Stijl je tuin met een mooie parasol  - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10389
post-template-default,single,single-post,postid-10389,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Stijl je tuin met een mooie parasol 

Stijl je tuin met een mooie parasol 

Stijl je tuin met een mooie parasol

Stijl je tuin met een mooie parasol. Nu we zo richting het voorjaar gaan krijg ik echt zin om mijn tuin mooi te stijlen. Wat voor mij een echt stijl item in onze tuin is, is een mooie grote parasol. We gaan veel tijd doorbrengen dit jaar in onze nieuwe tuin. We wonen nu aan het water en hebben een grote tuin en er is overal volop zon. Ik kan niet wachten tot we hele dagen en avonden in daar gaan doorbrengen. Een parasol in je tuin is echt een must item, lees je mee!

blog

Op naar het voorjaar

Wij zitten straks met mooi weer vaak buiten. Onze tuin ligt naast de woonkamer en voelt als een verlengde van de woonkamer. Er wordt straks veel tijd doorgebracht. Ik wil dan graag dat het er gezellig en sfeervol uitziet en een parasol hoort daar zeker bij. Als we een beschut plekje kunnen creëren in onze tuin waar we lekker kunnen loungen en relaxen zou dat onwijs fijn zijn.

Bescherming

De keuze voor een parasol is soms best lastig. Ik vind het belangrijk dat een parasol beschermt tegen volle zon, hitte en UV-straling. Parasols zijn is verschillende soorten en maten. Op de website van Solero kan je eerst kijken welke soorten er allemaal zijn. Je kan kiezen uit een horeca, tuin, zweef of muur parasol. Je kunt dan goed kijken welke grootte je nodig bent. Het formaat hangt ook af van de grootte van je tuin en hoe groot het oppervlak is dat je in de schaduw wilt hebben en hoeveel zitplaatsen je er onder wilt maken.

Bij hoge temperaturen in de zomer kan de schaduw van je parasol verkoeling bieden. En wil je tijdens mooie dagen buiten eten, lezen en lekker zitten op je terras dan is een parasol natuurlijk ideaal. Wanneer je een keuze maakt voor een mooie parasol dan kijk je naar kleur en patroon. De parasol moet bij jouw interieur en tuinset passen. Persoonlijk vind ik dat de parasol een bepaald gevoel van luxe en sfeer aan je tuin geeft.

Stijl je tuin met een mooie parasol 

Functionaliteit

Wanneer je gezellig een drankje zit te drinken buiten en de zon draait dan kan je de parasol veranderen van stand. Dit gaat erg gemakkelijk. Je kan je parasol eenvoudig in de juiste stand draaien waardoor je altijd schaduw hebt. Een zweefparasol kan je ook schuin kan zetten als je laagstaande zon hebt. Zo onwijs handig omdat je niet elk uur op te staan om hem bij te stellen.

Bij Solero gebruiken ze een hoogwaardig doek, de vezels van het materiaal zijn waterafstotend, uv werend en kleurvast. Een parasol dient bevestigd te worden met een parasolvoet. Bij de keuze van je parasol krijg je ook de keuze uit verschillende typen parasol voeten. Op de website worden er verschillende opties uitgelegd.

garden

Accessoires

Als je je prachtige parasol hebt uitgezocht kun je ook nog kijken naar mooie accessoires. Parasols zijn natuurlijk bedoelt om lekker onder te zitten met mooie zonnige dagen. Maar hoe fijn is het als je nog even kan nazitten met vrienden of familie in de buitenlucht. Er zijn handige lampen verkrijgbaar en terrasheaters. We willen er natuurlijk ’s avonds wel warm bij zitten en daar mag sfeerlicht ook niet bij ontbreken.

Terassheaters creëren een aangename atmosfeer en zijn leverbaar in verschillende kleuren, het design is niet overheersend maar ze ogen stijlvol. Het prettige aan infraroodlampen is dat ze mensen verwarmen in plaats van lucht, hierdoor is er geen sprake van een opwarmtijd en ontstaat er direct effectieve warmte na het inschakelen.

Palestro Pro

Heb je de nieuwste parasol al gezien van Solero? De Palestro Pro. Wow, ik ben echt fan. Deze parasol kan geleverd worden in prachtige kleuren en heeft een strak ontwerp dat in elke tuin past. Verkrijgbaar in vierkant 4×4 en rechthoekig 4×3 meter! Robuust ontworpen om tegen een stootje te kunnen en met een kleurvast doek dat jarenlang als nieuw blijft. De Palestro is een toevoeging voor het hele gezin die al snel een vertrouwd onderdeel van uw buiten wordt. Het Solero O’Bravia doek is van een opperbeste kwaliteit en gegarandeerd kleurvast.

Stijl je tuin met een mooie parasol 

Om vele jaren te genieten van jouw parasol kun je deze beschermen met een beschermhoes. Of als het slechter weer is raad ik je toch aan om hem op te bergen.

Succes met jouw keuze!

Liefs Jellina

Meer blogs:

Logeerkamer inrichten? Leuke tips!

Verkopen, verbouwen en verhuizen

Tips om je kleine huis groter te doen lijken

Geen reactie's

Geef een reactie