Tips voor de grote schoonmaak - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
7450
post-template-default,single,single-post,postid-7450,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tips voor de grote schoonmaak

Tips voor de grote schoonmaak

Tips voor de grote schoonmaak

Tips voor de grote schoonmaak in huis! Ik hou van een net en opgeruimd huis. Maar in de ochtend begint ons huis er al minder netjes uit te zien. Wij ontbijten met onze kinderen aan de keukentafel. De eerste broodkruimels en hagelslag vallen met het ontbijt al op de grond. Het komt ook wel eens voor dat de yogi drink of de ranja valt..In ons huis mag geleefd worden, maar ik word heel blij als ons huis netjes en schoon is. Ik denk dat met de Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless het een feestje is om ons huis schoon te maken en te houden! Lees je mee?

Tips voor de grote schoonmaak

Niet meer stofzuigen voor het dweilen

Ik stofzuig altijd even na het ontbijt en na de lunch. Al die broodkruimels en de hagelslag op de vloer liggen laat ik nooit liggen. Ook bij het aanrecht spatten er koffievlekken op de grond en soms wordt er geknoeid met drinken. Dit kunnen we ook niet voorkomen en dat geeft ook niet. Het is wel altijd fijn als ons huis schoon en netjes is. In ons huis genieten we altijd van heerlijk eten, bij de tafel knutselen de kinderen met verf, kleuren en knutselspullen. De kinderen vinden het leuk om zelf drinken te pakken en andere lekkere dingen uit de koelkast. Qua leeftijd vind ik het ook goed dat ze dat allemaal zelf doen en zelf te leren. Wel is het dan heel fijn dat ik dat natuurlijk allemaal schoon houd.

De Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless is een stofzuiger én dweil ineen! Vooraf stofzuigen is niet nodig want het vuil op de grond wordt tegelijkertijd schoongeboend door de roterende microvezel rollen en het vuile watermengsel direct opgezogen. De Kärcher vangt in één stap zowel droog als nat alledaags vuil op. Twee handelingen ineen in plaats van na elkaar! De Kärcher kan met zijn vier microvezelrollen grover vuil opnemen, papiertjes die op de grond vallen met knutselen, stukjes chips maar ook neemt hij goed het kleine vuil op! De Kärcher is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de haren van de kat. Wij hebben een hele lieve kat ‘Max’ en nu wordt de vloer heel goed schoon.

Tips voor de grote schoonmaak

kaercher stofzuiger

kaercher dweil

kaercher dweilen

Ik dweil niet elke dag

Stofzuigen doe ik bijna elke dag, maar dweilen niet. Dit zou ik wel willen maar daar neem ik zelf niet elke dag de tijd voor. Ook omdat de vloer dan erg lang moet drogen en dat duurt mij soms te lang als ik dan weer in de keuken of woonkamer moet zijn. Ja, ik werd echt super blij toen ik gevraagd werd om de Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless uit te proberen! Het fijne van de Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless is dat het apparaat zuigt en dweilt tegelijkertijd en de vloer is binnen 2 minuten droog!

kaercher

Tips voor de grote schoonmaak

Dweil jij met koud of warm water? De meest gemaakte fout tijdens het schoonmaken is het dweilen met warm water! Wist je dat; wanneer het water warm is verdampt het sneller en blijven zeepresten van het schoonmaakmiddel achter op de vloer Deze resten zorgen ervoor dat er strepen komen en de vloer gaat plakken. Beter is het om koud water te gebruiken met daarin een klein beetje reiniger. Bij de Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless krijg je reinigingsmiddel erbij die je kan gebruiken!

tips voor de grote schoonmaak

Draadloos apparaat

Er zitten super veel voordelen aan dit apparaat Dit is het “Premium” model uit de range. Het is super fijn dat de Kärcher een draadloos apparaat is. Hij heeft een accuduur van maarliefst 45 minuten! Wij hebben ook veel slaapkamers boven en als ik dan geen snoer meer hoef te gebruiken dat ben ik zo boven en maak ik daar verder schoon 😉

Ook is het apparaat super goed en makkelijk schoon te maken. De vloerreiniger heeft zowel een schoonwatertank als een afvalwatertank. De reservoirs voor het schone en vuile water zijn makkelijk te plaatsen en makkelijk eraf te halen. Je kan de schoonwatertank vullen met water en het apparaat regelt zelf de watertoevoer die hij nodig heeft. Ook komt je dweil niet meer met vies water in contact , omdat de rollers constant worden bevochtigd met vers water en het vuile water rechtstreeks in de afvalwatertank terechtkomt. Je hebt dus geen zware dweilemmer meer nodig, hoe fijn is dat! Er is zelfs een boostfunctie om hardnekkig vuil te bestrijden, dan krijg je de ranja goed van je vloer! Via verlichte pictogrammen op het handvat kun je ook zien of de vuilwatertank vol of leeg is!

tips schoonmaken

kaercher dweil schoonmaken

KAERCHER product

Het apparaat dat op alle standaard harde vloeren kan worden gebruikt

De Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless kan op alle standaard harde vloeren worden gebruikt:  (tegels, parket, laminaat, PVC, vinyl). Hoe fijn dat onze keuken en woonkamer hiermee gereinigd kan worden, maar ook onze badkamers waar wij een stenen ondergrond hebben!

De rollers van het apparaat reinigen zichzelf tijdens het gebruik en je kan ze op 60 graden wassen (zonder wasverzachter). Er zijn vier rollers voor de stenen ondergrond en vier rollers voor de andere ondergronden. Ook zit er een handige houder bij waar je de Floor Cleaner in kan zetten als je hem niet gebruikt en even aan de oplader hebt. In deze houder kan je ook de rollers voor het apparaat bewaren, zo heb je alles bij de hand, echt multi-functioneel!

dweilen

Schoonmaken is een feestje

Zeker weten, ik ben fan en gebruik deKärcher Floor Cleaner FC7 Cordless nu elke dag. Dat alles nu zo goed schoon wordt en door al deze functies geeft mij dit wel 50% tijdswinst met schoonmaken. Ik hoop dat ik jou veel goede tips voor de grote schoonmaak in huis heb gegeven 😉 Nu kan ik echt zeggen wij hebben een schoon huis!

Liefs Jellina

Deze blog is geschreven in samenwerking met Karcher. 

 

Er staan meer leuke nieuwe blogs online, lees je mee?

Hoe zet je een plant op water?

Tien Inspirerende Instagram accounts!

Cactussen en de verzorging!

1Reactie
  • Woningontruiming Centrale
    Geplaatst op 20:59h, 18 oktober Beantwoorden

    Wat een handige tips voor de grote schoonmaak! Het lijkt erop dat de Kärcher Floor Cleaner FC7 Cordless een geweldige hulpmiddel is om het schoonmaken van je huis efficiënter te maken. Vooral het feit dat het zowel stofzuigt als dweilt, zonder vooraf te hoeven stofzuigen, klinkt ideaal. Dankzij jouw advies over het gebruik van koud water en de handige draadloze functie, lijkt het schoonmaken een stuk minder tijdrovend. Bedankt voor het delen van deze nuttige informatie!

    Met vriendelijke groet,

    Anne

Geef een reactie