Actief op social media
10506
post-template-default,single,single-post,postid-10506,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Actief op social media  

Actief op social media  

Actief op social media

Actief op social media. Al meer dan vijf jaar ben ik flink actief op social media en als content creator kan ik echt niet zonder TV en internet. Op TV en internet doe ik inspiratie op en mijn ideeën deel ik ook weer op mijn eigen social media platformen. De pagina’s waar ik vooral op internet actief op ben zijn Instagram, Pinterest en op mijn eigen blog. Als content creator op social media creëer en deel je veel inhoud (teksten, foto’s, video’s, etc.) die interessant en aantrekkelijk zijn voor een bepaald publiek die mij volgen op social media. Ik ben vele uren online en daarmee zijn een aantal factoren erg belangrijk voor mij.

creëer een smart home

Betrouwbare en snelle internetverbinding

Social media is een belangrijk onderdeel van de online aanwezigheid van mijn bedrijf geworden. Het biedt mij een platform waarop ik kan communiceren met mijn doelgroep. Hierbij kan ik mijn eigen ideeën delen met mijn volgers, onze verbouwing tips delen en merken promoten van bedrijven. Als content creator is een betrouwbare en snelle internetverbinding van groot belang voor mij voor het efficiënt uitvoeren van mijn werk.

Ik bewerkt veel foto’s en video’s. Ik schrijf veel blogs en ik heb online interactie met mijn volgers. Een trage of onbetrouwbare internetverbinding kan mijn workflow echt verstoren en mijn productiviteit belemmeren.

Een snelle en betrouwbare internetverbinding maakt het gemakkelijk om grote bestanden te uploaden en te downloaden, waardoor ik meer tijd kan besteden aan het creëren van inhoud en minder tijd kwijt bent aan het wachten op het uploaden of downloaden van bestanden. Bovendien kan het hebben van een betrouwbare internetverbinding ervoor zorgen dat mijn content veilig wordt opgeslagen in de cloud, zodat ik deze altijd en overal kan openen en bewerken.

Een snelle internetverbinding is ook belangrijk voor het bijhouden van trends en het verkennen van nieuwe ideeën op het internet. Hierdoor kun ik mijzelf inspireren en nieuwe content ideeën opdoen die ik weer kan delen met mijn volgers. Kortom, een betrouwbare en snelle internetverbinding is van groot belang voor ons als content creators. Ook omdat dit ons in staat stelt om efficiënt en effectief te werken, grote bestanden te uploaden en te downloaden, en snel trends en inspiratie op te zoeken op het internet.

Werkplek opgeruimd en overzichtelijk

Zet social media in om voor je bedrijf meer vindbaarheid te creëren

Social media kan ook een effectieve manier zijn om de vindbaarheid van een bedrijf te vergroten. Het is handig om eerst uit te zoeken waar jouw potentiële klanten en/of opdrachtgevers het actiefst zijn, zodat je beter kunt bepalen welk platform effectief kan zijn voor je onderneming.

Een goed onderhouden social media-account kan niet alleen bijdragen aan de naamsbekendheid van bedrijven, maar het kan ook de betrokkenheid vergroten. Door regelmatig updates te plaatsen, interessante content te delen en interactie te hebben met volgers, kun je een betrouwbaar beeld van je bedrijf creëren. Bovendien kan social media ook fungeren als een klantenservicekanaal, waar klanten vragen kunnen stellen en feedback kunnen geven.

Het is echter wel belangrijk om te onthouden dat social media slechts één onderdeel is van je online aanwezigheid en niet als volledige vervanging van een website kan dienen. Een website biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om meer diepgaande informatie over je bedrijf en producten of diensten te geven en kan ook als e-commerceplatform fungeren. Toch kan social media een waardevolle aanvulling zijn op je online aanwezigheid en kan het helpen om je bedrijf te laten groeien.

Jellina

Instagram

Ik gebruik Instagram vooral om mijn ‘eigen’ content te delen. Onze verbouwingen te laten zien om volgers te inspireren. Ook vinden we het onwijs leuk om DIY’s te delen. Ik inspireer mensen op Instagram met onze interieur stijl en onze ideeën.

herfst en interieur

Pinterest

Pinterest is ook een heel groot socialmedia-kanaal. Gebruikers zien Pinterest als een verzamelsite voor hun mooiste foto’s, anderen zien het als een wishlist voor hun interieur of keukenspullen, weer anderen zien het als een zich permanent ontwikkelend moodboard van hun eigen smaak.

Heb jij een webshop? Als merk, leverancier, producent of winkelier wil je op dit platvorm niet ontbreken.

Ik ben dagelijks actief op zowel mijn Instagram als Pinterest account. Om mijn bereik actief te houden is dat erg belangrijk. Ook op Pinterest wil ik mijn volgers inspireren met onze verbouwingen en onze ideeën. Ik deel zowel binnenhuis inspiratie en tuin inspiratie.

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Meer blogs:

BLOG: Beregening voor je gazon 

Geen reactie's

Geef een reactie