Inspiratie voor de kersttafel! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7923
post-template-default,single,single-post,postid-7923,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Inspiratie voor de kersttafel!

Inspiratie voor de kersttafel!

Inspiratie voor de kersttafel!

Inspiratie voor de kersttafel! Dit jaar zullen vele van ons de kerst thuis gaan vieren. Dit jaar staat wel in het teken van ‘thuisblijven’. Maar desalniettemin we kunnen ons huis feestelijk inrichten en gaan genieten van deze periode die eraan komt! Ik heb samen met Linda @lavielalinda alvast een hele toffe kersttafel gedekt en die willen we graag met jullie delen! Ook hebben we servetten en wijnglazen leuk versiert en zo kom je tot een heel sfeervol geheel, lees en kijk je mee?

kerst blog

Mooie tafelstyling

Met kerst mogen we helemaal uitpakken! Hoe sfeervol en gezellig is het als we een hele mooie tafelstyling neerzetten. Het  gebruiken van mooi servies, bestek, kaarsen, versier je wijnglazen en pak gewoon lekker uit. Het moment aan tafel met je geliefden is met kerst een bijzonder moment! Het is de centrale plek waar we samen zijn, gesprekken voeren en lekker eten en genieten.

Styling voor de kerst

kerst diy

Versier je servet

Bij een gedekte tafel mogen servetten niet ontbreken. Versier je servet met bijvoorbeeld een koord, lint of iets uit de natuur. Met verschillende leuke technieken kan je je servet een mooie vorm geven! Simpel, uniek en zo mooi!

Inspiratie voor de kersttafel!

Inspiratie voor de kersttafel!

Inspiratie voor de kersttafel!

DIY versier een wijnglas!

Een lekker bak koffie, of een glaasje water hoort erbij. Als het wat later op de avond is, is een wijntje of een borrel natuurlijk ook heel lekker. Ik heb mijn tafel gestyled met leuke wijnglazen en leuk versierd. Zo horen ze er helemaal erbij. Leuk inspiratie voor de kersttafel toch 🙂

DIY; Het enige wat je nodig hebt is een leuk bloemetje en een touw! Knoop je touw om het wijnglas met een strik, en steek het bloemetje door je touw, zo heb je een prachtig wijnglas!

DIY versier je wijnglas

Inspiratie voor de kersttafel! blog

versier je wijnglas

Combineer mooie kleuren met elkaar

Je servies, bestek en de kaarsen staan al op tafel. Verder zijn er nog meer leuke accessoires zoals kertgroen en kerstspulletjes. Gebruik verschillende hoogtes om alles op tafel neer te leggen en houd de kleuren in dezelfde tinten. Als je leuke kleine lampjes over je tafel heen legt geeft dat een hele mooie sfeer!

kersttafel

Op naar een heerlijke sfeervolle kerst!

Echt, wij kunnen niet wachten op de kerst. Zo gezellig en zo sfeervol. Wij hopen dat we jullie hebben mogen inspireren met onze blog ‘Inspiratie voor de kersttafel’ ! We zijn benieuwd of jullie ook een mooie kersttafel gaan maken?

Liefs Linda en Jellina

 

Op zoek naar meer inspiratie blogs? Via de link vind je nog meer inspiratie! Of lees een van mijn laatste blogs ‘ genieten bij de sfeerhaard‘ !

3 Reactie's
 • Wendy
  Geplaatst op 09:22h, 18 november Beantwoorden

  Wat hebben jullie prachtige styling en foto’ gemaakt samen!

 • Jacqueline Schilperoort
  Geplaatst op 17:46h, 12 november Beantwoorden

  Prachtige tafel, heel warm en gezellig!

 • Lieselotte
  Geplaatst op 09:55h, 11 november Beantwoorden

  Prachtig! Waar heb je de cotton tak vandaan? Blijft die lang mooi?

Geef een reactie