Mooie muur en containerstickers - Jellina Detmar Interieur & Styling blog
10457
post-template-default,single,single-post,postid-10457,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Mooie muur en containerstickers

Mooie muur en containerstickers

Mooie muur en containerstickers

Mooie muur en containerstickers. Veel mensen hebben in huis een muur geverfd in een kleur. Tegenwoordig kun je natuurlijk ook prachtig behang bestellen met een print of bepaald patroon. Ben je toe aan een nieuwe look in je woonkamer of slaapkamer maar wil je wel eens iets anders? Denk dan aan een muursticker. Binnen een mum van tijd breng je met een muursticker uitstraling en sfeer in je interieur. Lees je mee?

muurstickers

Muurstickers

Muurstickers zijn een geweldige manier om een saaie muur of kamer in een handomdraai te veranderen. Het mooie van muurstickers is dat ze in zoveel verschillende ontwerpen en stijlen beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een tekst, een afbeelding, een quote of een geometrisch patroon, er is altijd wel een muursticker te vinden die bij jouw interieur past.

Binnen een mum van tijd breng je met een muursticker uitstraling en sfeer aan in je interieur. Muurstickers zijn een betaalbare en veelzijdige oplossing voor het opfrissen van een kamer. Een muursticker is niet permanent en het is ook fijn dat ze gemakkelijk te verwijderen zijn zonder schade aan de muur.

Het assortiment van stickers is erg ruim en omvat ontwerpen voor babykamers, woonkamers, slaapkamers en meer. Ze bieden zelfs eenvoudige tekststickers aan! Of heb je zelf een favoriet thema of design in gedachten voor een muursticker, ze denken bij muurstickerstunter.nl graag met je mee. Leuk ook om voor tieners hun kamer stoer te maken en als ze daar zelf ideeën over hebben en een eigen design maken dan creëren ze echt een eigen slaapkamer. De designers bij muurstickerstunters.nl willen ook samen een tof design bedenken, wie weet!

Het is echt een geweldige manier om een slaapkamer of andere ruimte een persoonlijke touch te geven. Het is altijd leuk om een ruimte in te richten op basis van je eigen smaak en stijl.

Deursticker

Een van de producten waar ik bijzonder enthousiast over ben is de deursticker die ik onlangs kreeg. Het is een eenvoudige maar effectieve manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan onze deur en bezoekers te laten weten dat we nummer vier zijn. De letters op de sticker zijn J/D gecombineerd met ons huisnummer 4. Toepasselijk is dat onze namen beginnen met een J en onze achternaam een D, vandaar dit ontwerp.

Mooie muur en containerstickers

Mooie muur en containerstickers

Containerstickers

Ook hebben we sinds kort de containerstickers. Deze sticker is perfect als er op straat meerdere containers staan, omdat het gemakkelijk is om onderscheid te maken tussen de containers. Het voorkomt verwarring tussen de containers, zo kan je voorkomen dat buren per ongeluk de verkeerde meenemen. Het maakt het makkelijker om jouw eigen container te herkennen. Ook geeft de sticker onze container een netjes en georganiseerder uiterlijk.

Mooie muur en containerstickers

container sticker

container

Gepersonaliseerde sticker

Ik heb zelf dit ontwerp aangedragen. Ze bieden de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerde sticker te maken op basis van jouw eigen ontwerp of idee. Ze zijn meer dan blij om u te helpen bij het creëren van een gepersonaliseerde sticker die perfect past bij uw stijl en behoeften.

Al met al is Muurstickerstunter.nl een fantastisch bedrijf dat stickers van hoge kwaliteit aanbiedt tegen een betaalbare prijs. Hun producten zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan ruimtes, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elk huis. Ook kun je nog een kijkje nemen op plakkers.nl voor bedrijfsstickers, labelstickers of raamstickers.

Groet Jellina

Vind je het leuk om meer inspiratie op te doen? Check mijn Instagram account @jellinadetmar of lees mijn andere blogs op mijn website www.jellinadetmar.nl, je bent welkom!  

Meer blogs:

BLOG: Verkopen, verhuizen, verbouwen?

BLOG: Beregening voor je gazon 

1Reactie
  • Wilco
    Geplaatst op 13:31h, 20 april Beantwoorden

    “Ook geeft de sticker onze container een netjes en georganiseerder uiterlijk” , dan moet je als je er meerdere hebt en ze staan naast elkaar, wel op gelijke hoogte aanbrengen.

Geef een reactie