Een zomer vol tuininspiratie! - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
6652
post-template-default,single,single-post,postid-6652,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Een zomer vol tuininspiratie!

Een zomer vol tuininspiratie!

Een zomer vol tuininspiratie!

Een zomer vol tuininspiratie! Volop genieten in je tuin deze zomer, dat willen we toch allemaal! Wat is er nou lekkerder dan genieten in uw eigen tuin, vooral nu de zon zich steeds vaker laat zien? En als je dan leuke zithoekjes kan creëren in je tuin is dat ook nog eens heel gezellig en sfeervol! In deze blog stijl ik onze tuin met leuke items, lees je mee?

Een zomer vol tuininspiratie!

Sfeervol en gezellig je tuin inrichten

In onze tuin vind ik het belangrijk dat er sfeer, gezelligheid en veel groen aanwezig is! Wij kiezen wel voor bepaalde kleuren en stijlen wat bij elkaar past in onze tuin. Ik hou van lichte kleuren maar ook van donkere kleuren, deze kleuren zijn veelal  aardetinten. Zoals bruin, groen, zwart, wit, oker geel, donker rood, enz. Niet te fel of te veel aanwezig.

En ik vind het leuk dat er overal in onze tuin gezellig, ingerichte hoekjes te vinden zijn! Ik heb deze hoek met de mooie items van Jotex  gestyled. Met de NÄS design tuinbank, een paar plaids en de gave planten potten.

Een zomer vol tuininspiratie!

Een zomer vol tuininspiratie!

Een zomer vol tuininspiratie!

Deze items mogen niet ontbreken in je tuin!

Dit toffe zwarte NÄS bankje heeft een erg mooi design. Het bankje is strak en met de structuur in de bovenzijde heel stijlvol. Super handig ook dat ik dit bankje overal kan neerzetten. Dat vind ik echt leuk, dan kan ik een lekker plekje opzoeken in de zon als ik daar even van wil genieten. En als ik een boek wil lezen kan ik natuurlijk het bankje ergens anders in de tuin neerzetten! Je gooit er een tof plaid op en het bankje is mooi gestyld! Verliefd ben ik op de zwarte design pot. De RORY bloempot staat hier op de grond, maar op tafel staat deze zwarte pot ook geweldig!

jotex

jotexnl

jotex tuininspiratie

Mijn lievelingsplek in onze tuin

We zitten erg privé in onze tuin, niemand kan in onze tuin ons zien zitten en we hebben vrij uitzicht op de rest van onze tuin, heel fijn! Met deze nieuwe plekjes en mooie items kunnen we volop van de tuin genieten! Een gezellig muziekjes op de achtergrond, sfeerlicht en een wijntje erbij, kom maar op met de zomer!

garden

Een tip voor het inrichten van je tuin

Kies voor comfort en match dit met mooie items. Bovendien, een goede zit in de tuin vind ik belangrijk! Zo kan je er lekker chillen, heel belangrijk! Het geweldige bankje schuif ik er bij als we met meerdere mensen in de tuin zitten! Of je zet het bankje even op een plek waar de zon schijnt. Lekker een bakje koffie in de tuin of een drankje met vrienden! Kortom, sfeer breng ik aan met planten, accessoires, leuke kussens en licht! Hoe stijl jij je tuin?

Liefs,

Jellina

Zou je ook je tuin willen stylen met mooie items van Jotex? Je kan mijn kortingscode ‘JELLINA25’ gebruiken die je 25% korting* geeft op de totale bestelling + 5% extra korting op verlaagde prijzen!

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account of mijn website www.jellinadetmar.nl!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

1Reactie
  • Heleen de Jong
    Geplaatst op 10:46h, 22 juni Beantwoorden

    Mooie plaatjes jellina! Inderdaad, heel fijn als je tuin mooi is ingericht zodat je er lekker kunt chillen 😊 hier ook druk mee bezig!

Geef een reactie