Verlichting in een overkapping  - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7809
post-template-default,single,single-post,postid-7809,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Verlichting in een overkapping 

Verlichting in een overkapping 

Verlichting in een overkapping

Verlichting in een overkapping! De dagen worden alweer een stuk korter! Nu de wintertijd is ingegaan, is het helemáál weer vroeg donker, al aan het einde van de middag. Nu hebben we laatst een prachtige overkapping geplaatst. In mijn blogs en story’s hebben jullie vast al heel wat mooie foto’s langs zien komen?
verlichting in de overkapping

Creëer sfeer met mooie verlichting

Om dagelijks zo lang mogelijk van dit fijne plekje te kunnen genieten, is gezellige verlichting natuurlijk ècht een must! Je wil natuurlijk wel je zorgvuldig ingerichte ruimte voldoende verlichten, maar ook niet onder een bouwlamp zitten! Om een fijne sfeer te creëren, kun je het beste gebruik maken van meerdere zachte lichtbronnen. In de overkapping is verlichting van in-lite geïnstalleerd en daar wil ik graag wat meer over vertellen 😉
garden inspo
garden inspiratie
garden inspiratie tuin

Gezelligheid creër je met goede verlichting

Bij het zoeken naar gezellige, maar ook functionele, handige verlichting, kwamen we al gauw uit bij in-lite. Zij bieden diverse verlichtingssystemen waarmee het mogelijk is om één of meerdere verlichtingszones te creëren en die te handmatig te bedienen zijn of zelfs met je smartphone. Op de website is een handige keuzehulp te vinden waarmee je eenvoudig een uniek lichtplan samen kan stellen voor je tuinverlichting of in ons geval een overkapping. Het fijne is dat deze verlichting in zones afzonderlijk aan en uit te zetten is. Ik werk graag met veel lichtbronnen, voor mij is het belangrijk dat het gezellig verlicht is met één druk op de knop, maar bij gelegenheden dat ik wat meer tijd heb en ook wat langer in een ruimte verblijf, steek ik graag kaarsjes aan of een kachel en omdat dit buiten is, misschien een vuurkorf. Allemaal bronnen die licht geven en dat stel ik graag per avond naar mijn smaak op elkaar af!
tuininspo
verlichting in de overkapping inspiratie
overkapping inspiratie

Je kan de verlichting bedienen met je smartphone

De SMART HUB-150 transformator van in-lite. Dit verlichtingssysteem hebben we in ons geval ingedeeld in drie zones die afzonderlijk van elkaar zijn aan te sturen via de in-lite app. Ontzettend handig en precies wat ik fijn vind!

De verlichting in het plafond van de overkapping zijn de SCOPE CEILING plafondspots. Deze kleine maar krachtige plafond spot is speciaal ontworpen voor buiten. Super mooi in een overkapping of pergola. De speciale killflash met honingraat structuur zorgt ervoor dat het gebundelde licht minder reflecteert waardoor deze spot prettig is om naar te kijken.

in lite

Op de stenen muur hangen de ACE DOWN Dark wandarmaturen. De  ACE DOWN geeft een gerichte bundel licht en is geschikt voor montage aan een muur of schutting. De Wandverlichting die gemonteerd is op de donkere houten wand, boven de prachtige donkere tuinset van Hartman is de ACE DOWN Corten. Deze roestkleurige armaturen passen perfect bij onze  bijzondere tuinset om deze prachtige buitenruimte ’s avonds nog mooier te maken! (o.i.d.)

InLite

Verlichting in een overkapping
verlichting
INLITE
Ook hebben wij verlichting in de tuin geïnstalleerd op het SMART systeem van in-lite. Onder onze dakplantanen zitten grondspots NERO. Hiermee is ook onze tuin in de avond prachtig verlicht.
verlichting in de tuin

We hebben de verlichting zelf aangelegd

De montage van de verlichting is supereenvoudig. De instructies zijn lekker duidelijk, Jan heeft het gewoon helemaal zelf gedaan! En het is zo functioneel en sfeervol! Het valt op dat de site heel overzichtelijk is. Ik vind het altijd prettig als ik in eerste instantie gemakkelijk zelf een goed beeld krijg, van wat ik nodig heb voor een project en dat is hier duidelijk het geval. Mooie voorbeelden en ruime keus!
in lite verlichting

Onwijs veel plezier met zulke goede verlichting

We hebben al heel wat avonden kunnen genieten en samen met de kachels, zorgt deze sfeervolle verlichting ervoor, dat we dit jaar nog lang van deze allerbest geventileerde ruimte op ons adres gebruik kunnen maken! En natuurlijk kijken we nu al uit naar volgend voorjaar! Dat wordt genieten!
Liefs Jellina
Deze blog is geschreven in samenwerking met in-lite. 
Ben je op zoek naar meer leuke inspirerende blogs? Heb je deze blogs al gelezen?

6 Reactie's
 • Ruby Top
  Geplaatst op 12:01h, 27 februari Beantwoorden

  Wat voor vloer heb je erin liggen ? Super mooi

 • Tamara Rijke
  Geplaatst op 13:54h, 09 september Beantwoorden

  Ben benieuwd naar de openhaard die je geplaatst hebt.
  Ik zie dat er geen buis naar buiten is voor de afvoer van rook.
  Hoe zit dit precies?

 • Ilona kok
  Geplaatst op 22:28h, 24 mei Beantwoorden

  Kan de haard tegen een glazen deur aan staan?
  Geeft de haard warmte af?

 • Viviana Robledo
  Geplaatst op 04:54h, 19 september Beantwoorden

  Hola!! Felicitaciones por el hermoso jardín. Quisiera saber que árbol es, el que está plantado en el patio. Muchas gracias. Saludos desde Argentina

 • Noor
  Geplaatst op 23:41h, 11 april Beantwoorden

  Hoe breed en diep is uw overkapping als ik vragen mag? Lijkt op wat wij willen maar hebben niet veel plek

 • Van rekentafel naar droomhuis - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 22:27h, 23 november Beantwoorden

  […] je op zoek naar meer leuke inspirerende blogs? Heb je deze blogs al gelezen? Verlichting in een overkapping!  Genieten bij de sfeerhaard!  Overkapping in de […]

Geef een reactie