DIY Plantenbak  - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10019
post-template-default,single,single-post,postid-10019,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

DIY Plantenbak 

DIY Plantenbak 

DIY Plantenbak 

Ons huis vol creatieve diy´s. Door de jaren heen hebben wij heel wat mooie do it yourself items gemaakt voor in ons interieur. Waarom kopen als je het ook zelf kunt maken? Of we zien iets in een winkel wat we erg tof vinden maar net niet helemaal in ons interieur past, dan maken we een plan om het zelf te maken! Gelukkig is Jan ontzettend handig en binnen no time hebben we dan weer een tof item in ons huis. Ontzettend leuk als iets zelf gemaakt is en ook nog eens uniek, want niemand anders heeft precies hetzelfde item! 

DIY Plantenbak 

Gek op planten

In ons interieur kom je niet alleen veel creatieve diy’s tegen, maar ook veel groen. We zijn gek op planten en alles wat ervoor zorgt dat je het buiten gevoel naar binnen brengt. In elke ruimte en kamer in ons huis staan wel planten en zelfs onze badkamer is een groene oase. Ook vind ik hangplanten echt een mooie aanvulling in je interieur en vaak ideaal om een saaie hoek op te vullen. Wij bedachten daarom onze diy plantenbak, die jullie vooral kennen van boven de tv, maar ook weleens op onze bovenverdieping heeft gehangen. 

DIY planten

DIY plantenbak

Het leuke aan deze diy is dat je hem precies kunt maken zoals je zelf wilt. Wij hebben een bak over de hele breedte van ons tv-meubel, maar je kunt het natuurlijk zo groot maken als je zelf wilt. Ook de kleur kun je helemaal zelf bepalen. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal planken, wat schroeven, verf en een ketting of touw als ophangsysteem. Wij hebben hiervoor een stuk ketting gebruikt en een paar haken voor in het plafond, wel verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Eigenlijk heel simpel, maar een hele leuke aanvulling in je interieur. Wij hebben er verschillende soorten planten in staan zodat je een leuke mix van groen krijgt.  

DIY Plantenbak 

Ga je ook aan de slag? 

Mijn dm’s stromen soms vol met vragen over onze diy’s. Ontzettend leuk om andere mensen te inspireren en ik ben heel benieuwd of jullie ook aan de slag gaan met deze diy! Laat het me dan zien!   

Liefs Jellina

 

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom! 

Een groen dak van MobiRoof Eco van Mobilane

Voorjaar, tijd voor in de tuin

Tags:
, , ,
Geen reactie's

Geef een reactie