Design radiatorbekleding in de woonkamer! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
1111
post-template-default,single,single-post,postid-1111,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

Mijn nieuwe design radiatorbekleding van Sentimo in onze woonkamer is echt prachtig! Onze achterkamer was vroeger een oude schuur en heeft daardoor veel inhoud. Wij hebben hier dus twee grote cv’s die de kamer moeten verwarmen. Alleen vind ik radiators qua design nooit mooi en ging ik op zoek naar een oplossing zodat ze niet meer storend zijn in ons interieur. Lees je mee?

Mijn nieuwe design radiatorbekleding in de woonkamer! 

Design ombouwen voor radiators

Via instagram kwam ik op het account van Sentimo. Ze maken design ombouwen voor radiators en wat zag dat er gaaf uit! Toen ik naar de website ging zag ik dat er een groove variant was en een solid, wij kozen voor de strakke variant (solid). Je kunt uit heel veel verschillende kleuren kiezen, klik hier voor het overzicht! Heb je een witte wand, of een grijze wand? Kortom alle varianten zijn mogelijk! Ik laat hieronder een paar foto’s zien voordat de radiator bekleding erom heen zit.

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

De ideale oplossing

Toch vind ik het altijd een storend gezicht als je dan het patroon van de cv ziet en het kan echt mooier zijn! Voorheen wou ik het liefst de radiator zoveel mogelijk wegwerken met planten of een stoel. Toen ik de optie tegen kwam van een ombouw dacht ik gelijk dit is prachtig, net wat voor mij zodat het niet meer storend hoeft te zijn maar gewoon in het zicht mag blijven!

Toen we eenmaal de producten van sentimo in huis hadden kon ik niet wachten om ze te installeren. Er zat een goede gebruikshandleiding bij en het was makkelijk om ze zelf te gaan monteren. De bekleding klik je in elkaar en kan je over de bestaande radiator plaatsen. De metalen bekleding blijft goed op zijn plek zitten dankzij de super sterke magneten die op de bestaande radiator worden geplakt. Er komt geen gereedschap aan te pas en de radiator bekleding zit er in no-time op, perfect!

Al met al, dit is toch echt de perfecte oplossing ik ben er reuze blij mee! Nu hoef ik niet meer de centrale verwarming te verbloemen met veel accessoires en mogen ze van mij gewoon in het zicht komen.

Het staat echt fantastisch he! Bedankt dat je mijn blog hebt gelezen!

Liefs Jellina

Design radiatorbekleding in de woonkamer!

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Sentimo.

1Reactie
  • Karin Woonenzostyling
    Geplaatst op 09:20h, 09 januari Beantwoorden

    Erg mooi weggewerkt zo!
    En je speelhuisjr in de woonkamer 😍
    Denk dat mijn zoontjes wel een keer bij jou willen spelen 😀

Geef een reactie