GPS horloge de Connect Up - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10363
post-template-default,single,single-post,postid-10363,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

GPS horloge de Connect Up

GPS horloge de Connect Up

GPS horloge de Connect Up

GPS horloge de Connect Up. Vele ouders herkennen het wel wanneer kinderen de leeftijd bereiken dat ze buiten gaan spelen en de wereld ontdekken. Kinderen rond de vijf of zes jaar die graag naar de speeltuin willen een paar straten verderop. Kinderen die spelen vergeten weleens de tijd. Soms lopen ze net te ver door de wijk en als ouders vind je dat spannend en moet je ze zoeken. Dit kan best angstig voelen omdat je niet precies weet waar ze zijn en ze zijn dan nog erg jong. Fijn als je je kind kan volgen via een app en altijd bereikbaar is. Lees je mee?

GPS horloge de Connect Up

GPS horloge

De Connect Up van One2track  is het ‘ GPS horloge kind‘ nieuwste GPS horloge voor kinderen. Met het horloge kan je videobellen met de app. Als ouder installeer je de app op je mobiele telefoon waardoor je kan zien waar je kind is en je kan bellen of een berichtje sturen. Met deze Connect up van One2track met een speciale GPS functie kun je, mocht je dit willen, je kinderen traceren wanneer je dit wilt. Door deze functie weet jij te allen tijde waar je kinderen uithangen, zodat je altijd op de hoogte bent van de situatie.

GPS horloge de Connect Up

Vrijheid en veiligheid

Melin is helemaal happy met haar nieuwe watch! Ze draagt hem naar school en als ze buiten aan het spelen is. Hoe fijn is dat als Melin met haar vriendinnen in de speeltuin een paar starten verderop speelt ze bereikbaar is. Voor mijn gevoel geef ik Melin wat meer vrijheid en de ruimte om er op uit te gaan. Zij heeft ook het gevoel dat ze zelfstandiger is en het voelt echt heel veilig. We kunnen snel contact maken met elkaar. Melin kan via het touchscreen kiezen wie ze wil (video) bellen of een spraakbericht sturen. Naast deze handige functionaliteit zijn er nog meer functies die ze kunnen gebruiken op hun horloge.

horloge GPS

GPS horloge de Connect Up

Vele functies

Ook heeft de Connect Up een foto functie om de leuke dingen die Melin doet vast te leggen.  Leuk dat ze de foto’s ook naar mij kan door appen. Melin vind het ook erg leuk dat ze haar stappen kan tellen en ze is druk aan het leren om klok te kijken, zodat ze haar horloge goed kan gebruiken voor de tijd en ik haar leer wanneer ze weer thuis moet komen. De rekenmachine en de stopwatch zijn ook aanwezig. Het ontwerp van de Connect Up is een mooi strak en vierkant ontwerp. Je kan kiezen uit 5 kleuren. Ook heb je de mogelijkheid om nog een los bandje erbij te bestellen en dan kan je wisselen van kleur. Al die gegevens worden weergegeven in de bijbehorende app.

GPS horloge de Connect Up

GPS horloge

Lichtgewicht en stijlvol

GPS horloges zijn een uitkomst voor ouders die zich zorgen maken over waar hun kinderen zijn. Doordat mijn kinderen ouder worden en steeds meer vrijheid krijgen vind ik het een heel veilig gevoel dat ze een GPS horloge dragen. De Connect Up is echt een prachtige prachtig horloge. Ook heel fijn om te dragen omdat het lichtgewicht is en erg stijlvol.

Liefs Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs:

BLOG: Verkopen, verhuizen, verbouwen?

BLOG: Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Geen reactie's

Geef een reactie