Genieten bij de sfeerhaard! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7530
post-template-default,single,single-post,postid-7530,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Genieten bij de sfeerhaard!

Genieten bij de sfeerhaard!

Genieten bij de sfeerhaard!

Genieten bij de sfeerhaard, heerlijk in de zomer! De zomers in Nederland worden steeds warmer en de avonden zijn dus ook steeds langer. Zoveel en zo lang mogelijk buiten leven wordt steeds populairder. We verlengen onze woonoppervlakte zoveel mogelijk de tuin in. Hoeveel mensen hebben er tegenwoordig geen tuinhuisje, overkapping of veranda?

overkapping sfeer

Sfeerhaard mag niet ontbreken

Wij hebben in onze nieuwe overkapping de Cosivista 120. De nieuwste collectie van Cosi is de cosivista serie.  De cosivista 120 is een brede haard van, zoals de naam al zegt, 120 cm breed. Het is een vrijstaande gashaard met twee glazen wanden. Je kunt hem dus prima in het midden van je tuin of overkapping zetten, want het leuke is dat je door de twee glazen wanden heen kunt kijken! Je kunt de antraciet kleurige haard zowel vrijstaand als tegen een muur plaatsen want er wordt een extra achterwand meegeleverd. Hoewel je er dan dus niet meer door kunt kijken geeft dat een hele knusse sfeer! In één handeling heb je zo een hele andere look!

Genieten bij de sfeerhaard

sfeerhaard

sfeerhaard cosi

Lange (na)zomeravonden

Geniet jij ook zo van de (na)zomer? We zitten veel in de tuin of onder een overkapping, maar ook meerdere terrasjes en zitjes zien we steeds meer. Een eethoek in de buurt van een buitenkeuken, een hangmat of loungestoelen om heerlijk te relaxen en een fijne zithoek onder een overkapping oid. Allemaal om zoveel mogelijk buiten te zijn!

sfeerhaard Cosivita 120

sfeerhaard COSI

overkapping tuin

Het makkelijke gebruik

De cosivista 120 is ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. In tegenstelling tot een vuurkorf of houtkachel zet je deze haard makkelijk aan en ook makkelijk weer uit. De haard wordt niet gevaarlijk warm en is dus veilig voor kinderen en huisdieren, kortom ideaal voor familie’s. Ook heb je geen rook-afvoer nodig, dus heb je deze haard makkelijk en snel geïnstalleerd.

Cosivita 120

Genieten bij de sfeerhaard

Nu wij een overkapping hebben willen we daar natuurlijk zoveel mogelijk gebruik van maken. Wij houden enorm van sfeer en gezelligheid en dat geeft deze prachtige designhaard van Cosi zeker. Of je nu een overkapping, dakterras of verranda hebt, deze tuinhaard vormt een sfeervol middelpunt. Ik hoop op een lange nazomer met veel avonden waarbij we nog buiten kunnen eten of ‘s avonds gezellig nog een drankje kunnen doen. 

COSI sfeerhaard

Genieten bij de sfeerhaard buiten

Liefs Jellina

Deze blog is geschreven in samenwerking met Cosi.

 

Op zoek naar meer inspiratie? Lees ook mijn blog over de overkapping!

6 Reactie's

Geef een reactie