Nieuwe duurzame wand decoratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
9236
post-template-default,single,single-post,postid-9236,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nieuwe duurzame wand decoratie

Nieuwe duurzame wand decoratie

Nieuwe duurzame wand decoratie

Nieuwe duurzame wand decoratie, de wandpanelen zijn van vilt.Hoe gaaf is het om je wand mooi te decoreren. In deze blog geef ik je inspiratie om dat te doen met mooie wandpanelen van Wallfelt! Ze passen in je slaapkamer, woonkamer of keuken. Echt leuk, je kan ze overal neerhangen! Lees je mee?

Nieuwe duurzame wand decoratie

Onwijs zacht en kalmerend

De wandpanelen van Wallfelt worden gemaakt van polyester vilt. Vilt is luchtdoorlatend en ademt en heeft daardoor een gunstig effect op de kwaliteit van de binnenlucht. Ze zijn dus niet alleen zacht en perfect als decoratie maar zuiveren ook nog eens de lucht in je huis. Ook zorgt de oppervlaktestructuur van het vilt ervoor dat het licht absorbeert. Het vilt ziet er daardoor zacht en mat uit en geeft daardoor een warme, rustgevende en kalmerende werking aan de ruimte. De wandpanelen zien er niet alleen zacht uit, dat zijn ze ook! Echt ontzettend aaibaar! 

Nieuwe duurzame wand decoratie

Duurzaam

Bij Wallfelt vinden ze duurzaamheid erg belangrijk en wij natuurlijk ook! De vilten panelen worden gemaakt van 50 % gerecycled vilt en dat is natuurlijk goed voor het milieu. Heb je zelf wandpanelen van Wallfelt aan je muur en wil je na een tijdje een nieuwe kleurencombinatie dan kun je ervoor kiezen om je oude panelen te laten recyclen en krijg je korting op je nieuwe panelen! 1 wandpaneel heeft het gewicht van ongeveer 300 gram en bestaat dus voor 150 gram uit gerecycled polyester. Dat zijn 15 lege plastic flesjes van een halve liter! Ook de doos waarin ze verpakt worden bestaat voor 77 % uit gerecycled papier en deze worden op maat gemaakt zodat er geen opvul materiaal in de dozen gaat!  

bedroom inspo

Kleuren

Deze prachtige wandpanelen passen in iedere woonstijl en leverbaar in 10 verschillende kleuren. De tien kleuren waar je uit kunt kiezen en/of combineren zijn: wit, cappuccino, geel, rood, grijs, caramel, groen, antraciet, chocolade en blauw. Elke kleur heeft zijn eigen eigenschappen. Zo is baluw een rustgevende kleur, zorgt rood voor een warme sfeer en zijn wit en grijs een hele fijne basiskleur. Je kunt dus eindeloos combineren, je eigen patroon en kleuren combinaties maken! 

Nieuwe duurzame wand decoratie

Bevestigen

Het bevestigen is nog nooit zo makkelijk geweest! Geen gaten in je muur, maar ontzettend makkelijk aanbrengen met dubbelzijdig tape. Knip een stuk dubbelzijdig tape en bevestig dit eerst op een wandpaneel. Gebruik meerdere stukken voor 1 paneel. Verwijder dan het tweede laagje van het tape en druk je paneel stevig tegen de muur. Je kunt heel makkelijk een klein waterpasje mee bestellen bij Wallfelt zodat je zeker weet dat alles recht komt te hangen. Ideaal als je je interieur veel veranderd. Hang je ze later op een andere plek dan kan dat prima! 

wallfelt panelen

Wees creatief! 

De panelen van 50 bij 50 centimeter groot zijn een mooie blikvanger in je interieur. Een leuke decoratie voor verschillende ruimtes in huis. Je kunt ze leuk combineren, makkelijk veranderen en uitbreiden. Zorg ervoor dat je saaie muur onderdeel gaat uitmaken van je hele interieur! Niet alleen een mooie wanddecoratie in huis maar bijvoorbeeld ook in wachtkamers en kantoorruimtes. Wees creatief! Heb je een grote lege wand? Maak je eigen logo met wallfelt panelen!  

Gaaf he! Ben je ook geïnspireerd? 

Groet Jellina

 

 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

Dit is geschreven in samenwerking met Wallfelt. 

Geen reactie's

Geef een reactie