Tips om je kleine huis groter te doen lijken - Jellina Detmar Interieur & Styling blog Hoe kan mijn woonkamer groter lijken
8880
post-template-default,single,single-post,postid-8880,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Tips om je kleine huis groter te doen lijken! Het spreekt voor zich dat we een comfortabele, uitnodigende leefruimte willen die niet benauwd of rommelig aanvoelt. Het is tenslotte de kamer waar je het meest zult verblijven. Van een lekker  weekend loungen tot het organiseren van je feestjes met wijn en hapjes.

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Genoeg mogelijkheden en tips!

Als je het gevoel hebt dat je woonkamer te klein is voor diverse activiteiten, zul je er een hekel aan krijgen en hen gaan vermijden. Dat kan je helemaal voorkomen door je kleine woonkamer veel groter te laten lijken dan hij is door hem op de juiste manier in te richten en te stylen.

Misschien is je leefkamer klein omdat je in een klein appartement woont in het midden van de stad en elke kamer een kleine, ommuurde doos is. Of misschien werk je met een redelijk grote ruimte, maar moet die ook dienen als ingang of hal – wat de beperkingen van je woonkamer ook zijn, er zijn verschillende mogelijkheden om je kamer in te richten zodanig deze ruimer lijkt dan hij werkelijk is.

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Wel eens nagedacht aan behang of posters?

Bimago biedt een ruim assortiment van behang en posters aan dat uw woonkamer onmiddellijk een andere dimensie geeft. Uitzichten op prachtige meren en rivieren of opmerkelijke landschapen van bergen en natuur zullen meteen uw zintuigen strelen en u laten genieten van een ruimere uitziende kamer. Mede door hun heldere, openlucht kleuren zullen deze posters u niet enkel de verademing geven waar u naar snakt na een vermoeiende werkdag, maar tevens zullen deze u ook urenlang een adembenemend kijkplezier bieden.

Schilderen op nummers

Maar een foto behangpapier is slechts één mogelijkheid om meer ruimtelijkheid aan te bieden in de kamer. Neem een kijkje op schilderen op nummers, een uniek assortiment van schilderijen en canvas prints die u zelf kan beschilderen. Het doek wordt geleverd als totaalpakket met verdrukt canvas, pencelen en verf. Het concept is simpel, maar ingenieus…tof toch!

U beschildert het doek doormiddel van de pencelen en verf, volgens de aangegeven kleurcode. De verf dekt volledig het te beschilderen oppervlak inclusief de voor geprinte omtreklijnen en nummers. Het resultaat is een zelfgemaakt schilderij dat u kan ophangen om door uw gasten en familieleden te laten bewonderen. Niet enkel zullen deze homemade schilderijen uw woonkamer opfrissen en verrijken, het zal u ook een mooi gespreksonderwerp aanbieden terwijl u geniet van een lekker glas wijn.

Er zijn verschillende maten, onderwerpen en moeilijkheidsgraden beschikbaar op Bimago. Het wordt helemaal te gek als u samen met uw kinderen de leefkamer opfrist. Nog nooit was het inrichten van een kamer zo een speciale familieactiviteit zoals bij Bimago. Laat uw kinderen zich uitleven en hun oog-hand coördinatie trainen door hen direct te betrekken bij het ontwerpen van uw favorite kamer. 

Nu kunt u uw fantasie de vrije loop laten gaan samen met uw familie. Net zoals bij het opzetten van een kerstboom. Een frisse, nieuwe toets die uw kamer zal verruimen met een persoonlijke knipoog op creativiteit. Kortom, bij Bimago hebben ze alles wat je nodig hebt om uw woonkamer de uitstraling te geven die u verdient.

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Hopelijk heb je nu wat extra ideeën opgedaan voor het inrichten van je kleine woonkamer.

Liefs,

Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

6 Reactie's

Geef een reactie