Ledverlichting is erg populair
9183
post-template-default,single,single-post,postid-9183,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ledverlichting is erg populair

Ledverlichting is erg populair

Ledverlichting is erg populair

Ledverlichting is razend populair! Dat is niet zo gek want met ledverlichting bespaar je geld! Deze verlichting is zuiniger dan alle andere soorten verlichting. Zo gebruikt ledverlichting 90 % minder stroom dan gloeilampen en tot wel 95 % minder energie dan halogeenlampen.

Ledverlichting erg populair

Trimless inbouwspots 

Led-verlichting zijn dus zowel beter voor het milieu, als voor je energierekening. Ledverlichting wordt niet warm en is daarom ook zuiniger. Een ledlamp gaat ongeveer 50.000 uur mee terwijl een halogeenspot maar 3000 uur meegaat.

Bij de meeste inbouwspots blijft er een rand zichtbaar op het plafond, maar niet bij de trimless inbouwspots. Deze spots zijn frameless en hebben geen zichtbare randen op het plafond. Het zijn verdiepte inbouwspots en worden weggewerkt in het plafond. De trimless spots hebben wel een rand maar deze bevindt zich op dezelfde hoogte als het plafond waardoor je deze eenvoudig kunt wegwerken met stuc of verf. Deze spots zijn te verkrijgen in een ronde vorm en vierkante vorm en in het zwart of wit.

Ze passen in elk interieur en hebben een moderne uitstraling! Voor de lange termijn een hele goede keuze, want de trimless spots zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook een lange levensduur. Ze zijn zo gemaakt dat je onderdelen apart kunt vervangen. Ideaal dus als er een defect is.   

Ledverlichting erg populair

In je woning

Deze prachtige verlichting kan natuurlijk in verschillende ruimtes geplaatst worden. Een keuken is goed voorbeeld. Verwerk ze in je plafond of wees creatief en plaats ze onder je bovenkastjes of planken. Doordat de verlichting dimbaar is krijg je een fijne sfeer. Ook in de badkamer kun je deze trimless inbouwspots heel goed gebruiken! Kijk hierbij goed naar de beschrijving van de verschillende spots. Bij de aanduiding IP44 betekend dat dat de verlichting spatwaterdicht is en bij de aanduiding IP65 wil dat zeggen dat het straalwaterdicht is. Deze kunnen dus prima boven je doucheruimte. De spots zijn ook een aanwinst voor je woonkamer. Maak samen een goed lichtplan voor je woonkamer voor verschillende punten van decoratief en praktisch licht.  

 ledinbouwspotsleds

Inbouwspots  

Ledinbouwspots.nl is een gecertificeerde webwinkel met een ruime keuze aan ledverlichting, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ze verzenden het gratis vanaf 75 euro en voor 21 uur besteld is morgen al in huis! Ook geven ze op alle verlichting een garantie van 3 jaar. Hier kun je dus veilig je aankopen doen!   

Succes,

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!

Heb je deze leuke blogs al gelezen?

Dit is geschreven in samenwerking met Ledinbouwspots. 

Geen reactie's

Geef een reactie