Van huis naar thuis! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
5423
post-template-default,single,single-post,postid-5423,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Van huis naar thuis!

Van huis naar thuis!

Van huis naar thuis!

Lotte schrijft een hele interessante blog om mensen te inspireren dat verbouwen niet heel veel geld hoeft te kosten. Ze verteld haar verhaal na haar scheiding.  We zien allemaal mooie huizen voorbij komen, de 1 nog groter en mooier dan de ander maar er is maar weinig aandacht voor als dat financieel niet kan, Lotte laat zien dat je stylish kan wonen met een low budget verbouwing achter de rug, lezen jullie mee?lotte

Deel I van II, waar het allemaal begon

Daar sta je dan…in een huis waar je een nieuw leven moet gaan opbouwen. Scheiden valt niet mee, natuurlijk is het zo niet bedoeld als je aan kinderen begint en denkt samen voor altijd een gelukkig gezin te vormen. Elk huisje heeft zijn kruisje zeggen ze he, afin daar stond ik dan met 2 kinderen in een nieuw huis. Een huis uit de jaren 60 met een recht toe recht aan buitenkant en ik was de tweede bewoner dus je snapt hoe het eruit zag. Ik moest er een prachtig, monumentaal, karakteristiek huis voor inruilen. Het is maar een huis zou je denken maar ondanks dat ik niet materialistisch ben ingesteld deed het me echt pijn. Ik vind een huis namelijk heel belangrijk, ik wil me er thuis voelen, helemaal mezelf kunnen zijn, gezelligheid kunnen creëren met mijn gezin, familie, mijn vrienden en die van de kinderen. Ik wil er kunnen lachen en huilen en herinneringen kunnen maken voor het leven van heel klein tot groot. En als je dan je huis moet verlaten doet dat pijn.

Maak van je huis een thuis

Ik besef me heel goed dat het hebben van een huis al een voorrecht is. Al is het één van de belangrijkste levensbehoeften, er zijn helaas nog maar genoeg mensen die geen dak boven het hoofd hebben. Ik heb denk ik bewezen dat het niet uitmaakt wat voor huis je hebt , je kunt er altijd een thuis van maken. Het heeft me geholpen om de scheiding een plek te geven, mijzelf weer terug te vinden en het startsein te geven voor een mooi nieuw begin. Natuurlijk heeft een breuk in je relatie tijd nodig om te verwerken, ik kan nu 5 jaar later mijn verhaal goed vertellen en terugkijken op veel levenslessen. De vader van mijn kinderen en ik gaan gelukkig goed met elkaar, ook dat had tijd nodig, we hebben altijd het belang van de kinderen voorop gesteld en dat is mijn inziens de sleutel tot succes.

Fijn dat ik wat hulp heb gehad

Dit is mijn verhaal hoe ik van mijn huis mijn thuis maakte in 2014. Ons huis was goed verkocht dus ik had het geluk dat ik wat overwaarde had, ik heb een bouwdepot geopend van € 25.000,-. Daarvan heb ik in 8 weken tijd het huis van boven tot beneden verbouwd. Ik heb voor de dingen die ik niet zelf kon steeds een vakman met een specialisme ingehuurd. Zoals een elektricien, stukadoor, schilder voor het spuitwerk, timmerman en loodgieter. Daarbuiten had ik hulp gevraagd van vrienden en familie, als ik die mensen niet had gehad dan was dit project niet gelukt in de tijd en de middelen die ik had, ik ben ze daarom ook erg dankbaar voor wat ze hebben gedaan voor me.

Wat heb ik gedaan, en daarbij mijn tips

De verkoopinformatie op Funda zag er als volgt uit. Op rustige locatie, ruime deels uitgebouwde tussenwoning met stenen berging en een nette voor- en achtertuin. De woning is gunstig gelegen nabij diverse scholen, winkelcentrum,openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Met modernisering dient rekening gehouden te worden.

Bouwjaar: 1962
Woonoppervlakte: 115m²
Inhoud: ca. 335 m³
Perceeloppervlakte: 162m²

Het huis wat ik kocht dateert dus uit de jaren 60, degelijke bouw, de vorige bewoners waren de eerste bewoners en hadden op hun manier goed voor het huis gezorgd. Het was alleen erg gedateerd, veel kozijnen in de bruine beits (wat een rotklus om eraf te krijgen zeg), schrootjes, tegelvloeren, tapijt, een keuken en badkamer van 40 jaar oud en ga zo maar doen. Er was dus een hoop werk aan de winkel.

De begane grond

Op een deel van de wanden zat granol en een deel van de wanden waren witte geschilderde bakstenen. Ik heb ervoor gekozen om alle wanden te laten stucen, in de aanbouw zaten schrootjes tegen het plafond die er eerst nog uit gesloopt moesten worden, na het stucen is alles gespoten in RAL9010 (toen nog de makkelijkste kleur wit). In de woonkamer heb ik 1 wand laten voorzien van betonstuc, dat zag je nog niet zoveel 5 jaar geleden en de stucadoor vroeg me ook 5x of ik het zeker wist? Ja meneer ik weet het heel zeker, nog steeds heel blij met deze muur die eigenlijk bij alle stijlen past.

Mijn woonkamer

In de woonkamer moest alles gestuct worden behalve het plafond, we hebben een deel van de woonkamer opgeofferd voor een kast in de keuken. We hebben een bestaande ondiepe kast uitgebroken in de keuken en vergroot door nieuwe wanden te plaatsen de woonkamer in. Zo ontstond een speelse hoek in de woonkamer en nu heb ik een diepe inbouwkast in de keuken. Op de tegelvloer plaatste we een stevige ondervloer en daarover heen hebben we houten vloerdelen gelegd met een bovenlaag eiken. Het zijn brede planken van 19 cm, met een white wash olie zijn de vloerdelen behandeld. Daardoor hebben ze de warmte van hout en toch geeft het veel licht door de kleurlaag die er op zit.

De open haard heeft een strakke schouw gekregen, die was aan vernieuwing toe. Dit hebben we met gasbetonblokken opgebouwd waarna alles is gestuct. Ook het bankje rechts van de schouw is met dezelfde blokken gemaakt en gestuct. Dat is geloof ik wel de hoek waarover ik op Instagram de  meeste vragen krijg. Ik heb er soms kussens op en gebruik ik het als zitplaats, nu alweer een tijdje doet het bankje dienst als plantenbank, kandelaar erbij en je hebt een gezellig hoekje gecreëerd. Onder het bankje heb ik openingen gelaten waardoor ik er manden in kan zetten. Daar kun je van alles in opbergen, voor haardhout gebruiken of om plaids in te leggen. De manden zijn strandtassen van Xenos waar ik de hengels vanaf haalde, een leuke en goede #budgettip als je het mij vraagt.

Er zat één doorgang naar de hal vanuit de woonkamer. We hebben in de aanbouw een doorbraak naar de keuken gemaakt zodat je wat meer contact hebt met de keuken. Dit biedt wat meer ruimte en is ook nog eens heel handig richting de eetkamer.

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

De keuken

Ik wist al direct met dit budget dat een keuken uit de winkel onbegonnen werk zou worden.  Ik kocht een merkkeuken op marktplaats van ongeveer dezelfde afmeting als ik nodig had. Een oude keuken maar het binnenwerk nog perfect. Dat gebruikte ik als basis, de frontjes gingen in de container. Ik kocht een grote mdf-plaat met fineer in houtlook Notelaar US. Van deze plaat liet ik in een timmerwerkplaats frontjes en een deur zagen. Met een band van hetzelfde fineer heb ik de zijkanten netjes geplakt. Naast de frontjes heb ik ook een schuifdeur gemaakt voor een extra kast voor voorraad. De plaat kocht ik bij Finaspan. Die had ik echt nodig omdat ik alleen kastjes onder wilde in de keuken. Bij Ikea kocht ik push to pull beslag om de kastjes greeploos te maken (vind ik mooier en scheelt geld voor grepen). Scharnieren haalde ik van de oude frontjes, de basis was gelegd. De kraan van de keuken vond ik niet mooi en destijds zag je veel grote stoere horecakranen, die kocht ik bij Hornbach. Dan komt natuurlijk de vraag waar haal je betaalbare inbouwapparatuur? Er bestaan bedrijven die handelen in licht beschadigde apparatuur of nieuwe apparatuur die met storing terugkomt naar de fabriek, gemaakt wordt en vervolgens naar dit bedrijf gaat voor de verkoop. Ik kocht via een bekende die bij De Rooij Warehousing  werkte een vaatwasmachine, combi-oven, afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, koelkast en vriezer. Alle apparatuur is van A merken.

Op het aanrechtblad heb ik niet bezuinigd, ik wilde een natuurstenen blad, dat kocht ik bij Stone Center Natuursteen in Breda. Een dik blad van 8 cm met een gemêleerde look waardoor je er niet alles op ziet. Dit heeft de keuken een stoere en mooie uitstraling gegeven, mede door het blad is niet te zien dat het een budgetkeuken is.

Op de vloer heb ik betonlook laminaat gelegd, dat vond ik mooi passen bij de stoere keuken. De laminaat tegels in kleur Antraciet zijn van Vloer het Zelf.

Before

After

After

De hal

In de hal hebben we dezelfde vloer gelegd als in de woonkamer, het loopt op die manier mooi door en direct bij binnenkomst geeft het hout een warme sfeer. De trappen in het huis zijn ontdaan van het zeil en de lijm die er met geen mogelijkheid af kwam hebben we eerst met een verfbrander/heteluchtpistool geprobeerd eraf te krijgen. Na weken in de avonduren ploeteren hierop las ik een tip op internet en die zal ik nooit meer vergeten. Gele vaatdoekjes (iedereen kent ze) nat maken met water, uitwringen en op de tredes leggen. Een paar uur laten liggen en je veegt zonder problemen zo de lijm eraf. Dat had mij en mijn vrienden avonden werk bespaard als we dat eerder hadden geweten. Een tip om nooit meer te vergeten dus! De verwarming kreeg net als alle andere verwarmingen in huis een ombouw die ik door een startend timmerman liet maken (daar zou ik nu een ervaren timmerman op inhuren want dit is niet professioneel gebeurd en regelmatig vallen de schotten eraf waarna ik ze opnieuw moet vast lijmen. De warmte doet natuurlijk wat met het hout, moet dus degelijk gebeuren). En naast de ombouw maakte we een kast met lades en deurtjes voor sjaals, handschoenen & schoenen.

Before

After

Before

After

Het toilet

Ook de toiletten waren 40 jaar oud, zie foto’s. Deze hebben we dus volledig leeg gehaald, met steigerhout van Van Londenbouwde we een frame, daar hebben we de toiletpot aan gehangen en met tegels van de outlet heb ik het tot lambrisering hoogte betegeld. De rest is gestuct en met een leuke spiegel van Xenos en een spot van Kwantum was de toilet direct een totaal ander plaatje. De spot in de toilet heb ik overigens overal als basisverlichting gebruikt. Een eenvoudige witte spot, ook in zwart verkrijgbaar en leuk geprijsd, verkrijgbaar in enkele en dubbele spot. Hierdoor creëer je eenheid in alle ruimtes, dat houdt de basis rustig.

Before

After

After

After

Wat heb ik totaal in dit huis aangepakt?

 • Keuken, geheel vervangen inclusief inbouwapparatuur
 • Badkamer, inclusief betonnen vloer, inloopdouche en wastafelmeubel
 • Twee toiletten inclusief toiletombouw
 • Houten vloer beneden, houthandel in Chaam. Deze bestaat niet meer helaas, kosten € 1800,-
 • Laminaat 1ste en 2de verdieping
 • Nieuwe plafonds in 3 kamers
 • Wijziging indeling woonkamer, doorgang naar de keuken gemaakt en kast vanuit ruimte woonkamer voor keuken gemaakt.
 • Nieuwe schouw
 • Isolatie zolder
 • Nieuw glas in het voorraam van de woonkamer
 • Stucwerk alle verdiepingen
 • Schilderwerk alle verdiepingen (zelf schuurwerk en gronden uitgevoerd)
 • Elektra, bedrading vervangen en nieuwe groepenkast
 • Schakelmateriaal
 • Verlichting
 • Verwarmingombouwen
 • Twee wastafelmeubels

 

In het tweede deel van mijn blog, vertel ik verder over de verbouwing!

In deel II van deze blogserie vertel ik je alles over de verbouwing van mijn 1ste verdieping, hoe ik van een waskamer een badkamer maakte inclusief een volledig betonnen vloer. En hoe ik van de slaapkamers twee heerlijke plekken voor mijn meiden heb gemaakt. Ook ga ik dan verder in op wat deze verbouwing per ruimte heeft gekost en geef ik handige tips. Laat gerust een reactie achter, ik ben erg benieuwd of ik je nieuwsgierig heb gemaakt voor deel II van deze blog.

lotte25

Het huis aan de voorkant voor de verbouwing, in deel II zie je hoe het huis er nu uitziet!

Laat je een reactie achter? Ik ben erg benieuwd of ik je nieuwsgierig heb gemaakt voor deel II van deze blog.

Liefs Lotte

Instagram @lotsofstyle.nl

76 Reactie's
 • Ayleen
  Geplaatst op 02:32h, 28 oktober Beantwoorden

  Dit is meer een wonder om mijn vriendje terug te hebben nadat hij me zonder reden heeft verlaten, ik heb pijn sinds hij me verliet omdat ik mijn leven aan hem gaf en hem alles gaf, maar uiteindelijk wees hij me af waarvan ik nooit had gedacht dat het zou gebeuren, maar om het verhaal kort te maken, ik kwam tegen hoe Dr. Odudu iemand hielp om haar minnaar terug te krijgen, wat ik geen tijd verspilde om contact met hem op te nemen voor hulp en dus gelukkig antwoordde hij me op tijd en legde ik het hem uit en hij zei me om mijn geest gerust te stellen, wat ik deed. Nadat ik deed wat hij me vroeg, kon ik het niet geloven toen mijn vriend me binnen 24 uur belde om me te verontschuldigen, dit was als een droom voor me totdat hij naar mijn huis kwam om me te zien en vandaag zijn we weer samen en we zijn blij met elkaar en we zijn klaar om door te gaan met onze bruiloft. Het enige dat ik wil zeggen is een heel grote dank aan Dr. Odudu voor het helpen van mij en als je zijn hulp nodig hebt of als je hem voor mij wilt bedanken, kun je hem bereiken via: odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op +2348050975978

  Naam: Ayleen
  Land: Land

 • Yolanda Muto
  Geplaatst op 16:18h, 27 oktober Beantwoorden

  Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe dr. Ilekhojie mijn ex-vriendje bij mij terugbracht. Dit is de reden waarom ik het op mij heb genomen om deze geweldige spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie te bedanken, omdat door zijn hulp mijn leven meer gevuld werd met liefde en ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn ex-vriendje dat voor het verleden van mij is gescheiden 3 jaar kwam ik terug en smeekte me om acceptatie van mij, dit was een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met dokter Ilekhojie, was ik degene die mijn ex-vriend smeekte om bij mij terug te komen, maar door de hulp van dokter Ilekhojie heb ik nu mijn relatie hersteld. U kunt ook alleen een betere relatie hebben als u contact opneemt met: (gethelp05@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer (+2348147400259)

 • Barbora.
  Geplaatst op 09:44h, 25 oktober Beantwoorden

  Na 3 jaar bij mijn geliefde Zdenìk te zijn geweest, heeft hij het onlangs uitgemaakt, maar ik hou altijd van hem met heel mijn hart, een vriend van mij stelt me voor aan Dr Sacre die haar helpt haar geliefde terug te krijgen, ik heb alles uitgelegd aan Dr Sacre die me hielp en de betovering uitsprak en mijn geliefde kwam bij me terug en bood zijn excuses aan en vandaag zijn we weer terug, hij houdt nu meer van me dan voorheen, je kunt contact opnemen met Dr Sacre ok WhatsApp-nummer (+2349076034359) als je geïnteresseerd bent en je hebt hulp nodig om hem te schrijven op zijn WhatsApp-nummer voor een snelle reactie
  Barbora.

 • Camille
  Geplaatst op 16:01h, 24 oktober Beantwoorden

  Ik denk dat ik op dit moment de gelukkigste vrouw op aarde ben, want ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou zijn vandaag, ik weet echt niet hoe ik mijn gevoelens nu kan uiten, Dr. Odudu kortom ik weet niet hoe om je te bedanken voor wat je voor me hebt gedaan, dr. Odudu is een spreukenmaker die mijn man heeft teruggebracht die ik nooit meer heb geleerd nadat we 3 jaar geleden gescheiden waren. Vandaag ben ik blij met de hulp van Dr. Odudu door mijn man terug te brengen en ons te herenigen. Allemaal dank aan Dr Odudu voor het helpen van mij en ik zal iedereen die een huwelijksprobleem of een ander probleem heeft, adviseren om contact op te nemen met Dr Odudu voor hulp via odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op + 2348050975978

  Camille uit België

 • Arnoldus
  Geplaatst op 04:00h, 23 oktober Beantwoorden

  Goede dag voor iedereen die dit bericht leest, ik wil een klein verhaal vertellen en ook een getuigenis over hoe Dr Odudu me heeft geholpen om mijn geliefde binnen 24 uur terug te krijgen nadat ik de afgelopen 3 jaar heb geprobeerd mijn vriendin terug te krijgen, ik weet het ik had het mis omdat ik haar bedroog met haar vriend en zij het leerde kennen en ik smeek haar al 3 jaar om me te vergeven en weer de mijne te zijn, want ik hou echt van haar met mijn hele leven en ik kan ‘ niet zonder haar, het incident tussen mij en haar vriend was een heel grote vergissing, ik heb er spijt van, want ik had het al in mijn hoofd om met mijn vriendin Jane te trouwen voordat alles was afgewezen. Maar met de hulp van Dr. Odudu vandaag is mijn liefde terug bij mij en ik heb haar gisteren net verloofd en ze zei ja tegen mij. Ik ben gelukkig en ik weet niet hoe ik Dr. Odudu moet bedanken voor het helpen en het terugbrengen van mijn geliefde. Everyboy daarbuiten Dr Odudu is een geweldige man en als je ook zijn hulp nodig hebt, raad ik je aan om contact met hem op te nemen voor hulp via odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op + 2348050975978

  Arnoldus uit Nederland.

 • Quincy Paloma
  Geplaatst op 02:04h, 23 oktober Beantwoorden

  Ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spreukmaker is die krachtig en oprecht is.Zijn naam is Dr Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie te herenigen met mijn man die me verliet, Toen ik contact opnam met Dr Ilekhojie, hij sprak een liefdesbetovering voor me uit, en mijn man, die zei dat hij niets meer met me te maken had, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te kunnen laten weten dat deze spreukenmaker de krachten heeft om verbroken relaties te herstellen en terug te brengen. want ik ben nu heel blij met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp bieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, overlijdensbetovering en spirituele bescherming. Dank je! contact e-mail: (gethelp05@gmail.com) je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer (+2348147400259)

 • Andre Carmen
  Geplaatst op 05:15h, 22 oktober Beantwoorden

  Mijn man liet me diepbedroefd achter, dit maakte me ziek en mijn probleem werd erg moeilijk en het zorgde ervoor dat ik het bijna opgaf, maar na de liefdesbetovering van dr.Ilekhojie was mijn relatie onmiddellijk hersteld, ik was blij dat het resultaat fantastisch en effectief was, alleen 2 dagen na doc. Ilekhojie begon het allemaal, ik kreeg binnen 48 uur resultaat, mijn man was terug met veel liefde en oprechtheid. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat dit zo snel zou werken. Mijn man verzoende zich met mij en hij begon zich totaal anders te gedragen, hij liet me elke dag liefde zien, ik voel me weer gelukkig en als nooit tevoren. Het voelde zo goed om mijn man weer terug te hebben, met dank aan dr. Ilekhojie voor je geweldige liefdesbetovering. Stuur hem een e-mail als je hulp nodig hebt bij alle soorten relatieproblemen via (gethelp05@gmail.com), je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer (+2348147400259)

 • Casper
  Geplaatst op 14:14h, 20 oktober Beantwoorden

  Hallo dames en heren, ik ga via CASPAR vanuit Nederland maar woon in Duitsland. Ben hier om de wereld te laten weten dat alles mogelijk is. Ik heb er nooit aan gedacht om mijn vrouw terug te krijgen nadat we 2 en een half jaar waren gescheiden, waarvan ik dacht dat het het einde was, ik hou zoveel van haar en zij is de moeder van mijn 2 kinderen, ik heb alle mogelijke middelen geprobeerd om mijn gezin terug te krijgen voor de afgelopen 2 jaar, totdat Dr. Odudu mij te hulp kwam en me hielp met zijn krachten die ik niet kon geloven wat ik zag toen mijn vrouw met mijn 2 kinderen naar mij toe kwam binnen 24 uur nadat Dr. Odudu de betovering had uitgesproken. Het enige dat ik wil zeggen is dat ik een gelukkige man ben om mijn vrouw en mijn kinderen weer te krijgen met de hulp van Dr. Odudu. Mijn mensen die ooit een huwelijksprobleem, relatieprobleem en elk type probleem hebben, ik zal je adviseren contact op te nemen met Dr Odudu voor hulp via: odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op +2348050975978

 • Fenna
  Geplaatst op 09:39h, 20 oktober Beantwoorden

  Allemaal dank aan de grote dokter Odudu voor wat hij voor mij deed door mijn gebroken huwelijk te herstellen. Ik wil deze media echt gebruiken om mijn vreugdevolle getuigenis te geven, want zonder zijn hulp zou ik de liefde van mijn leven, die nu mijn echtgenoot is, hebben verloren. Ben overweldigd door de grote krachten van Dr. Odudu. Met zijn krachten zullen veel huwelijken en relaties worden gered. Ik zal iedereen die een gebroken hart meemaakt, adviseren om voor hulp contact op te nemen met Dr Odudu via: odudutempleofanswer@gmail.com bel / whatsapp op +2348050975978

  Fenna uit Germany

 • Fenna
  Geplaatst op 14:57h, 19 oktober Beantwoorden

  Allemaal dank aan de grote dokter Odudu voor wat hij voor mij deed door mijn gebroken huwelijk te herstellen. Ik wil deze media echt gebruiken om mijn vreugdevolle getuigenis te geven, want zonder zijn hulp zou ik de liefde van mijn leven, die nu mijn echtgenoot is, hebben verloren. Ben overweldigd door de grote krachten van Dr. Odudu. Met zijn krachten zullen veel huwelijken en relaties worden gered. Ik zal iedereen die een gebroken hart meemaakt, adviseren om voor hulp contact op te nemen met Dr Odudu via: odudutempleofanswer@gmail.com bel / whatsapp op +2348050975978

  Fenna uit Germany.

 • FEMKE
  Geplaatst op 12:05h, 19 oktober Beantwoorden

  GEWELDIGE Odudu !!! Je hebt het weer gedaan, je hebt me je krachten laten zien die ik van verschillende mensen heb gehoord, maar nu spreek ik uit ervaring, Dr. Odudu, je bent de grootste spreukmaker waarvan ik dacht dat die bestond omdat je mijn geliefde hebt teruggebracht die verliet me 2018 binnen het interval van 24 uur, meneer je bent de beste, bedankt voor je geweldige werk in mijn leven, en ik zal leven om je te herinneren want je tovert een glimlach op mijn gezicht door mijn droom te laten uitkomen, dank je nogmaals meneer. Mijn vrienden daarbuiten die hulp nodig hebben, ik zal je adviseren om contact op te nemen met Dr Odudu voor hulp, want hij is een geweldige man vol krachten, hier is de e-mail van Dr Odudu: odudutempleofanswer@gmail.com of bel / whatsapp hem op +2348050975978

  Naam: FEMKE
  Land: Nederland

 • Bridget Diamante
  Geplaatst op 23:44h, 18 oktober Beantwoorden

  Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld dat mijn ex-man terug is nadat hij mij en onze 3 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen hielp om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukengever. Dank je! E-mail: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp of Viber: (2348147400259)

 • Elena Marco
  Geplaatst op 23:21h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spreukenmaker, dr.Ilekhojie, mijn man bedroog me en toen ik ontdekte dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij een scheiding kreeg, huilde ik en werd ik ziek toen ik online op zoek was naar liefdesquotes ik zag mensen praten over hem en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met de mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en hij zei me geen zorgen te maken dat hij na 24 uur de scheiding zou annuleren en terug bij mij zou zijn nadat ik alles had gedaan wat hij vroeg dat ik de volgende dag tot mijn grootste verrassing deed, was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie je bent inderdaad een zegen voor mij, hij kan je ook helpen Dank je

  E-mail: (gethelp05@gmail.com)
  WhatsApp of Viber: (+2348147400259))

 • Gabriele
  Geplaatst op 15:21h, 15 oktober Beantwoorden

  Hallo allemaal, mijn naam is Gabriele uit Duitsland en ik wil graag een getuigenis geven van hoe ik mijn geliefde terugkreeg nadat hij me verliet zonder enige reden die me zoveel pijn doet omdat ik van hem houd met heel mijn hart. Ik kon hem niet loslaten vanwege de liefde die ik voor hem heb. Ik moest alle middelen proberen om hem terug te krijgen totdat een vriend me verwees naar de krachtige man genaamd Dr Odudu, die een god voor me lijkt te zijn omdat hij niet alleen mijn geliefde binnen 24 uur terugbracht, maar hij me ook hielp met goede- geluksspreuk en andere dingen van het leven waarvan ik de wereld dapper kan vertellen dat dr. Odudu de grootste is en een man met het hart van goud. Gebruik deze media om iedereen te bereiken om hen te laten weten hoe gelukkig ik vandaag ben met de hulp van Dr. Odudu. Mijn mensen daarbuiten hebben 1 of 2 problemen in hun huwelijk, relatie of andere problemen, ik zal je adviseren om contact op te nemen met Dr Odudu voor hulp via zijn e-mail: odudutempleofanswer@gmail.com or call/whatsapp him on +2348050975978

  Allemaal dankzij Dr Odudu.

 • Ana Markovic
  Geplaatst op 15:53h, 14 oktober Beantwoorden

  Ik ben dit artikel aan het schrijven om de wereld te vertellen hoe dr.Ilekhojie mijn ex-vriendje bij mij terugbracht.Dit is de reden waarom ik het op mij heb genomen om deze grote spreukenmaker genaamd dr.Ilekhojie te bedanken omdat door zijn hulp mijn leven meer gevuld werd met liefde en ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn ex-vriend, die de afgelopen 5 maanden van mij gescheiden was, bij me terugkwam en smeekte om acceptatie van mij. Dit was een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met dr. Ilekhojie, was ik degene die mijn ex-vriend smeekte om bij mij terug te komen, maar door de hulp van dr. Ilekhojie heb ik nu mijn relatie hersteld. U kunt ook alleen een betere relatie hebben als u contact opneemt met: (gethelp05@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer (+2348147400259)

 • fidela
  Geplaatst op 00:18h, 14 oktober Beantwoorden

  Hallo mijn respectabele toeschouwer. Ik schrijf dit artikel om de wereld te vertellen hoe Dr. Wale mijn ex-vriend bij mij heeft gebracht. Dit is de reden waarom ik besloot om deze geweldige spell-speler genaamd Dr. Wale te bedanken, omdat met zijn hulp mijn leven duurder is geworden en ik ben blij te kunnen zeggen dat hij zijn vriend promoot die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden is geweest. jaren. sinds hij bij mij terugkwam en smeekte om mijn aanvaarding, was dit een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met Dr. Wale, was ik degene die mijn ex-vriend vroeg om bij mij terug te komen, maar met de hulp van Dr. Wale , we hebben de relatie hersteld. Ook kun je alleen een betere relatie hebben als je gecontacteerd wordt: drwalespellhome@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer 2349015141346

 • Juliana Branche
  Geplaatst op 15:30h, 12 oktober Beantwoorden

  Mijn ex-vriend verliet me 7 weken geleden, ik probeerde BIJNA ALLES om mijn relatie te herstellen en ik was teleurgesteld. Niemand werkte, een week later zag ik de website van Dr. Ilekhojie en nadat ik contact had opgenomen met Dr. Ilelhojie voor hulp, veranderde alles automatisch, mijn verdriet werd vreugde, de glimlach was over mijn hele gezicht, alles gebeurde heel SNEL en het resultaat was effectief. Dr. Ilekhojie is de ENIGE spreukenmaker met wie ik succes had, mijn vriend belde me en zei dat hij wilde dat we terug zouden komen en ook met me wilde trouwen. hij kwam bij me terug en smeekte me om hem terug te accepteren en dit gebeurde. Dankzij de hulp van Dr. Ilekhojie ben ik zo blij dat ik mijn vriend terug heb. Neem nu contact op met dr. Ilekhojie voor een dringende en snelle liefdesbetovering om uw relatie terug te winnen. Hier is zijn contactpersoon Bel / WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 • JULIA GIOVANNI
  Geplaatst op 20:53h, 11 oktober Beantwoorden

  mijn naam is Mariana en kom uit Mexico ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om te vertellen wie hier ooit de opmerking leest om me te helpen Dr. Tunde te bedanken voor zijn hulp bij het terugbrengen van mijn dochter, man, nadat mijn dochter in de war was en ze dacht dat ze zal haar man nooit terugkrijgen, nadat haar man haar met haar twee kinderen voor 1 jaar had verlaten, had ik het geluk dat een vriendin van mij Diana me voorstelde aan deze machtige magische man die me hielp met zijn magische kracht om mijn dochter-man terug te brengen terug naar haar, en ik beloof hem dat ik de wereld meer zal laten horen over een genie-man die geen geld vraagt ​​om voor mensen te werken. als u in moeilijkheden verkeert of als u een geldprobleem heeft of als u ziek bent, maak u dan geen zorgen meer en neem contact op met Dr Tunde op zijn e-mail via toye816@gmail.com of bel hem of wat-hem op zijn nummer +393510651312 hij zal u verrassen. dank jullie allemaal hier en God zegene jullie allemaal
  vriendelijke groeten
  Mariana.

 • Rick Boris
  Geplaatst op 11:16h, 10 oktober Beantwoorden

  Ik heb hier een forum op internet bezocht en ik zag op het forum geweldige getuigenissen over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Kom uit de Verenigde Staten. Ik heb het nooit geloofd, want ik heb nog nooit eerder iets over zo’n wonder gehoord. Geen enkel lichaam zou me ervan hebben kunnen overtuigen totdat dr. Ilekhojie een geweldig werk voor me had gedaan dat mijn huwelijk van 4 jaar herstelde door mijn gescheiden vrouw binnen 48 uur terug te krijgen, net zoals ik op internet las. Ik schrok echt toen mijn vrouw thuiskwam en om vergeving smeekte om haar terug te accepteren. Ik kom echt woorden tekort om mijn waardering te tonen aan dr. Ilekhojie. Want hij is een God die naar mij en mijn hele gezin is gezonden voor een goddelijk herstel van het huwelijk. Heeft u hulp nodig? Aarzel niet om nu contact met hem op te nemen.

  WhatsApp Dr Ilekhojie op (+2348147400259)
  E-mail (gethelp05@gmail.com)

 • Freda Tebas
  Geplaatst op 23:07h, 07 oktober Beantwoorden

  Dit is de website die ik over dokter Ilekhojie heb gelezen en contact met hem heb opgenomen om me te helpen mijn ex-vriendje terug te krijgen om met me te trouwen in de maand maart van dit jaar en ik ben hier teruggekomen om over hem te posten. Dokter Ilekhojie zal u helpen uw probleem op te lossen, wat u ook doormaakt. Posten over een spreukengooier vind ik heel vreemd omdat ik nooit had gedacht dat ik zou kunnen zeggen dat ik werd geholpen door een spreukenmaker om mijn ex-vriendje terug te brengen naar mij na 3 jaar geen contact. Ik las over dokter Ilekhojie van andere websites en nam contact met hem op om me te helpen en in minder dan 48 uur belde mijn ex-vriend me op en ik was blij dat hij contact met me wilde opnemen. We ontmoetten elkaar op vrijdag en hij stelde me voor, … Het was de mooiste ring. Alsjeblieft iedereen hier, neem contact op met dokter Ilekhojie om je probleem voor je op te lossen en je gelukkig te maken met je relatie die je pijn doet. Liefde is het beste gevoel dat ooit is ervaren. E-mail hem op (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks op whatsApp hem + 2348147400259

 • Judit ladi
  Geplaatst op 18:19h, 24 september Beantwoorden

  Mijn man kwam terug naar huis en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had begaan en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Dank u Dr. ODIBOH voor het redden van mijn gebroken huwelijk. Dr. ODIBOH is de beste online spell-caster die je ooit kunt kennen en hij is krachtig en oprecht. Neem vandaag nog contact met hem op: (odibohsolutionhome@gmail.com) whatsapp: +2347048883838

 • Barbara Natal
  Geplaatst op 03:11h, 24 september Beantwoorden

  Hallo mijn respectabele kijker, ik ben dit artikel aan het schrijven om de wereld te vertellen hoe dr.Ilekhojie mijn ex-vriendje bij mij terugbracht.Dit is de reden waarom ik het op mij heb genomen om deze geweldige spreukenmaker genaamd dr.Ilekhojie te bedanken, omdat door zijn hulp mijn leven werd meer gevuld met liefde en ik ben blij te kunnen zeggen dat mijn ex-vriend, die de afgelopen 3 jaar van mij gescheiden was, bij mij terugkwam en smeekte om acceptatie van mij, dit was een schokkende gebeurtenis, want voordat ik contact opnam met dokter Ilekhojie ik was degene die mijn ex-vriend smeekte om bij mij terug te komen, maar door de hulp van dokter Ilekhojie heb ik nu mijn relatie hersteld. U kunt ook alleen een betere relatie hebben als u contact opneemt met: (gethelp05@gmail.com) zijn Whatsapp-nummer +2348147400259

 • Vienna Olto
  Geplaatst op 00:22h, 23 september Beantwoorden

  Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een boze spreuk had gebracht, Paul keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik zonder resultaten kon vinden. Een vriend stuurde me de link naar de site van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij begon in juni met mij te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk zijn mijn man en ik weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo’n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. Dank u! Dr Ilekhojie’s contact (gethelp05@gmail.com) of zijn WhatsApp / Viber hem op: +2348147400259

 • Ruth Donatas
  Geplaatst op 04:47h, 21 september Beantwoorden

  Ik woon en werk in UK. Mijn leven is terug !!! Na 2 jaar van een gebroken huwelijk liet mijn man me achter met twee kinderen, ik had zin om er een eind aan te maken, ik pleegde bijna zelfmoord omdat hij ons met niets achterliet, ik was al die tijd emotioneel down. Dank aan een geweldige spreukmaker genaamd Dr Ilekhojie die ik online ontmoette en die mijn man bij mij terugbracht. Op een trouwe dag, terwijl ik op internet aan het browsen was, kwam ik verschillende getuigenissen tegen over dr. Ilekhojie. Sommige mensen getuigden dat hij hun ex-minnaar terugbracht, sommigen getuigden dat hij de baarmoeder herstelde, kanker genas en andere ziekten. Dank je! neem contact op met dr.Ilekhojie gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

 • Eva Bray
  Geplaatst op 14:34h, 18 september Beantwoorden

  Mijn naam is Eva Bray uit de VS. Ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis afleggen, dat tot nu toe voor mij nog steeds ongelooflijk is. Ik had 3 jaar geleden een probleem met mijn man, wat leidde tot onze breuk. toen hij het uitmaakte, was ik niet meer mezelf, ik voelde me zo leeg van binnen, mijn liefde en financiële situatie werden het ergst, totdat een goede vriend van mij Magret me vertelde over een spreukenmaker die haar hielp bij hetzelfde probleem, zijn naam is Dr. ODIBOH. Ik stuur een e-mail naar Dr. ODIBOH, de spreukmaker en ik vertelde hem mijn problemen, en ik deed wat hij van me vroeg, om het lange verhaal kort te maken. Voordat ik wist wat er aan de hand was, belde mijn man me en vertelde me dat hij binnen 2 dagen bij me terug zou komen en ik was zo blij hem terug te hebben. We hebben twee kinderen samen en we zijn blij. Dank aan Dr. ODIBOH voor het redden van mijn relatie en ook voor het redden van die van anderen. Ga door met uw goede werk meneer, als u geïnteresseerd bent om contact met hem op te nemen en dit goede nieuws zoals ik te getuigen, is het e-mailadres van de geweldige spreukgever (odibohsolutionhome@gmail.com)

 • Edita Rodica
  Geplaatst op 03:44h, 18 september Beantwoorden

  Mijn man verliet me en zei dat hij niet langer van me houdt na 9 jaar bij mij te hebben doorgebracht. We hebben een prachtige dochter van 5 jaar. Ik kon niet begrijpen hoe iemand na 9 jaar verliefd kan worden op het feit dat hij zich voelt zoals hij voelt. Hij wil niets meer met me doen, met me praten of me zien. Ik voel dat ons huwelijk kan worden gered, maar het was ellendig als mijn partner niets met me te maken wil hebben. een paar weken geleden stuurde een vriend me naar dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op via Whatsapp, na 48 uur kwam mijn man naar me toe en hij gaf toe dat alles wat hij me had aangedaan verkeerd was en hij verontschuldigde zich oprecht. dank aan dr. Ilekhojie, want hij heeft perfect werk verricht om mijn huwelijk te redden. (gethelp05@gmail.com) en bel of WhatsApp hem op +2348147400259

 • Peter Van Wijns
  Geplaatst op 04:23h, 17 september Beantwoorden

  Words cannot describe how Lord Bubuza marvellously use his powers to help people. My friends told me about him and I also saw testimonies on Google and Facebook of people testifying on how Lord Bubuza helped them. I contacted him and got my miracle too. My wife and I have been going through divorce, my wife insisted on divorcing me despite my pleading. I cheated on her because we have been unable to have a baby after 11 years of marriage. she found out about it and was bitterly angry, she refused to forgive me. I went to everyone I knew to help resolve the issue but all was to no avail and during this period we discovered that my wife had cancer of the breast and it was a very critical condition for her going through the divorce, cancer and heartbreak. I contacted lord Bubuza for help and he assured me that everything will be fine. I followed his instruction and did what he told me. 16 hours later my wife forgot about the divorce and the cancer disappeared like it never existed. I was so surprised. Lord Bubuza is a God on Earth. Contact him via WhatsApp: +1 505 569 0396 or via E-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Fiona de Teterissa
  Geplaatst op 04:22h, 17 september Beantwoorden

  I can never stop thanking Lord Bubuza. I am very glad and bold to say I am a beneficiary of his help. I never believed in miracles but my broken Home pushed me to contact him and I am very happy that I am testifying today. My Husband left me with our kids, I was heartbroken but wonder why he will leave us without saying a word. Few days later he got a new home and was living with another woman. I made all the effort calling and texting him but blocked me. I contacted my elder sister and she told me how Lord Bubuza helped her friend restore her failed marriage so I contacted Lord Bubuza on WhatsApp +1 505 569 0396 and told him my problem immediately. He responded and said he will help me get my man and this will happen within 12 to 16 hours, I provided what he asked and did what he told me. It was between 12 to 16 hours after the spell was cast my husband called me begging me to forgive him and accept him back. It was like a joke to me later that evening he came home begging me on his knees to forgive him. Lord Bubuza’s spell is miraculous. Don’t let your situation make you unhappy. Contact Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 or via E-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Stafen Van De Buuren
  Geplaatst op 04:22h, 17 september Beantwoorden

  My heart is filled with Joy and this has made me lack words to thank Lord Bubuza for helping me get my girlfriend back. I had a fight with my girlfriend and this led to our breakup, I did everything I could to get in touch with her and to show her how sorry I was but she refused to come back to me. I was sad and kept living a lonely life, our breakup affected me and i was unable to love again, so i told my friend everything that happened and we searched for a solution on the internet together and we saw different testimonies of people appreciating and thanking Lord Bubuza for helping them get their lovers back, so i contacted Lord Bubuza for help and told him my problem. I did exactly what Lord Bubuza told me and to my greatest surprise my girlfriend called me asking me to forgive her and accept her back. It was like a dream to me so while i was sitting in my house with my friend, she came in, fell on her knees crying and begging me to forgive her and since then we have been living happily without fight or quarrel. I have made a vow to myself that I will let the world know about lord Bubuza and how powerful and fast he is in helping people. Do you have any kind of problems? Contact Lord Bubuza via whatsapp:+1 505 569 0396 or via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Amelia Lucas
  Geplaatst op 04:21h, 17 september Beantwoorden

  Ik had nooit gedacht dat kruidengeneesmiddelen zo effectief kunnen zijn. Ik had zeer ernstige rugpijn en mijn man leed aan kanker; we zijn al een tijdje op zoek naar hulp om deze ziekten te genezen, maar de inspanningen van onze lokale dokter hier in Nederland konden ons niet helpen, dus besloot ik contact op te nemen met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 voor hulp. Ik legde hem ons probleem uit en hij zei dat hij ons zou genezen met zijn kruiden, ik gaf wat hij vroeg om de kruidengeneesmiddelen te bereiden en na de bereiding stuurde hij ons de kruiden en we namen het precies zoals hij ons had opgedragen. Binnen 48 uur na inname van de kruidenmedicatie kon ik geen rugpijn meer voelen. Ik rende naar mijn man en vertelde het hem. Hij was verrast en zei dat hij zich beter voelt en dat hij het zeker zou willen weten, dus gingen we naar het ziekenhuis en de dokter bevestigde dat mijn rugpijn en de kanker van mijn man verdwenen waren. Onze dokter was verrast en vroeg hoe het gebeurde, ik ben erg opgewonden en ik wil dit goede nieuws met de wereld delen. Heeft u een soort van ziekte en heeft u dringend een behandeling nodig, neem dan contact op met heer Bubuza via WhatsApp: +1505569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Selina de Johan
  Geplaatst op 04:21h, 17 september Beantwoorden

  Lord Bubuza is a God on Earth, I can’t just stop thanking him. I have been married for 12years and my home was very peaceful and lovely until recently my husband started womanizing, i tried talking to him but nothing changed, I was about giving up on my marriage and filling for a divorce when I came across a friend who introduced me to lord Bubuza the spell caster, I contacted him and told him my problems. He told me that he will help me and my husband will come back to me begging, I provided the things Lord Bubuza requested and it was exactly 14 hours after the spell was casted and my husband came back home crying and begging me to forgive him, at first I taught he was joking, I forgave him and the happiness in my home was restored again, My husband is a changed man now and I am very happy, All thanks to Lord Bubuza. contact him today for any kind of help via WhatsApp: +1 505 569 0396 or email: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Rebeca Zaa
  Geplaatst op 04:20h, 17 september Beantwoorden

  My boyfriend left me after we fought, I became worried of our relationship because i didn’t want to lose him so I decided to seek for a solution on the internet when i saw different testimonies of people thanking Lord Bubuza for reuniting their relationship so i immediately contacted Lord Bubuza on WhatsApp: +1 505 569 0396 and told him my relationship Problems, He responded and promised to help me. He assured me that I will see the results within 12 to 16 hours. I did just as he instructed me to do, 15 hours later my boyfriend called me crying and begging me to forgive and accept him back. Lord Bubuza is great and i can’t stop thanking him. Contacted him for any help via WhatsApp: +1 505 569 0396 or via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Dayenne van Leenders
  Geplaatst op 04:19h, 17 september Beantwoorden

  Ik ben gekomen om over Heer Bubuza te getuigen omdat dit de enige manier is waarop ik hem kan bedanken voor het herstel van mijn verbroken relatie. Mijn vriend was een bedrieger, we hebben samen een dochter, maar hij zal nog steeds niet stoppen met bedriegen. Hij kwam op een dag thuis en zei dat het tussen ons voorbij was. Hij zei ook dat hij verliefd was op iemand anders, ik was in de war en zocht hulp bij mijn vriend. Ze vertelde me hoe heer Bubuza haar gebroken huwelijk herstelde na twee jaar scheiding. Ik nam contact op met Lord Bubuza voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 en hij beloofde mij ook te helpen met zijn spreuk. Ik volgde zijn instructies en alles gebeurde binnen 12 tot 16 uur, precies zoals Lord Bubuza me had beloofd. Mijn vriend kwam huilend terug en smeekte me om hem te vergeven, ik was verrast, alles gebeurde binnen 15 uur nadat de betovering was uitgesproken. Heer Bubuza is als een God op aarde omdat hij een probleemoplosser is. Neem contact op met heer Bubuza voor elke vorm of hulp via whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Jenna Rossi
  Geplaatst op 02:53h, 16 september Beantwoorden

  Hallo, mijn naam is Jenna Rossi, ik wil mijn geweldige ervaring delen met de grootste spreukenmaker, dr.Ilekhojie, mijn man bedroog me en toen ik ontdekte dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding kwam, huilde ik en werd ik ziek toen ik zocht online naar liefdesquotes ik zag mensen praten over hem en zijn geweldige werk wiens zaak vergelijkbaar was met de mijne ze lieten zijn contactgegevens achter ik nam contact met hem op en hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij na 24 uur de scheiding zou annuleren en terug zou komen nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing de volgende dag avond was het mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt Dr. Ilekhojie je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan je ook helpen Dank u! Ilekhojies neem contact op met gethelp05@gmail.com of bel +2348147400259

 • Carla Houstin
  Geplaatst op 16:39h, 14 september Beantwoorden

  Mijn naam is Carla Houston. Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld, mijn ex-man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om dr. Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen hielp om daar Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. dat was hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Dank u! E-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel +2348147400259

 • Etiam
  Geplaatst op 00:37h, 14 september Beantwoorden

  Mijn man en ik zijn nu ongeveer 10 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen, een jongen en een meisje. gedurende een aantal maanden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later ontdekte ik dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij de deur uit en komt hij pas een week of twee weer thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het browsen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Wale kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik heb contact met hem opgenomen en hij heeft een spreuk voor me gedaan. een paar maanden later kwam mijn man naar me toe en bood zijn excuses aan voor de fouten die hij had gemaakt en beloofde dat hij het nooit meer zou doen. Sindsdien is alles weer normaal. Ik en mijn familie leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr. Wale. Als je een spreuk-caster nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: drwalespellhome@gmail.com of Whatsapp +2349015141346

 • Avery Jackson
  Geplaatst op 03:32h, 11 september Beantwoorden

  Dit is een getuigenis dat ik iedereen zal laten horen. ik ben vier 4 jaar getrouwd en in het vijfde jaar van mijn huwelijk had een andere vrouw een spreuk om mijn man van mij weg te nemen en mijn man verliet mij en de kinderen en we hebben 2 jaar geleden totdat ik een post bedoelde waar dit man Dr, Ilekhojie hebben iemand geholpen en ik besloot hem eens te proberen om me te helpen mijn geliefde man naar huis te brengen en geloof me ik stuur gewoon mijn foto naar hem en die van mijn man en na 48 uur zoals hij me vertelde, zag ik een auto reed het huis binnen en zie, het was mijn man en hij is naar mij en de kinderen gekomen en daarom ben ik blij dat ieder van jullie in een vergelijkbare situatie contact moet opnemen met deze man en je geliefde terug heeft. neem contact op met dr.Ilekhojie op e-mail: (gethelp05@gmail.com) of sms hem op whatsapp +2348147400259

 • Thelma Franco
  Geplaatst op 23:32h, 09 september Beantwoorden

  Ik wil een geweldige ervaring delen die ik had met de almachtige dr.Ilekhojie, mijn man Greg heeft een scheiding aangevraagd ik was echt kapot ik huilde dag en nacht elke dag ik vertelde een vriend van mij over de situatie en zij vertelde me over de krachtige spreukmaker Dr Ilekhojie. Ik was er een beetje sceptisch over, maar ik besloot hem gewoon te proberen. Ik deed alles wat hij me vroeg en hij beloofde me een resultaat van 24 uur en de volgende ochtend was het tot mijn grootste verrassing Greg op zijn knieën en smeekte me om vergeef en accepteer hem terug. Ik ben zo blij allemaal dankzij Dr. Ilekhojie. Hij kan u ook helpen. neem contact op met dr.Ilekhojie op e-mail: (gethelp05@gmail.com) of sms hem op whatsapp +2348147400259

 • Barbara Natal
  Geplaatst op 02:18h, 08 september Beantwoorden

  Het leven is gevuld met uitdagingen sinds mijn man me verliet en verder ging met een andere vrouw. Meestal had ik er aan gedacht om er een einde aan te maken. Het werd erger toen ik mijn huis, mijn familie en alles verloor aan de orkaan Matthew en ik een vluchteling werd in mijn eigen land, Roemenië. Het enige wat ik nog had, was een telefoon met internettoegang in mijn zak. Op een trouwe dag vond ik een dokter Ilekhojie op internet, op Face-book. Iemand uit de VS had getuigd van veel geweldige dingen die dokter Ilekhojie voor haar en haar familie had gedaan. Ik heb contact met hem opgenomen en de rest, zeggen ze, is geschiedenis. Vandaag ben ik gelukkig getrouwd met een soldaat die ik in het kamp heb ontmoet, en ik krijg mijn geluk weer terug. Ik kan dit geluk niet voor mezelf houden omdat ik niet egoïstisch ben. Ook u kunt contact opnemen met dr.Ilekhojie via e-mail: gethelp05@gmail.com of hem sms’en op whatsapp +2348147400259

 • Febe Anouk
  Geplaatst op 23:19h, 05 september Beantwoorden

  Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

 • Benita Lewis
  Geplaatst op 21:38h, 04 september Beantwoorden

  Dit is mijn getuigenis over het goede werk van Dr. Ilekhojie die me heeft geholpen … Ik ben Benita Lewis uit Noord-Carolina, VS. En het spijt me dat ik dit op het net heb gezet, maar ik zal moeten, door deze beste spreukenmaker ter wereld die mijn man terugbracht die me de afgelopen 3 jaar buitengesloten heeft, ik uiteindelijk deze man op een blogsite heb gepost door een van zijn klanten voor help, ik legde hem alles uit en hij vertelde me over een spreukenmaker waar hij van had gehoord en hij gaf me een e-mailadres om naar de spreukenmaker te schrijven om hem mijn problemen te vertellen. In slechts 1 dag was mijn man terug bij mij. Ik wil alleen deze waarheidsgetrouwe en oprechte spreukgever bedanken, meneer alles wat u me vertelde is gebeurd en dank u meneer. Alsjeblieft, ik wil iedereen vertellen die op zoek is naar een oplossing voor hun probleem, ik raad je aan om deze spreukengever vriendelijk te raadplegen, hij is echt, hij is krachtig en wat de spreukgever ook vertelt, is wat er zal gebeuren, want alles wat de spreukengever zegt vertelde me gebeurde. U kunt hem vriendelijk contacteren op: zijn e-mailadres is (gethelp05@gmail.com) of rechtstreeks op whats-app +2348147400259

 • Marcelina Luta
  Geplaatst op 21:52h, 03 september Beantwoorden

  Uit respect voor u en uw spreuken moet ik dit getuigenis aan iedereen bekend maken. Ik ben bij andere spell casters geweest zonder enig resultaat te zien. Ik wou dat ik eerder naar je toe was gekomen, ik heb het beste van je gekregen. Mijn ex-man was een jaar weg en ik ging overal en andere toverspreiders voor hulp, maar geen resultaat totdat mijn vriend me voorstelde aan Dr. Ilekhojie. Nadat de verzoenende spreuk was afgelopen, kreeg ik eindelijk een telefoontje van hem. Zijn spreuken hebben wonderen verricht en mijn man is vol liefde terug. Het is een wonder! Hij kwam plotseling terug met bloemen en zei dat ik hem moest vergeven, ik was echt geschokt toen mijn man knielde om vergeving te smeken en voor mij om hem terug te accepteren. ik en mijn hele familie. En nu ben ik weer een vrolijke vrouw. Heel erg bedankt Dr. Ilehojie Aan iedereen die op zoek is naar een echte spell-caster, moet contact opnemen met Dr. Ilehojie op zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of je kunt hem ook rechtstreeks bereiken op zijn Whatsapp +2348147400259

 • Ivanka Roman
  Geplaatst op 13:05h, 02 september Beantwoorden

  Mijn man liet me diepbedroefd achter, dit maakte me ziek en mijn probleem werd erg moeilijk en ik moest het bijna opgeven, maar na de liefdesbetovering van dr.Ilekhojie was mijn relatie onmiddellijk hersteld, ik was blij dat het resultaat fantastisch en effectief was, alleen 2 dagen na doc. Ilekhojie begon het allemaal, ik kreeg binnen 48 uur resultaat, mijn man was terug met veel liefde en oprechtheid. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat dit zo snel zou werken. Mijn man verzoende zich met mij en hij begon zich heel anders te gedragen, hij toonde me elke dag liefde, ik voel me weer gelukkig en als nooit tevoren. Het voelde zo goed om mijn man weer terug te hebben, met dank aan dr. Ilekhojie voor je geweldige liefdesbetovering. Stuur hem een e-mail als je hulp nodig hebt bij alle soorten relatieproblemen via e-mail: (gethelp05@gmail.com) je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer +2348147400259

 • Nabrel Kimberly
  Geplaatst op 03:11h, 29 augustus Beantwoorden

  Mijn naam is Nabrel Kim. van FL in de VS. Ik ben hier om te getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker genaamd Dr. Ilekhojie. Ik was zo in de war en kapot toen mijn geliefde me verliet voor een ander meisje. Ik had hem hard nodig omdat ik zoveel van hem hield. Dus nam ik contact op met deze geweldige spreukgever voor hulp. Hij hielp me een wederkerende liefdesbetovering over hem uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn vriend bij me terug, huilend en smekend om mijn vergeving. Dr. Ilekhojie liet hem vrij om te weten hoeveel ik van hem hield en hem wilde. En Hij opende ook zijn ogen om voor te stellen hoeveel liefde we samen hebben. Terwijl ik dit getuigenis schrijf, ben ik de gelukkigste vrouw op aarde. Ik wil deze geweldige spreukmaker aanbevelen aan iedereen die echt een dringende oplossing nodig heeft voor een liefdesbreuk. E-mail hem op: gethelp05@gmail.com je kunt hem ook Whatsappen op zijn telefoonnummer +2348147400259

 • Anette Luc
  Geplaatst op 00:58h, 28 augustus Beantwoorden

  Mijn man verliet me en zei dat hij niet langer van me houdt na 9 jaar bij mij te hebben doorgebracht. We hebben een prachtige dochter van 5 jaar. Ik kon niet begrijpen hoe iemand na 9 jaar verliefd kan worden op het feit dat hij zich voelt zoals hij voelt. Hij wil niets meer met me doen, met me praten of me zien. Ik voel dat ons huwelijk kan worden gered, maar het was ellendig als mijn partner niets met me te maken wil hebben. een paar weken geleden stuurde een vriend me door naar dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op via Whatsapp, na 48 uur kwam mijn man naar me toe en hij gaf toe dat alles wat hij me had aangedaan verkeerd was en hij verontschuldigde zich oprecht. dank aan dr. Ilekhojie, want hij heeft perfect werk verricht om mijn huwelijk te redden. gethelp05@gmail.com en bel of WhatsApp / Viber hem op +2348147400259

 • Bernice Turner
  Geplaatst op 01:17h, 27 augustus Beantwoorden

  Mijn huwelijk ging zo goed toen mijn man plotseling een extra huwelijksrelatie kreeg met zijn secretaresse en toen ik ontdekte dat hij niet meer thuiskomt. Ik ging op zoek naar hulp omdat ik de kinderen niet alleen kan opvoeden. Op dat moment ontmoette ik de almachtige dokter Ilekhojie die me vertelde me er geen zorgen over te maken en dat hij mijn huwelijk weer zou herstellen. Dat was hoe hij een spreuk deed en mijn man kwam naar me toe en smeekte achter mijn rug om al wat hij had gedaan .. Dank je wel, almachtige Dr. Ilekhojie. Je bent een man van je woorden!

  E-mail; gethelp05@gmail.com en bel of WhatsApp hem op +2348147400259

 • Vera Barte
  Geplaatst op 02:15h, 24 augustus Beantwoorden

  Mijn man heeft me verlaten voor een andere vrouw en ik wilde hem terug. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukmaker die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik stuurde de spreukmaker dr. Ilekhojie een bericht, en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal zijn voor 11 uur. Hij sprak de betovering uit en 11 uur later belde mijn man me verrassend op. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. Met dank aan dr. Ilekhojie. als je hier bent en je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met Dr Ilekhojie voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) of tel hem op WhatsApp / Viber +2348147400259

 • Vera Barte
  Geplaatst op 20:39h, 22 augustus Beantwoorden

  Mijn man heeft me verlaten voor een andere vrouw en ik wilde hem terug. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te halen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukmaker die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keuze dan het te proberen. Ik stuurde de spreukmaker dr. Ilekhojie een bericht en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles in orde zal zijn voor 11 uur. Hij sprak de betovering uit en 11 uur later belde mijn man me verrassend op. Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en hij zei alleen dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. Met dank aan dr. Ilekhojie. als je hier bent en je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met Dr Ilekhojie voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) of tel hem op via WhatsApp / Viber 2348147400259

 • Kimberly Palmer
  Geplaatst op 02:56h, 21 augustus Beantwoorden

  Ik wil getuigen van een machtige spreukenmaker die mijn ex-vriend terugbrengt, het begon allemaal toen ik zijn telefoon pakte en een dame zag die hem berichtte dat ze de laatste keer leuk vond en ik confronteerde hem erover dat hij boos was en stopte met praten met mij vanaf die dag begon hij raar te doen en toen vertelde hij me dat hij me niet meer wilde dat hij van iemand anders houdt ik was zo duiker – zei dat ik de hele dag en nacht huilde hij blokkeerde me van zijn Instagram en aan de telefoon zodat ik niet kon bereiken hem meer dit maakte me verdrietig en huilde zelfs des te meer ik online naar iets zocht toen ik een opmerking over dr. Ilekhojie zag geweldig werk ik nam contact met hem op en vertelde hem over mijn problemen en ik deed alles wat hij me vroeg om te doen vertelde hij me na 24 uur mijn ex zal bij me terugkomen wel ik twijfelde aan hem omdat mijn ex de volgende dag niets meer met me te maken wilde hebben, tot mijn grootste verrassing belde hij me en smeekte me om hem nog een kans te geven nu we zijn allebei gelukkig samen allemaal dankzij Dr Ilekhojie hij kan ook helpen je neemt nu contact met hem op voor hulp via e-mail (gethelp05@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp / Viber 2348147400259

 • Kristina Kozak
  Geplaatst op 23:26h, 18 augustus Beantwoorden

  Ik ben zo opgewonden dat mijn ex-man weer in mijn leven is nadat we een serieuze ruzie hadden waardoor hij me verliet, mijn leven was een puinhoop zonder hem omdat hij mijn bron van geluk was.Ik probeerde hem te bellen, maar hij antwoordde niet bellen maar aan alles kwam een einde nadat ik contact had opgenomen met deze echte en krachtige spreukenmaker genaamd Dr Ilekhojie die een liefdesbetovering uitsprak over mijn ex-man om hem te laten beseffen hoeveel hij van me houdt en dat het de bedoeling is dat we voor altijd samen zijn. hebben nooit meer ruzie gehad en onze liefde voor elkaar is elke dag blijven groeien. neem nu contact met hem op voor een dringende liefdesbetovering op (gethelp05@gmail.com) of voeg hem toe op WhatsApp / Viber 2348147400259

 • Lauren Dorke
  Geplaatst op 02:48h, 18 augustus Beantwoorden

  Hallo, mijn naam is Lauren, ik kom uit de VS, ik wil getuigen van een geweldige en krachtige spreukmaker, mijn man verliet mij en de kinderen voor 2 weken toen ik hem belde hij nam niet op toen hij thuiskwam de 3e week hij vertelde me dat hij wilde scheiden ik was zo verdrietig dat ik de hele nacht huilde hij vertrok weer ik was zo eenzaam de volgende dag dat ik op zoek was naar iets online toen ik een spreukenmaker vond genaamd Priest Ade die zoveel mensen met hun problemen heeft geholpen, dus ik nam contact met hem op met mijn problemen hij vertelde me dat het 24 uur zou duren en mijn man zal terugkomen bij me ik deed alles wat hij me zei te doen en de volgende dag kwam mijn man knielend terug en smeekte hij de scheiding te annuleren we zijn nu samen gelukkig Priester Ade kan u ook helpen E-mail hem op: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp +2348147400259

 • Whitney Revol
  Geplaatst op 03:45h, 15 augustus Beantwoorden

  Mijn ex-vriend verliet me 7 weken geleden, ik probeerde BIJNA ALLES om mijn relatie te herstellen en ik was teleurgesteld. Niemand werkte, een week later zag ik de website van Dr. Ilekhojie en nadat ik contact had opgenomen met Dr. Ilelhojie voor hulp, veranderde alles automatisch, mijn verdriet werd vreugde, de glimlach was over mijn hele gezicht, alles gebeurde heel SNEL en het resultaat was effectief. Dr. Ilekhojie is de ENIGE spreukenmaker met wie ik succes had, mijn vriend belde me en zei dat hij wilde dat we terug zouden komen en ook met me wilde trouwen. hij kwam bij me terug en smeekte me om hem terug te accepteren en dit gebeurde. Dankzij de hulp van Dr. Ilekhojie ben ik zo blij dat ik mijn vriend terug heb. Neem nu contact op met dr. Ilekhojie voor een dringende en snelle liefdesbetovering om uw relatie terug te winnen. Hier is zijn contactpersoon Bel / WhatsApp: 2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

 • Unai Simone
  Geplaatst op 01:07h, 13 augustus Beantwoorden

  Met zoveel in mijn hart ben ik hier om mezelf uit te drukken over hoe Dr. Ilekhojie mijn huwelijk van echtscheiding heeft gered. Ikzelf en mijn man hadden een misverstand en het verscheurde ons huwelijk in die mate dat mijn man een scheiding zocht. Dus ik heb geen andere keus dan naar internet te gaan om een oplossing voor mijn probleem te zoeken. Daar kwam ik de details van Dr. Ilekhojie tegen en over hoe hij veel mensen heeft geholpen door hun relatie te herstellen. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie en in minder dan 48 uur annuleerde mijn man de scheidingspapieren. Nu leven ik en mijn man samen in vrede en harmonie, allemaal dankzij Dr. Ilekhojie voor het redden van mijn huwelijk voor het uiteenvallen. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan. E-mail: (gethelp05@gmail.com) of Tel / Whasapp / Viber 2348147400259 Bedankt! Dr Ilekhojie

 • Xavier Lubo
  Geplaatst op 18:48h, 11 augustus Beantwoorden

  Mijn man heeft me verlaten voor een jongere vrouw en ik was er kapot van. Het was alsof ze hem in een boze spreuk had gebracht, Paul keerde zich van de ene op de andere dag zonder enige waarschuwing tegen mij. Het gebeurde vorig jaar, ik was wanhopig, dus ik gebruikte elke website voor het casten van spreuken die ik zonder resultaten kon vinden. Een vriend stuurde me de link naar de site van Dr. Ilekhojie en ik nam contact met hem op. Hij begon in juni met mij te werken. Als resultaat van al zijn geweldige werk, zijn mijn man en ik weer bij elkaar. Ik ben zo blij en bevoorrecht dat ik zo’n geweldig persoon als jij aan mijn zijde heb. Dank u! Dr Ilekhojie’s contact (gethelp05@gmail.com) of Tel / Whasapp / Viber +2348147400259

 • Carla Houstin
  Geplaatst op 22:15h, 10 augustus Beantwoorden

  Mijn naam is Carla Houston
  Ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld. Mijn ex-man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Ik was zo blij om Dr Ilekhojie te ontmoeten, hoe hij veel mensen heeft geholpen om Lover terug te brengen, dus ik neem contact met hem op om mij ook te helpen. zo hielp dr. Ilekhojie me om mijn man terug te brengen .. Een grote dank aan Dr. Ilekhojie, want ik had nooit gedacht dat mijn ex-man zo snel bij me terug zou komen met je betovering. Jij bent de beste en de beste ter wereld. als je hier bent en je hebt je ex-minnaar terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil dan niet meer, neem nu contact op met deze machtige spreukenmaker. Dank u! E-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel +2348147400259

 • Lucy Irwin
  Geplaatst op 23:21h, 08 augustus Beantwoorden

  Na jaren met mijn man getrouwd te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt. Ik deed alles wat binnen mijn bereik lag om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik
  wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem had, ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriendin en zij stelde voor om liever contact op te nemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te halen, ik had geen andere keus dan het te proberen. Ik heb de dokter Ilekhojie een bericht gestuurd en hij verzekerde me dat er geen probleem was en dat alles binnen drie dagen in orde zal zijn. Hij sprak de spreuk uit en verrassend genoeg belde mijn man me op de tweede dag.

  Ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en het enige wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er was gebeurd. Hij wilde dat ik bij hem terugkwam. Hij zei ook dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem toe, dat was hoe we weer gelukkig samen gingen leven. De e-mail van de spell casters is (gethelp05@gmail.com) Je kunt hem een ​​e-mail sturen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of in een andere zaak.

  1) Liefdes spreuken
  2) Verzoeningspreuken
  3) Echtscheiding
  4) Huwelijksspreuken
  5) Bindende spreuk.
  6) Breakup spreuken

  Hier is zijn contactpersoon Bel / WhatsApp: +2348147400259 E-mail: (gethelp05@gmail.com)

 • Tracy Telmo
  Geplaatst op 00:04h, 24 juli Beantwoorden

  HOE KRIJG IK MIJN EX-ECHTERMAN TERUG MET DE HULP VAN DR. Ilekhojie ……. Mijn naam is Muna Vassel, uit Canada, ik wil de wereld snel vertellen dat er een echte en effectieve online spellcaster is die krachtig en echt, Zijn naam is Dr. Ilekhojie, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die mij verliet te herenigen. Toen ik contact opnam met Dr. Ilekhojie, sprak hij een liefdesbetovering voor mij uit, en mijn man die zei dat hij niets te doen heeft weer bij me, belde me en begon me te smeken om terug te komen. hij is nu terug met zoveel liefde en zorg. Vandaag ben ik blij jullie allemaal te laten weten dat deze spellcaster de kracht heeft om een verbroken relatie te herstellen en ze terug te brengen. omdat ik nu heel blij ben met mijn man. Aan iedereen die dit artikel leest en zijn hulp nodig heeft, kan dr. Ilekhojie ook elke vorm van hulp aanbieden, zoals het oplossen van echtscheidingszaken, rechtszaken, doodsbreuk, spirituele bescherming. Dank u! contact e-mail: (gethelp05@gmail.com) of bel + 2348147400259

 • Van huis naar thuis, deel twee! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
  Geplaatst op 14:35h, 07 februari Beantwoorden

  […] deel II, een vervolg op mijn eerst geschreven blog. In deel II van deze blogserie vertel ik je alles over de verbouwing van mijn 1ste verdieping en […]

 • Linn
  Geplaatst op 23:34h, 23 januari Beantwoorden

  Hoi leuk om te lezen en prachtig gedaan
  Ben eigenlijk benieuwd naar deel II

  • Lotte
   Geplaatst op 15:18h, 07 februari Beantwoorden

   Hi Linn, dankjewel voor je reactie en je leuke compliment. Vandaag is deel II te lezen! Als ik iets voor je kan betekenen stuur me dan gerust via Instagram een bericht! Liefs Lotte

 • Wilma
  Geplaatst op 17:17h, 23 januari Beantwoorden

  Wat is je huis mooi geworden, knap gedaan hoor! Ben benieuwd naar deel 2.

  • Lotte
   Geplaatst op 15:21h, 07 februari Beantwoorden

   Hi Wilma,

   Bedankt voor je reactie! Deel II staat vandaag online, Ik ben benieuwd naar je reactie. Als ik iets voor je kan betekenen laat het me dan gerust weten via Instagram. Liefs Lotte

 • Carolien
  Geplaatst op 13:52h, 26 december Beantwoorden

  Zo knap dat je kan zien wat je met een huis kan doen dat nodig opgeknapt moet worden! Erg mooi geworden en ik heb zin in deel 2!

  • Lotte
   Geplaatst op 15:22h, 07 februari Beantwoorden

   Hi Carolien, wat leuk om je reactie te lezen. Vandaag is deel II te lezen, laat je me weten wat je daarvan vindt?

 • Renate paans
  Geplaatst op 13:48h, 26 december Beantwoorden

  Hallo Lotte,
  Wauw wat mooi en interessant om te lezen, en wat stoer en knap van jou zeg, super mooi geworden allemaal,, ik kijk uit naar deel 2.

  • Lotte
   Geplaatst op 15:28h, 07 februari Beantwoorden

   Hi renate,

   Dankjewel voor je reactie. Ik had geen keuze maar ben super trots op het resultaat! Deel II staat online vandaag. Laat je weten wat je van dit deel vindt?

  • Lotte
   Geplaatst op 15:30h, 07 februari Beantwoorden

   Hi Renate,

   Bedankt. Ik had geen keuze maar ben super trots op het resultaat! Deel II kun je vanaf vandaag ook lezen. Laat je weten wat je van dit deel vindt? Liefs Lotte

 • Ellen
  Geplaatst op 17:03h, 24 december Beantwoorden

  Ik ben blij dat ik geregeld van dit gezellige huis en de gezelligheid van Lotte en haar gezin mag genieten. In het echt is t nog warmer en mooier. Alhoewel de foto’s wel n heel goed geven.

 • Alie
  Geplaatst op 12:28h, 24 december Beantwoorden

  Wauw! Wat een gezellig thuis voor jou en je kinderen. Kijk uit naar deel 2.

  • Lotte
   Geplaatst op 15:31h, 07 februari Beantwoorden

   Wat leuk om te horen Alie, deel II kun je vandaag lezen! Liefs Lotte

 • Thea
  Geplaatst op 09:57h, 24 december Beantwoorden

  Wat heb je dat goed gedaan! Niet alleen je huis, maar ook de omgang met je ex in belang van jullie kids. De kids zijn natuurlijk het aller belangrijkst! Maar wat heb je met veel creativiteit je huis prachtig gemaakt! Respect!

  • Lotte
   Geplaatst op 15:32h, 07 februari Beantwoorden

   Dankjewel Thea, daar heb je helemaal gelijk in! En heel erg bedankt voor je grote compliment! Vandaag lees je deel II….
   Liefs Lotte

 • Sandra van houwelingen
  Geplaatst op 08:45h, 24 december Beantwoorden

  Hoi Lotte, wat goed dat je dit deelt! Een heel herkenbaar verhaal! Ik kwam na mijn scheiding in een jaren ’70 huurhuis, bruin, gedateerd maar in een goede wijk. Kopen was voor mij helaas geen optie. Ook ik had een heel klein budget. Mss was het 5000 euro, mss zelfs minder ik weet het niet meer. Ik was al blij dat ik zonder schulden uit mijn scheiding kwam. Mijn huisbaas beloofde steeds een keer wat aan mijn skihut-schrootjes keuken te gaan doen. Nu, bijna 4 jaar later zit ‘ie er nog. Ook de badkamer en het toilet zijn prehistorisch. Ik heb vooral geinvesteerd in laminaat, verf, verf verf en steigerhout. Het is ook een mega metamorfose geworden. Ondanks de keuken en de rest. Ik heb er mijn thuis van gemaakt. Ik herken heel goed het verdriet dat ik had om .het moeten verlaten van mijn oude plek. Inmiddels weet ik dat je het met een beetje creativiteit altijd wel weer kunt pimpen en een fijne plek kunt maken. Toch kijk ik enorm uit naar ons nieuwe huis. Mss vooral omdat het gelijk staat aan een nieuwe fase. Achterom kijkend ben ik trots dat ik het zo heb kunnen doen, vooral voor mijn kinderen en ben ik dankbaar dat dit gekke seventieshuis op mijn pad kwam. Respect voor jou hoe je het hebt aangepakt! Liefs Sandra @Huize_kapiten

  • Lotte
   Geplaatst op 15:35h, 07 februari Beantwoorden

   Hi lieve Sandra,

   Dankjewel voor je uitgebreide reactie, het is allemaal wat he zo’n scheiding. Gelukkig zijn we er allebei goed uitgekomen, hard voor gevochten! Maar jullie hebben inderdaad al een mooi vooruitzicht. (nu nog even de hobbel nemen van de bouw die stil ligt, maar dat komt ook wel weer goed). Vandaag kun je deel II lezen. Benieuwd wat je ervan vindt, Laat je het weten?
   Liefs Lotte

 • Blogs & DIY's | LOT's of STYLE
  Geplaatst op 21:18h, 23 december Beantwoorden

  […] Low budget verbouwen? Het kan! […]

Geef een reactie