Inspirerende Instagram accounts deel 4 - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7375
post-template-default,single,single-post,postid-7375,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Vandaag laten Andrea en ik graag 8 grote inspirerende Instagram accounts aan je zien.Deze accounts draaien al een poosje mee maar net zoals kleine accounts is het elke dag weer werken aan je zichtbaarheid. Vaak wordt gedacht dat de grotere accounts al die aandacht toch niet nodig hebben. Niks is minder waard. Elk account (mens achter het account) gaf ook antwoord op vier relevante vragen! Het is echt een monsterblog geworden, ga zitten neem een kop thee of koffie en lees gezellig mee!

Elisah @interiorjunkiecom

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Ik ben Elisah Jacobs, eigenaar van interieurplatform INTERIOR JUNKIE, bestaande uit een blog, YOUTUBE KANAAL, Instagram en Pinterest. Ik maak regelmatig (video)hometours, bedenk make-overs, neem ‘heel af en toe’

Mijn eigen huis onder handen, heb onlangs mijn eigen interieurstyling insta cursus @INTERIORBOOSTCAMP ontwikkelt en lanceerde 21 augustus een nieuwe insta cursus: een babykamerstyling cursus @BABYKAMERBOOSTCAMP.

Inspiratie haal ik overal en nergens vandaan, maar vooral bij alle hometours die ik schiet. Ik kom elke keer thuis met nieuwe ideeën en dan wil ik altijd alles anders doen. Vind vooral mijn man vermoeiend haha.

Ook hotels en restaurants zijn een groot inspiratiebron en de vele reisjes die ik maakte, hoewel ik dit jaar alleen maar op staycation ga, maar NL heeft zoveel mooie Interior Junkie proof adresjes. Natuurlijk haal ik ook veel inspiratie bij mijn mede instagrammende interieurbuddies vandaan!

Inspirerende Instagram accounts deel 4

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Een mix van beide, want ik werk al bijna 5 jaar fulltime aan Interior Junkie. Interieur is dus mijn baan en Instagram gedeeltelijk ook. Heel vervelend 😉 Op mijn tijdslijn vind je foto’s van zowel mijn zoontje Oliver als ons huis maar ook posts met samenwerkingen. Ik bewaak goed die balans. Het belangrijkste vind ik dat ik plaats wat ik leuk vind, niet wat het per se goed zou doen op insta. En de interactie met mijn followers vind ik heel belangrijk, hoewel ik helaas niet alle DM’s kan beantwoorden. Soms krijg ik het wel een beetje benauwd van al die berichtjes die binnenstromen, dan voel ik me die garnalenpeller want er komt geen einde aan haha.

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Kleurrijk: ik hou van kleur, zowel in mijn kleding als in ons huis.

Rommelig: ik bewonder al die accounts met filters en een bepaald kleurenpalet. Mijn tijdslijn is een ‘rommeltje’, ik plaats gewoon wat ik leuk vind. De ene keer is dat Oliver, ons zoontje, de andere keer weer ons huis en dan weer een kiekje van een weekendje weg.

Interieur: bijna elke posts bevat een mooie setting, zowel uit eigen huis als de huizen die ik fotografeer.

Oliver: mijn man wil niet in beeld, maar ik mag ons 1-jarig zoontje Oliver wel plaatsen. Meneer heeft zelfs zijn eigen hashtag 😉 Hij en mijn vader a.k.a Opa Snor zijn een hit samen, ze hebben zelfs een eigen hoogtepunt ‘Opa Snor’. Dat heeft dus totaal niks met interieur te maken, maar doet het verrassend goed. Dat is dus dat persoonlijke dat mensen zo leuk vinden. Naast een hardwerkende ondernemer ben ik ook gewoon mamma en ons instaproof huis is overdag gewoon een enorme rommel. Ook dat plaats ik, maar dan wel in mijn stories. Voor & na: ik geef regelmatig make-overs en vind het leuk om de voor & na beelden te delen op mijn insta.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Blijf dichtbij jezelf, hou je niet te veel bezig met hoeveel likes je post krijgt en probeer interactie te krijgen met je followers. Niet alleen zenden, maar ook ontvangen, net als in het dagelijkse leven 😉

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Odyvet @odyvet

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Ik ben Odyvet en al veel jaren gelukkig getrouwd met Jorg, we hebben samen een dochter Suze van 12 jaar. Inspirerend vind ik (oude) gebouwen, architectuur, het gebruik van sobere natuurlijke materialen en kleuren die verder niet veel nodig hebben. Mijn interieur moet wel warmte uitstralen en je mag erin leven! Natuurlijk kijk ik ook mijn ogen uit op Pinterest en de prachtige interieurs op Instagram!

Inspirerende Instagram accounts deel 4

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik gebruik mijn Instagram account misschien wel te weinig voor mijn werk, denk dat ik er meer uit kan halen en laten zien. Ik ben gestart daar ik een enorme liefhebber ben van interieur en de gelijkgestemde mensen die je tegen komt op dit platform is overweldigend. Noem het maar Passie!

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Mijn account kun je al herkennen als er geen meubels in staan, ons huis is zonder inrichting al vrij herkenbaar, allemaal verschillende aanwezige vloeren en plafonds. Hou van een sobere/stoere/warme stijl. Niet te veel poespas en eenheid.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Tip: mijn Instagram account bestaat al jaren, het is een verlengstuk van mijzelf. Doe het op de manier wat bij jou past. Instagram is een snoepjeswinkel als je er gevoelig voor bent. Ook kan ik het soms een aantal dagen loslaten, om vervolgens weer heerlijk foto’s te plaatsen en te genieten van de beelden/mensen die ik voorbij zie komen. Ik ben zeer dankbaar dat er samenwerkingen tot stand komen met bedrijven/producten die passen, ben hier wel een beetje selectief in.

GENIET vooral van je eigen huis, maakt niet uit hoe groot/klein dit is  – GELUK vind je niet in materialisme is mijn uitgangspunt.

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Biche  @zebodeko

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Nou kort en bondig? Effe proberen dan maar: Birgitte maar meestal Biche of ook nog Bribri, Bridget, Bridg, Bibi, een ietsiepietsie ouder meisje van 52, mama van 3 (tieners !! pfff heftig) Geboren in Antwerpen en voor TheLoveOfMyLife (een Marseillais) verhuisd naar Frankrijk waar ik uiteindelijk trouwde met een Hollander Nota Bene haha. Nu single, steeds gekker (volgens mijn kids) en hoe meer alles gaat uitzakken, hoe beter ik me in m’n vel voel…

Mijn inspiratie en devies: All of Nature Wild en Free! Dus veel groen, veel re-use, veel re-purpose en liefst onconventioneel.

Instagram inspiratie

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik ben een tijdje bezig geweest met het weven van wandtapijten. In plaats van in mijn hoekje creatief te zijn gaf Zebodeke (the Beau Deko) me een venster op de wereld om te zien en gezien te worden. Dat is het eigenlijk gewoon nog steeds. Naderhand probeerde ik ook eens een kiekje van m’n salon te posten, en gezien de fijne reacties was meteen het hek van de dam, ik dacht man, wat een inspiratie krijg ik hier, ik was niet meer te houden!

2019 was dan ook het jaar van de 35 slaapkamer pimps! Ik krijg enorm veel voldoening van de sociale contacten, die zijn eigenlijk het leukst! Ik hou van de berichtjes van mensen die zeggen dat ze door mij geïnspireerd raken!  Ook als brands me contacteren om samen te werken voel ik me enorm gewaardeerd! En wat geniet ik echt van stukjes schrijven, filmpjes maken, steeds weer nieuwe dingen uitproberen en de feedback daarop!

De eerste vraag de veel mensen in mijn entourage stellen is of ik er nou ook eigenlijk geld mee verdien, en dan heb ik zoiets van: man vraag toch eerst of ik er gelukkig van word! Mij gaat het om The Good Feeling die ik erdoor krijg, de rest komt vanzelf wel, toch?

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. En wil je het toelichten?

Mijn feed in 5 woorden: Everchanging Badass Bohemian Jungle Fairyland

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Nou ik heb er drie die voor mij echt belangrijk zijn:

Take care of your audience, the followers you actually HAVE, don’t care about the ones you don’t have (yet)

Step in front of that camera, whether your fat small Gray blond young old or whatever, your followers love and want to see YOU

You and yourself are the content, no need to create, just BE

Instagram inspiratie

Tryféna @tryfenah

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Ik ben Tryféna, 35 jaar, getrouwd en moeder van twee meiden (5 en bijna 3). Al van kleins af aan bezig met interieur en styling. Ik had veel aandacht voor de inrichting van mijn slaapkamer en bemoeide me ook regelmatig met interieurkeuzes van mijn ouders. Ook ben ik vaak gefascineerd door mooie ruimtes, dan bekijk ik alle details evt. ter inspiratie voor thuis. Denk aan huizen, horeca, tijdens het shoppen en zeker op vakantie. Mijn inspiratie haal ik ook van Instagram zelf. De valkuil is wel een beetje dat ik heel veel stijlen mooi vind en het daardoor soms lastig vindt om keuzes te maken.

interieur

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik ben 6 jaar geleden begonnen met Instagram toen ik zwangerschapsverlof had. Nooit gedacht dat het zo groot zou worden! Ik doe Instagram erbij, ik werk daarnaast namelijk 32 uur per week. Het is voor mij dus geen inkomstenbron. Het is echt voor de fun! Uiteraard heb ik regelmatig hele toffe samenwerkingen. Vooral het samenwerken met de beginnende en nog kleine bedrijven/merken vind ik leuk.

Zo heb ik bedrijfjes die nog klein waren toen ik met ze samenwerkte, zien uitgroeien tot succesvolle merken. Dat geeft mij nou voldoening. Dat ik iemand die net start kan helpen iets tot een succes te maken. Daarnaast vind ik de contacten die je opbouwt ook heel waardevol, het voelt echt als een community. Al voel ik me wel regelmatig een beetje schuldig dat ik te weinig tijd heb om alles te volgen.

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Neutrale basis – modern bohemian – aardetinten – veel wit. De meeste muren zijn wit. De gekleurde muren in de keuken, woonkamer en slaapkamer geven sfeer en warmte.  Kleur zit bij mij vooral in accessoires, denk aan terra, roest, roze en bruin. Ook houd ik van natuurlijk materialen als rotan. Hier en daar een wollen plaid, schapenvachtje en natuurlijk planten! Oh ja, en in mijn stories deel ik wat meer privédingen en regelmatig leuke shoptips.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Als je het leuk vindt om een mix van interieur, lifestyle, beauty en fashion te volgen, dan kan ik de accounts van billierose, dehuismuts en dappermaentje aanbevelen. En voor jezelf: kijk goed naar wie jij bent en wat jij leuk vindt en kies je eigen stijl. Gebruik Instagram als inspiratiebron en niet alleen om te kopiëren. Al rennen we natuurlijk allemaal wel eens massaal naar de winkel voor een rotan kapstok bij de Kwantum 😉

interieur

Marieke @damesvanrusticusstyling

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Ik ben Marieke Rusticus en mijn/ons instagramaccount is damesvanrusticusstyling onze inspiratie zit veel in ons werk, de mensen die we tegenkomen zowel privé als zakelijk. We halen veel uit de natuur, ons leven en ervaringen. Natuurlijk word je ook geprikkeld door wat je ziet op straat, op social media etc.

interieur inspiratie

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik vind Instagram een vrij vriendelijk en ook echt sociaal medium. Wij merken dat we best wel een aantal trouwe volgers hebben en mensen die echt met je meekijken in zowel je privé als werk. Natuurlijk kunnen wij zakelijk niet meer zonder Instagram, maar ik (Marieke) deel best wel veel van mijn eigen huis, vooral in stories delen we ons werk en zie je wat van achter de schermen. Ik hoop dat mensen deze combinatie leuk vinden, soms vind ik het ook wel een beetje een zoektocht, we willen dicht bij onszelf blijven, maar weten ook niet altijd wat mensen wel of niet van je willen zien en wat wil je wel en niet delen?!

Instagram werkt voor ons als uithangbord voor ons bedrijf, we zijn geen influencers en we delen soms wel merken etc., maar dat staat dan dichtbij onszelf en dit doen we niet tegen betaling, dat is in al die jaren wellicht twee of drie keer voorgekomen, dus daar staan we wel positief in en snappen dat dit een hele business is.

We maken eigenlijk alleen reclame voor onszelf en als we het uit onszelf voor een ander doen, dan is dat voornamelijk omdat we er zelf zo vol van zijn of omdat we graag de kleine ondernemer helpen.

Wij waarderen het namelijk ook ontzettend als een anders dat voor ons doet :).

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Ons account is te herkennen aan dat je aardig wat kleur ziet denk ik, niet overdadig. Een beetje hippie gecombineerd met stoer. Wat we vooral willen uitstralen dat het niet te gelikt is, al willen we wel graag mooie plaatsjes neerzetten, maar eerlijke plaatjes en de styling is niet volgens het boekje, maar persoonlijk, alles mag!

Ik ben wel van mening dat onze stijl niet in één hokje te vangen is en daar houd ik ook wel van, maar ja ik kan dat wel denken, maar goed een ander kan daar heel anders tegenaan kijken.

We doen alles uit gevoel, dat klinkt vaag, maar voor ons werkt dat, daarnaast zijn we ook modemeisjes, dus hiervan zie je ook weleens wat voorbijkomen.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Persoonlijk vind ik het mooi als je herkenning ziet in het account, niet per se alleen in stijl, maar dat het echt past bij die persoon. Of dit nu mooie foto’s zijn, mooie verhalen of dat je inspiratie vindt, wij vinden het mooi als iets je raakt op wat voor vlak dan ook. Doe een ander niet na, inspireren is goed en mooi, maar wees niet bang om je eigen stijl te kiezen en te ontdekken.

Maar goed het ligt er ook aan wat je wil bereiken met je account, wat is je doel en hoe zorg ik dat ik deze bereik.

Toen wij net begonnen groeiden we als een tierelier en de laatste jaren blijft het een beetje hetzelfde, tja waar ligt dat aan en vinden wij dit belangrijk?

Nou ja best een heel verhaal, maar eigenlijk is mijn tip: Volg waar je blij van wordt, waar je inspiratie vandaan haalt en/of omdat je een account om wat voor reden dan ook erg kan waarderen. Anders niet volgen en ga ook zeker niet vergelijken, want jij bent jij, en zij zijn zij 😉

interieur inspiratie

Yvonne Kwakkel @yvonne_kwakkel

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Mijn naam is Yvonne en ik heb samen met mijn man 3 kids. In oktober begin ik met de opleiding interieurontwerper en daar heb ik heel veel zin in. We wonen nu bijna een jaar in ons huidige huis, het is een herenhuis die we helemaal veranderd hebben vanbinnen. Volgend jaar willen we graag de tuin gaan aanpakken. Maar hier moet ik eerst nog even over nadenken hoe ik dit wil.

Ik kijk voor inspiratie in woonbladen, Instagram en Pinterest. Maar soms verzin ik ook echt iets zelf, want ik vind het leuk om van bepaalde dingen wat niks meer is iets te maken.

interieur inspiratie

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik vind het echt heerlijk om met het Interieur bezig te zijn, maar ik ben ook echt iemand die bezig is met Fashion. Eigenlijk heeft beide wel iets met elkaar gemeen en dat is stylen en dat is nou juist wat ik leuk vind.

Ik vind vooral de interactie met de mensen heel erg leuk op Instagram, het zijn vaak mensen met dezelfde interesses. En je ontmoet zo af en toe de mensen achter de feeds en dat vind ik ook erg gezellig.

Maar ik ben inmiddels ook ondernemer en maak ook mooie content voor bedrijven voor op Instagram en daar verdien ik dan ook iets extra’s mee.

En ik zou liegen als ik dat niet leuk vind. Het is immers ook een stukje werk voor mij geworden. Want vergeet niet dat ik veel tijd in Instagram steek en als je dan voor je werk betaald wordt is dat wel heel fijn.

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

De meeste herkennen mij wel aan de groene betonlook kleur muur met stoere materialen en planten in huis. De kleur muur is een tijdje weggeweest, maar toen ik de muur weer groen had geverfd zeiden heel veel “ja dit ben jij”. Dat vond ik leuk om te horen en nu ik zo naar ons interieur kijk ben ik het daar ook echt mee eens.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Een tip voor de lezers: Laat zo af en toe een leuk berichtje of like achter bij een foto die je leuk vindt. Dit is iets wat we heel erg leuk vinden en ook echt waarderen. Ik heb al heel lang niet meer de behoefte om te groeien op Instagram, maar jullie reacties en likes vind ik zo leuk altijd. Het is dan vaak weer een bevestiging van al je werk dat je het goed doet. En de reacties maken het nog leuker.

interieur inspiratie

Anjes @thuisbijvierleeuwen

Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Ik ben Anjes, getrouwd met Hans, 2 kinderen waarvan er 1 de deur uit is en de ander tijdelijk weer thuis woont. Leerkracht in groep 3 in het dagelijks leven. Af en toe doe ik wat klussen op het gebied van interieurstyling. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Restaurants, winkels, het leven op straat, mode, tijdschriften, insta. En mijn eigen hoofd staat nooit en te nimmer stil.

interior Inspo

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Ik vind het sociale aspect heel leuk! Vooral als er real-life ontmoetingen uit voort komen. Dat kunnen events zijn, maar ik ben bv ook een dag lekker wezen shoppen met iemand die ik ken via insta. Lunchen met een groep, dat soort dingen. En natuurlijk vind ik samenwerkingen ook heel erg leuk, maar het moet wel bij me passen.

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Mijn kleurgebruik (of eigenlijk het ontbreken daarvan) is wel consequent. Wit, veel naturellen en zwart. Het is een beetje stoer, beetje tja…weet ik eigenlijk niet. Ik denk wel dat het heel eigen is. Als iedereen iets heeft, hoef ik het eigenlijk niet meer. Dat is vaak best lastig, want soms wil ik dus iets wat er nog niet is of waar je de hoofdprijs voor betaalt. Dan maak ik het zelf vaak maar.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Er zijn zoveel mooie accounts dat ik niet eens weet wie ik zou moeten noemen. Maar ik kijk zelf graag bij heel verschillende accounts. Wel veelal interieur, maar ik haal inspiratie uit heel kleurrijke en uit heel basic interieurs. Modeaccounts zijn vaak ook een hele mooie inspiratiebron, ook voor je interieur.

interior Inspo

Marit @styledbymarit

 • Wie ben jij en waar haal jij jouw inspiratie vandaan voor je Instagram account.

Marit, 28 jaar, Zoetermeer. Ik woon samen met vriendlief Patrick en onze

2 katten Mimi en Morris in een rijtjeshuis (65m2) uit 1950 (arbeiderswoning). Ik werk fulltime als content creator, stylist en fotografe. Dit werk doe ik zowel voor mijzelf als in dienst bij een bedrijf.

Inspiratie haal ik uit onze reizen naar Indonesië, waar we onze familie bezoeken. En ik wil niet weten hoeveel uren ik op Pinterest doorbreng iedere week;) En natuurlijk ontdek je ook veel op Instagram zelf.

Inspirerende Instagram accounts

 • Instagram is een mooi sociaal platform. Je hebt inmiddels een groot account opgebouwd maar wat vind jij het belangrijkste aan Instagram? Het sociale aspect of toch meer werk gerelateerd? Beide kan natuurlijk ook. We horen het graag van je!

Mijn Instagram is zakelijk begonnen toen ik een webshop had met mijn tekeningen (kaarten en posters). Toen eenmaal ons klushuis “af” was begon ik de producten te fotograferen in ons interieur. Er ontstond een grote groep mensen die mij niet om de producten ging volgen, maar om de styling in huis. Toen ik eenmaal stopte met de webshop, bleef ik dit account aanhouden om ons interieur te delen. Toen kwam ook de omschakeling van zakelijk naar sociaal. Ik bouwde superleuke contacten op. En een leuke groep ken ik ondertussen als meer dan 5 jaar (zoals jullie ;))

De jaren verstreken, een hoop interieur plaatjes zijn gedeeld en een gezellige groep mensen wil deze inspiratie zien. Dus sinds een paar jaar, is mijn account sociaal, want de interactie is zo leuk met iedereen, maar ook zakelijk. Ik werk 4 dagen in de week aan mijn eigen Social media (blog, Instagram en YouTube), en 1 dag per week werk ik aan de Social media van een bedrijf.

 • Kan jij in een aantal woorden aangeven waar je account aan te herkennen is? Bijv. stoer – kleurrijk – DIY – eenheid – zakelijk enz. 

Mijn stijl en kleuren veranderen nog wel eens, maar de bohemian sferen blijven altijd terugkomen. Daarnaast is door het klussen in ons klushuis een passie voor DIY ontstaan, en dat zie je ook zeker terug in onze zelfgemaakte meubelen en accessoires.

 • Als laatste vraag – Heb je een leuke Instagram tip voor de lezers?

Kijk niet te veel naar de cijfertjes, maar post vooral wat JIJ leuk vindt. Heel cliché, maar het is echt zo. Het is veel werk om te groeien, en vooral in iets wat niet 100% jezelf weerspiegelt. Verlies je het plezier in posten, kijken dan weer even goed naar jezelf en waar jij gelukkig van wordt.

Inspirerende Instagram accounts

Inspirerende Instagram accounts deel 4

Bedankt allemaal voor het meedoen aan dit monsterblog! Wij hopen dat veel interieur liefhebbers inspiratie hebben opgedaan. Meer inspirerende Instagram accounts vind je hier en hier!

4 Reactie's

Geef een reactie