink Lisse heeft het allemaal. Het assortiment bestaat niet alleen uit het kleinere verpakkingsmateriaal, maar ook inpaktafels, verpakkingsmachines en weegschalen hebben ze bij Vink Lisse. Zo wordt het versturen van je pakketjes wel heel makkelijk! 

Vink Lisse is een webshop met een enorm assortiment aan transsportmaterialen, bedrijfsuitrusting, kantoormaterialen en magazijnuitrusting. Vink Lisse kan ruim 70.000 topproducten leveren, die te bestellen zijn via de catalogus en webshop.  

Kantoor aan huis

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een kantoor aan huis. Zeker in de tijd waarin we nu leven en veel mensen veel thuis werken is je eigen werkplek thuis natuurlijk wel erg fijn. Geen gesleep met spullen elke keer dat je moet werken en niet gestoord worden aan de keukentafel door andere gezinsleden. Bij Vink Lisse hebben ze de spullen voor het creëren van jouw ideale werkplek. Mijn thuiskantoor zou zeker een groot en elektrisch in hoogte verstelbaar bureau hebben.

De keuze daarin is erg groot. Ze zijn er van 1.20 tot 2 meter breed of geschakeld bij een hoekbureau en met verschillende onderstellen. Ook een goed zittende bureaustoel is echt heel belangrijk. Doe je veel zittend werk en wil je geen lichamelijke klachten krijgen, kijk dan zeker voor een ergonomisch gevormde draaistoel met een fijne rugleuning.  Als laatste zou ik ook zeker een grote kast in mijn kantoor aan huis willen. Ik zou gaan voor een dichte kast, zodat je het rustig houdt, maar wil je je mappen of dossiers wel in het zicht hebben dan zou ik voor een lage open kast gaan, zodat je de kast bovenop nog wat gezellig kunt stijlen. 

Heb jij een webshop? 

Bedrijf aan huis

Heb je je eigen praktijk aan huis dan heb je misschien wel een wachtruimte en/of oefen- en behandelruimte. Dit wil je natuurlijk leuk en gezellig inrichten zodat jouw klanten een goede eerste indruk krijgen als ze binnenstappen. Bij Vink Lisse hebben ze mooie stijlvolle fauteuils, maar ook handige stapelbare bezoekersstoelen of een vaste rij stoelen met handig tafeltje ertussen. Wil je een huiselijk gevoel creëren dan mogen een paar mooie (kunst)planten natuurlijk niet ontbreken. Bij Vink Lisse heb je keuze in een mix van groene planten, kleine vetplantjes of een hoge ficus of bamboe palm. Allemaal van kunststof natuurlijk, dus je hebt er geen werk van en het geeft toch wat sfeer aan je ruimte!  

Heb jij een webshop? 

In de pauze

Heb je een kantine ruimte, vergaderruimte of terras wat opnieuw ingericht moet worden? Ze hebben bij Vink Lisse niet alleen een heel groot assortiment meubels voor binnen maar ook voor buiten. De mooiste zitbanken voor groepen en zitbankjes waar je in je pauze je lunch op wilt eten. Zeker nu het mooie weer er weer aankomt is er toch niets fijner dan tussen de middag even wat zonnestralen te vangen tijdens het eten! Daar krijg je zeker weer wat energie van! 

Liefs Jellina

Op zoek naar meer inspiratie? Lees meer blogs op mijn website via de link!

1Reactie

Geef een reactie