Inspirerende instagram accounts, lees je mee? In deze blog veel inspiratie!
6154
post-template-default,single,single-post,postid-6154,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Inspirerende instagram accounts!

Inspirerende instagram accounts!

Inspirerende Instagram accounts!

Vorige week deden Andrea en ik weer een oproep om de kleine inspirerende Instagram accounts met minder dan 5000 volgers in het zonnetje te zetten. In onze vorige blog hebben Andrea en ik al 10 leuke inspirerende Instagram accounts gedeeld. We hebben deze keer weer zoveel leuke reacties gekregen dat het delen van 10 accounts bijna te weinig is. Vandaar dat we besloten om er nu ieder 7 uit te kiezen. Daarnaast gaan we ook een aantal accounts in onze stories delen.

We zouden het natuurlijk super lief vinden als jullie deze accounts wat liefde gaan geven! Zeker in de tijd waarin we ons nu bevinden is het fijn dat we in ieder geval online elkaar kunnen vinden!

Accounts vol inspiratie:

Myrt @myrt_

Een account vol interieur inspiratie en fashion. Daar houden we natuurlijk wel van, en als dat dan ook nog eens in een super toffe vintage stijl is dan zijn wij helemaal om! Wij kunnen in Myrt haar account elke foto met een lach bekijken, zo prachtig! De tinten, wit, zwart, bruin en grijs stemmen helemaal goed op elkaar af. Ook haar dochtertje heeft altijd leuke kleertjes aan, en staat altijd prachtig op de foto’s! Met iets meer dan 100 foto’s online hopen we natuurlijk dat Myrt ons nog veel meer gaat laten zien!

myrt woonkamer

myrt

Wendy @stolpjeaandedijk 

Wat heerlijk dat er zoveel mensen een boerderij willen verbouwen! Op Wendy haar Instagram account, die ze samen met haar dochter Nomi heeft opgezegd kan je hun verbouwing volgen. En als de boerderij er dan ook nog eens zo uit gaat zien als deze, echt fantastisch! Hier willen we toch allemaal wel wonen? Een echte leefkeuken, een mega hoog plafond, alle balken nog prachtig in het zicht, planten in huis en alle kleuren en materialen zijn goed op elkaar afgesteld! Dit account verdient meer volgers, iedereen wil toch deze foto’s wel voorbij zien komen op zijn account! #LIKE

huis1

huis

Rianne @me.and.mr.l

Rianne is een echte vintage lover, en Owner of vintagestore De Olde Looierij in Hoogeveen (Dr)! Super tof dat ze ook een eigen Instagram account heeft! En kennen jullie het programma Cash or Trash? Daar zit Rianne in als vrouwelijke handelaar, wij kijken elke week hoor Rianne! Maar check even deze foto hieronder met die groene muur en de prachtige heerlijke zonnestralen die ertussen door schijnen, wauw! Groen, oker geel, veel houten materialen en mooie vintage kleden, wat een heerlijk account, tof om haar in het rijtje inspirerende Instagram accounts te voegen!

groen1

groen
Annick @annicksimons

Een mooie rustige witte basis! Dit hele huis straalt aan de ene kant rust uit en de andere kant sfeer! Check haar prachtige keuken tafel eens staan in haar mooie serre! Ze heeft zoveel prachtige ramen in huis, waar het licht heel mooi door heen komt. Alle natuurlijke materialen matchen heel mooi met alle kleuren die ze in huis heeft! Neem eens een kijkje op haar feed, prachtig!

wit wonen

wit wonen1

Sandra @onspakhuis

Wauw, een pakhuis verbouwen uit 1850, dat is gaaf zeg! Vanaf Oktober 2019 is Sandra hier mee bezig, wij zijn mega benieuwd hoe deze verbouwing zal vorderen. De foto’s die nu online staan zijn al prachtig, en dat in zo’n korte tijd. De trap is niet te missen en de keuken is ook al prachtig, en check het houten plafond! Super leuk als meer mensen eens een kijkje gaan nemen op dit account, we hopen dat er nog veel foto’s zullen komen, wij zeggen #kommaardoormetmeerfotos!

pakhuis

pakhuis1

Niels @nielsvandenbroekcom

Niels is interieur stylist & visual merchandiser. Dit kan je ook wel zien vanuit zijn account! Alles is zo mooi gestyled. Wij weten zeker dat Niels van de kleur blauw houdt en dat is volgens ons zijn basis. Planten en droogbloemen zorgen voor de juiste sfeer, en alle mooie houten materialen, vazen en mooie lijsten aan de muur zorgen voor de juiste combinatie. En natuurlijk vinden wij ook dat we alle mannen moeten gaan volgen op Instagram, dus wij zeggen #GOFOLLOWNIELS !

niels wonen

niels

Marjolijn @thuisby_lijn

Ook Marjolijn is aan het verbouwen. Vorig jaar hebben ze dit huis gekocht, maar wat is het prachtig. Check even deze kast en die deuren onder deze foto, We Love It!!! De witte basis, samen met de camel kleuren geven ons echt een voorjaarsgevoel! We vinden haar woonkamer, en keuken echt prachtig en haar hond is echt een schatje! Wie houdt nu niet van deze sfeer en deze stijl, echt prachtig!

marjolein

marjolein kamer

Nog meer inspirerende Instagram accounts

Carla @carlashuisje_kleinmaarfijn

Naast een kleurrijk account vol inspiratie vind je bij Carla ook een hoop humor terug in haar account. Carla weet van haar huis echt een thuis te maken. En al zegt Carla soms wel eens dat haar huisje maar klein is, ze weet heel goed van de ruimte die ze heeft een super gezellig thuis te maken! Wij zijn fan, niet alleen van haar interieur maar ook van haar als mens! Zeker mag Carla niet ontbreken in dit rijtje inspirerende Instagram accounts!

overzicht instagram

buiten zitje

Nadia @stijlvolhuisje

Bij Nadia thuis hangt duidelijk een vintage sfeertje. Heerlijk gemengd met veel groen is dit account echt een feestje voor de vintage mid-century liefhebber! Nadia wisselt haar foto’s af van overzichtsfoto’s naar close-ups. Wij houden wel van mooie detailfoto’s! Een “nieuwkomer” die zeker meer volgers mag krijgen!

doorkijkje woonkamer

Mirella @huiswerk_styling

Mirella is interieur en vastgoedstylist en dat is goed te zien op haar heerlijke account! Haar prachtige statige huis in Haarlem is denken wij de droom van vele om in te wonen! de prachtige hoge plafonds en grote ramen geven dit huis gelijk allure. En daar komen dan de prachtige interieur skills van Mirella nog eens bovenop! We love it! ♥

Marjolein @marjoleins_secondhand_interieur

Als je denkt dat een interieur vol moet staan met nieuwe meubels om mooi te zijn dan bewijst Marjolein je het tegendeel! Wat een inspiratie! Haar huis staat vol met tweedehands meubels en haar doel is te laten zien dat hiermee ook een prachtig interieur kunt creëren. Wij zijn in ieder geval verliefd geworden op haar kleurrijke en duurzame interieur!

Zjolie @treszjolie

Wat een prachtige foto’s deelt Zjolie met ons! Een mooie zwangere trotse vrouw is wat gelijk opvalt als je het account van Zjolie bekijkt. Het hele sfeertje op haar account is fijn, rustig en evenals heel sfeervol. Ga eens kijken naar het filmpje waarop onthult wordt wat ‘t geslacht van de kleine spruit is! Prachtige emotie!

Sanne @so.typically.dutch

Wauw wat een rust heerst er in het interieur van Sanne! Zonder saai te zijn, in tegendeel juist! De voormalige melkboerderij is verbouwd tot een moderne ‘boerenloft’ zoals Sanne het omschrijft. Wij zijn fan van deze nieuwkomer op Instagram. We voorspellen dat Sanne binnen no time de lucht inschiet, en met zo’n geweldig interieur is dat ook niet meer dan logisch. ♥

Grace @grace_en_iris

Wat gelijk opvalt in het mooie interieur van Grace is de kleur blauw bovendien komt de kleur overal in terug! Een uitstapje naar groen is geprobeerd maar dat was het toch net niet 🙂 Wij vinden het kleurgebruik op dit account echt geweldig en denken dat jullie dit ook prachtig gaan vinden! Zeker het bezoeken waard dus!

Thanks,

Wow, het was weer superleuk om door alle inspirerende Instagram accounts heen te scrollen! Welk account inspireert jou? Laat een reactie voor ons achter en natuurlijk gaan we door met het geven van niuwe inspiratie ♥

Liefs,

Jellina & Andrea

8 Reactie's
 • Inspirerende Instagram accounts deel 4 - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 18:49h, 03 september Beantwoorden

  […] interieur liefhebbers inspiratie hebben opgedaan. Meer inspirerende Instagram accounts vind je hier en […]

 • @novi_interieur
  Geplaatst op 23:23h, 23 maart Beantwoorden

  Wauw, leuk om weer te lezen! En wat een mooie accounts weer! Zeker nieuwe accounts ontdekt en gaan volgen!

 • Marjolein
  Geplaatst op 17:51h, 21 maart Beantwoorden

  Wat een eer om tussen zulke mooie accounts te mogen staan! Super gedaan weer Andrea en Jellina!

 • Simons Annick
  Geplaatst op 15:24h, 21 maart Beantwoorden

  Zo leuk mijn account staat er tussen,zo fijn in deze onwerkelijke tijd,dikke knuffel en stay safe

 • @SoTypicallyDutch
  Geplaatst op 12:58h, 21 maart Beantwoorden

  Hi Jellina en Andrea,
  Wat onwijs leuk om jullie blog te lezen en te ontdekken dat mijn account er gewoon tussen staat!!
  Dat vind ik een eer! Er zitten prachtige accounts bij die ik nog niet kende en nu uiteraard ga volgen… Love it!
  Dank dank dank!!!!! Liefs Sanne

 • Carla
  Geplaatst op 11:10h, 21 maart Beantwoorden

  Zoooo ontzéttend tof om er tussen te staan Jellina wat een verrassing !
  Mn mond stond letterlijk even open hihihi zo dankbaar en blij !
  Er zaten er een paar mooie bij die ik nog niet kende en zeker ga volgen !
  Een high five een boks en een virtuele knuffel van mij en stay safe met je mooie gezin ! Xxx

 • Thea
  Geplaatst op 10:57h, 21 maart Beantwoorden

  Mooie variatie in accounts! Ga zeker een paar volgen! Leuk om op deze manier nieuwe accounts te ontdekken!

 • Lara
  Geplaatst op 08:05h, 21 maart Beantwoorden

  Wauwww!! Super leuke accounts weer ontdekt! Blijven doen dit!

Geef een reactie