Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit? - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10219
post-template-default,single,single-post,postid-10219,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit? We kunnen uiteraard niet voor iedereen een perfect beeld schetsen. Iedereens ideale zondag ziet er immers net weer even anders uit. Maar toch denken we dat we met de onderstaande omschrijving een heel eind komen. Tips nodig voor een ideale luie zondag? Lees dan verder.

bank Jellina Detmar

Lekker uitslapen en luieren

Het is toch een heerlijk gevoel: niets hoeven doen. Je hoeft niet je bed uit te springen zodra je wekker gaat, of te haasten omdat je te lang aan het snoozen was. Misschien hoef je zelfs helemaal geen wekker te zetten op je luie zondag! En als je eenmaal wakker bent, blijf je nog gewoon even liggen. Onder mooie dekbedovertrekken is dat al helemaal een feestje. Hiermee vergroot je het slaapcomfort namelijk aanzienlijk. Kruip bijvoorbeeld onder een Kayori dekbedovertrek, in een iconisch dessin. Eerlijk is eerlijk: daar wil je toch nooit meer onder vandaan komen? En waarom zou je ook? Het is immers jouw luie zondag!

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Heerlijk eten, de hele dag door

Trakteer jezelf op lekker eten tijdens die luie zondag. Het begint al bij het ontbijt: heb je trek in croissantjes of iets anders speciaals? Gewoon lekker doen. Haal je favoriete fruit in huis. Kook in de avond je lievelingsmaaltijd, of laat het eten gewoon eens bezorgen. Zo hoef je er zelfs nauwelijks moeite voor te doen! En ’s avonds kun je ook nog prima wat chips pakken, als je daar nog trek in hebt.

Serie of film kijken

Zondag is de uitgelezen dag om urenlang naar de tv te kijken. Zet een spannende serie op of kijk juist naar een romantische film: kies wat jij leuk vindt om te kijken. Houd af en toe kort een plaspauze of een momentje om een snack te pakken, maar verder kun je echt even bingen op de zondag. Wat een ontspanning!

Pyjamadag

Welke outfit je draagt tijdens die luie zondag? Je pyjama of een chill-outfit! Verdere poespas is echt niet nodig. Doe ook gerust je haar een keertje niet, evenals je verdere beauty routine die je normaliter toepast om de deur uit te gaan. Het is wel zo relaxt om daar even een dag niet aan te hoeven denken.

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

In bad

Heb je thuis een bad? Ga daar dan in: op een zondag waarop je niets moet, heb je hier alle tijd voor. Gebruik je favoriete badzout of -zeep, steek wat kaarsjes aan en neem een goed boek mee.

Verzorging

Heb je zin om je lichaam in de watten te leggen? Denk dan aan verzorging. Doe in bad bijvoorbeeld een masker op je gezicht, of denk juist aan een haarmasker. Lak je nagels, scheer je benen: we noemen gewoon wat voorbeelden. Vervolgens zit je weer een stuk lekkerder in je vel!

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Kort naar buiten

Hoewel je gewoon de hele dag binnen kunt blijven op je luie zondag, is het misschien toch wel lekker om naar buiten te gaan. Al is het maar éven, voor een korte wandeling bijvoorbeeld. De frisse lucht doet je goed! De indeling van de dag is zo echt helemaal compleet.

Liefs Jellina ♥

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Sustainable Interior

Fotobehang als geweldige eyecatcher

Een kast met organische vormen

 

Geen reactie's

Geef een reactie