Je tuin inrichten met de mooiste meubelen - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10243
post-template-default,single,single-post,postid-10243,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen. De herfstbladeren op de grond, de slootjes bevroren en de temperaturen veel te koud om nu te denken aan een lekkere zomer in de tuin. Misschien ben je er dus helemaal niet mee bezig, tuinmeubelen. Maar ook juist in deze periode kun je al heel goed gaan rondkijken, om straks lekker te kunnen genieten in het voorjaar! In deze periode zijn er vaak hele mooie aanbiedingen te vinden en loop je niet het risico dat je straks nog met een levertijd zit. Een win win situatie dus!

tuinmeubelen

Kijk maar eens bij Fonteyn

Bij Fonteyn vind je een enorm assortiment aan tuinmeubelen. Richt je tuin helemaal in naar je eigen smaak en Fonteyn helpt je daar heel graag bij. Of je nu van modern, vintage, landelijk, klassiek of design houdt, het assortiment is groot en divers. Je kunt de tuinmeubelen komen bekijken in de showroom, waar hele mooie tuinkamers zijn ingericht en je dus gelijk een goed beeld van de meubelen krijgt. 

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Tuinmeubelen

Je tuin inrichten is iets om goed over na te denken. Wil je een lekkere lounge hoek om te kunnen relaxen of liever een fijne set waar je met de hele familie gezellig kunt eten? Of allebei? Heb je een ruime tuin dan is het maken van verschillende zitplekken een heel goed plan. Een plek waar je kunt ontspannen met een mooie loungeset, daybed of hoekbank. Er zijn niet alleen verschillende stijlen, maar de tuinmeubelen zijn er in verschillende materialen. Teakhout, acaciahout, aluminium, wicker, vaak gecombineerd met mooie kussens. Misschien wil je in een andere hoek van je tuin juist gezellig kunnen eten met het gezin. Ook daarin is keuze in vorm, grootte en materiaal. Zet die barbeque alvast maar aan en de gezellige warme zomeravonden komen wel!

Je tuin inrichten met de mooiste meubelen

Picknickbanken

Je kunt je tuin ook heel gezellig inrichten met een picknickbank. Een gezellige plek voor een spelletje, een borrel of een barbeque. Een picknickbank neemt minder ruimte in, maar zorgt wel voor een groot aantal zitplekken. Ideaal ook voor een kleinere tuin!

Waar we eerder alleen de bekende picknicktafels van hout zagen, zien we nu ook hele mooie van Aluminium. Mooi strak, groot van formaat en passend in verschillende stijlen. Genoeg opties om van je tuin een verlengstuk van je huis en interieur te maken. Ik kan niet wachten tot we weer lekker kunnen genieten van warme temperaturen en vele uren kunnen doorbrengen in onze tuin!

Liefs Jellina ♥

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Hoe ziet de perfecte luie zondag eruit?

Sustainable Interior

Fotobehang als geweldige eyecatcher

Geen reactie's

Geef een reactie