Werkplek inspiratie - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6435
post-template-default,single,single-post,postid-6435,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Werkplek inspiratie

Werkplek inspiratie

Werkplek inspiratie

Graag wil ik jouw enthousiasmeren met deze werkplek inspiratie blog! Een leuke werkplek; een must? Of ben jij het daar niet mee eens? Ben jij op dit moment thuis aan het werk? Het is toch super leuk als je thuis aan het werk bent, en je plek is een fijne ruimte om in te werken? In deze blog deel ik interieuritems, die niet mogen ontbreken in jouw ‘home office‘!

werkplek inspiratie

Mijn favoriete items

In ons interieur vind je veel (eiken) hout terug, zwart/wit en bruintinten. Deze tinten combineren we graag met al het groen van onze planten. Onze interieurstijl omschrijf ik als industriële met robuuste en stoere items. In ons huis is hout een materiaalsoort wat je overal terug ziet. In de woonkamer, en de keuken in de badkamer, en onze slaapkamer.

Als je oog voor detail hebt, snap ik wat ik bedoel!

werkplek inspiratie blog

werkplek inspiratie blogger

werkplek inspiraties

Werkplek inspiratie

Een heel belangrijk favoriete item in ons interieur, is de wereldkaart van Wooden Amsterdam. Doordat mijn man en ik van reizen houden en al veel van de wereld hebben gezien is dit een grote, toepasselijke eyecatcher in ons interieur! En hoe tof, hij is helemaal van hout!

houten wereldkaart

wereldkaart

interieur inspiratie

Mijn werkplek is gestyled met houten items

Ik zit veel bij mijn werkplek, hier schrijf ik al mijn blogs die op mijn website staan, en hier bewerk ik mijn foto’s voor mijn blogs en Instagram. Wat is er nu fijner om een werkplek stoer te stylen, zodat je met veel plezier achter je pc/laptop kunt zitten. Ook vind ik alle items van hout heel goed bij mij passen en bij ons interieur. Mijn werkplek is gestyled met een oude werkbank en een oude bureaustoel. Ik sta ook wel eens actief te werken achter een UPSTAA stand. Daarnaast maak ik veel gebruik van mijn telefoon, oordopjes, en mijn laptop.

laptop

werkplek

Toffe interieurgatgets geven je werkplek sfeer

Je kantoor kun je met deze items heel huiselijk maken en momenteel werken veel mensen thuis. Hoe fijn is het om een gave werkplek te creëren. Een plek waar je zit met plezier, waar je toffe interieurgadgets hebt die je werkplek sfeer geven!

In mijn dagelijkse leven ben ik fysiotherapeut van beroep. Ik vind het heel belangrijk om een goeie houding tijdens het werken te hebben. Met de houten laptopstandaard, of de PC standaard kan je echt een goede houding aannemen. Deze laptopstand/PC stand is niet alleen een echte eyecatcher op je bureau maar hij zorgt dat jij de hele dag op een prettige manier achter je PC kan zitten. Ik ben echt fan van deze items.

werkplekinspo

 

werkplekinspiratie

toffe werkplekinspiratie

En een lekker muziekje erbij

Een gezellig muziekje op de achtergrond mag toch niet ontbreken? Werk je alleen, of werk je met meerdere mensen op je werkplek? Een muziekje laten spelen via de Acoustic Smartphone Amplifier is wat iedereen wel wil, want het klinkt fantastisch!
Deze luidspreker wordt gekoppeld met je telefoon, en als muziekfanaat, weet je zelf wel welke leuke nummers je wil luisteren!

speaker

houten speaker

home office

Ben jij ook vaak bezig met je interieur, gek van gadgets en hou je van een gave werkplek, ik ben benieuwd hoe jij je werkplek ingericht hebt!

Liefs,

Jellina

Ben je op zoek naar meer interieurinspiratie check dan al mijn andere blogs! Of wil je zelf aan de slag? Deze DIY blog ‘een leuke thuiswerkplek’ kan je ook inspiratie geven!

1Reactie

Geef een reactie